samsung e250 de internete giremiyom(acil yardımmmvap ayarlarıylada olmuyo)

Sponsorlu Bağlantılar

suluntepeli1991

Üye
    Konu Sahibi
samsung e250 de internete giremiyom(acil yardımmmvap ayarlarıylada olmuyo)
arkadaslar E250 telefonum var internete giremiyorum hattım türkcell ama olmuyo ayarlarıda yapıyorum tam ayarları kuracam ''yanlıs yapılandırma hatalı yapılandırma'' felan diyo acil yardımlarınızı bekliyorum:(

131ufuk

Üye
*#52828378# kodunu gir ota type setting e gir grps beraber yap düzelir

harshboy

harshboy

Üye
eğer 131ufuk arkadaşımızın dediği olmazsa hafıza kartını çıkar ve telefonuna res at bnde de oluyudu 2 ay uğraşmıştım sora bişi denerken yanlışıkla res atmışım ama şimdi oldu (HAFIZA KARTINI ÇIKARMASANDA OLUR AMA NE OLUR NE OLMAZ İŞİMİZİ GARANTİYE ALALIM)

esmerlady

Üye
Wap SGH-E250 yazıp 2222 ye göndersin sonra wap ayarları gelio zaten daha sonra tarayıcı gir geçerli profili işaretle son olarakta ayarlar de şebeke servislerine gel şebeke seçimi yap manuel de zaten arıo kendi turkcell çıktıktan sonra kaydet hemen girersin olmuosa 131ufuk arkadasımızın dediği gibi *#52828378# kodunu gir ota type setting e gir grps beraber yap umarım düzelmiştir..

mnts94

Üye
bednede olmuştu reset alınca düzeliyor

ZAZA21FTZAZA

Üye
Kablosuz oyun nasıl yüklenir bulan lütfen yazzsın
samsung e250

d3LLi

d3LLi

Üye
harsheboy arkadasımızın dedigi gibi res attım acıldı ınternet cok tesekkurler

pepe2

Üye
res nasıl atılır

locus

Üye
vodafone kullananlar yine ayni msj la 7070 e göndericek .. cvp 7048 den gelicek...
Wap Sgh e250 yaz 7070 e gönder.. verilen ayarlari GSM kısmına gir .. gprs kismina girdiğinde kabul etmeyecek cünkü.. verdiği bilgilerden su kismi GPRS kismina girilmiyo +905427545000 numarasi ancak GSM kismina yaziliyor sonra yazdiğimiz kimliği seciyoruz.. bağlan dediğinde bağlaniyor umarim cünkü ben 1 dak bekledim 1dk 38 sn yede giden kontr 3 gerisini siz düşünün ;) hala girmek istiyorsaniz oturun bi internet kafede en azindan saatine ort. 1 YTL (1 TL) verin daha iyi :) iyi forumlar

WwwkillermanwwW

WwwkillermanwwW

Üye
en yakın bi turkcell müşteri hizmetlerine git onlar hemen yapılar bnde 2 yıl k700i de giremiodum sonra gittim bnde ordan açtırdım

brk_34

Üye
şuan deniorum inşallah olur
ama genede teşekkür agalar

hasan14100

Üye
harshebay arkadaşımızın dediği oldu çok teşekkürler ediyorum artık internete girebiliyorum

piskomavis

Üye
ya arkadaşlar *2767*2878# yaparak telefona reset atdım internet donuodu ara sıra onu düzeltmek için öle bi link vardı ama şimd hiç bağlanamıorum nete faceye filan lütfen yardım edinnn :(:(

987123

Üye
:aha::aha::aha::aha::aha::aha:

uysallar

Üye
reset nasıl atılıyo beyler anlatabilirmisiniz yha acill

doğan37

Üye
arkadaşlar reset neasıl atılıyo

--------------- Ekleme ---------------

ben turkcell kullamıyorum reset attım ama yinede girmedi internete

shesheshe

Üye
ya ben hepsini yaptım ama hiç bir şey değişmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:hmmm

rmzn33

rmzn33

Üye
yapıyorum ama yine girmiyor...Başkasının hattını telefonuma taksam giriyor ama benim hattımdan girmiyor...Cevabınızı Bekliyorum...

aynur1127

Üye
samsung e250 telefonuma wap ayarlarını yükledim ama hala internete giremiyorum....bilgisi olan yazsın lütfen...