samsung e250 oyun yükleme program yükleme *resimli

Sponsorlu Bağlantılar

2125478166

Üye
NOT: ANLATILANLAR İÇİN GEREKLİ PROGRAMLAR en altta eklenti olarak sunuldu.

Eğer fazla birşey bilmiyorsanız kulaktan dolma bilgilerle kendiniz yapmadan denemeden buraya yazmazsanız daha iyi olur. Yakın arkadaşım E900 için oyun yüklemesi yapacakmış. Soft Format kodunu girince sim kartı dahil bütün bilgilerigitti, sordum neden format attın sitede diyorlardı (buradan değil) bu kodu girin USB ile bağlayın falan filan. Ha birde USB kablo aracılığı ile E250 şarj oluyormuş ama sakın denemeyin bazı programlar cinnet geçirip kendi kendine açılıp kapanma eylemleri gösteriyormuş . Sakın saatlerce takılı bırakmayın Telefonu. Bluetooth alın kurtulun

>cep telefonunuzdan bluetooth menüsüne girin ve bluetooth açın ...

>bilgisayarınızdaki bluetooth programını açın ve bilgisayarınız ile cep telefonunuzu eşitleyin(****** port olarak)

>port numarasını da kontrol edip softick ppp programından aynısını işaretleyin

telefondan *#528283978# kodunu girin ve ota type settings menusunden ****** ota seçin ...

>daha sonra softick ppp programını active(aktif) yapın...

>softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın
kapansın

>bu işlemden sonra telefonunuzun ekranına bağlantı isteği gelecektir....
kabul edin ****** port aracılığı ile telefonunuz bilgisayara bağlansın...

>görev çubuğuna geldiğinizde softick ppp programının 1 cihaz ile bağlanıtda olduğunu göreceksiniz

>daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı(***.jad)seçin
burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...

>bu işlemden sonra telefonda #*5737425# kodunu yazıp açılan menüden bluetooth seçeneğine bir kez tıklayıp ****** download (seri yükleme)
seçeneği üzerine gelin ama hemen tıklamayın...biraz bekleyin ... 3-4 sn kadarcık ...

>3-4 sn kadar menude bekledikten sonra ****** download ( seri yükleme ) seçeneğine tıklayın ... uygulamanın yüklendiğini göreceksiniz...

>yükleme işlemi bittikten sonra yüklediğiniz program açılacaktır ...
>ana ekrana geri dönüp (c) ya da (no) tuşuyla telefonda *#52828378# kodunu yazıp ota type settings menüsünden
gprs ota ayarını seçmelisiniz... (ayarları normale döndürmüş oluyoruz)

>tüm bu işlemlerden sonra telefonumuzu kapayıp açıyoruz ... ve menuden
java dünyasına girip uygulamamızı seçiyoruz ... hepsi bu kadar(cık)
abi bende bluotut cihazı yok hafıza kartını takıyom bilgisayara öle nası olcak yardımcı olurmuun lütfen:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

abi nası olcak yaaa bluotut cihazı yok bilgisayara hafıza kartını takıom yardımcı olurmusun şimdiden saol

DeLyY

Üye
Harbiden Kral Paylasım Olmus

bruce_willes

Üye
tşkler

DuNC@N

Üye
ellerin dert görmesin.

FirebLood

FirebLood

Üye
eyw saol kardeş

bluee_1137

Üye
Saolasın kardeş

exprespcsalih

Üye
saol

Horizon1907

Üye
saol kardeş ellerine saglık

yxL

yxL

Üye
çok sağLam bi çaLışma oLmuş kuLLanacak arkadaşLar içn..;)

ozgurluk34

Üye
teşekkür ederim

hevall

Üye
teşekkürlerr

mertter

Üye
saolun

jbknhklönk

Üye
gsel paylaşım saaol kardeşimm

--------------- Ekleme ---------------

PROGRAM YÜKLİCM DİE MSJ ATTIM BENİ KEKLEDİLER EGER PROgramı indirmek iÇN MESAJ ATTIYSANIZ BOŞUNA BEKLERSİNZ VE ATMAYIN:@

maximusz

Üye
sadqwe eqwe qwe qwe

jbknhklönk

Üye
Paylaşım süper kardeşim ama ben bişi daha sorcaktim lütfen cvp yazin

samsung e250 temaları varmıdır varsada nasıl atıldığıyla ilgili bir bilginiz varmıdır lütfen cvp yazın heryerde arıyorummmmmmm

zonguldak ereğli güneşli

karaca_mlt

Üye
teşekkürler kardeş

hardsetman

Üye
cok ty kardesim

Crazy Boy DJ

Üye
saol güzel paylaşım ;)

zfr53

Üye