yani modellerde oluyor kardeşim denemeden iyice okumadan yorum yapmayalım ben denedim ve ses harika neredeyse bilgisayarınki kadar ses çıkyor ve hoparlör falan patlamadı bu arada bazı şarkılarda hafif cızırtılar oluyor aynı zaman da şunu da belirteyim yeni kod: *#0206*8378# zaten arkımız belirtmiş. zaten *#0206* yazdıktan sonraki sayılar ---- olarak görünüyor (*#0206*----#) bu normal siz yinede yazmaya devam etmelisiniz kareyi koyduktan sonra test modu adlı bi yer açılıyor ordan donanım testi > ses ayarları na girip arkımızın belirttiği gibi yazalım ses harika oluyor ama beğenmeyenlere haberim olsun arkımızın yazdığı eski kodlar yanlış bence herkes kodları not alsın ben öyle yaptım arkımızada çok teşekkür ediyorum Güzel paylaşım
Alıntı: serhat1717göndermiş.>
bende kod böle yazılıyo *#8999*----# böle oluyo hiç bişe çıkmıyo yardım pls
aynı sorun bende de var.
ben teli alalı daha 3 gun oldu ama bu kodu yazıyorum olmuyor deli olacam ve birkac sitede gordum kimse tavsiye etmiyor bu ayarları
Arkadaşlar şimdi olmuyo diyosunuz ama siz onu yıldız değilde kare yapın sonra hepsini yazdıktan sonra silip kareyi yıldız yapın oluyo
Aekadaşlar be denedim ama ses ayarlarından bır yerı bozdum galıba bır sevıyeye kadar azcıkıyor o sevıyedrn sonra birden bıre yukselı verıyor... yardım edermısınız...