• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung E2120 : 559 Saat Bekleme Süresi ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimler / Özellikler )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung E2120 : 559 Saat Bekleme Süresi ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimler / Özellikler )

Samsung, cep telefonunu boyuna şarja takmayı sevmeyen kullanıcılar için tasarladığı yeni modeli E2120’yi duyurdu.

Samsung’un Almanya web sitesinde tanıttığı yeni modeli E2120, cep telefonunda özellik aramayanların yeni adresi olacak. 1000 mAh bataryası ile, 10 saat konuşma ve 559 saat bekleme süresi sunan cihaz’ın diğer özellikleri ise şöyle;

• Çift bant GSM / GPRS bağlantısı
• 128 x 128 piksel ve 65K renkli ekran CSTN 1,52 inç
• Bluetooth 2.0
• MP3 çalar
• FM radyo
• VGA kamera
• 9MB dâhili bellek
• MicroSD kart desteği
• 105 x 45 x 15 mm
• 74 gram

Önümüzdeki ay satışa sunulacak cihazın, fiyatının ise 139 Türk Lirası olması bekleniyor.

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
Bekleme süresi 23 gün kadar ve ilgi çekici noktası bu olacaktır bu cihazın :)

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
üstelık fıyatıda uygun kamerası bıraz daha iyi olsa ıyı olurdu aslında :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bekleme süresi, cihazı Philips Xenium serisine rakip yapabilir. Diğer özellikleri giriş seviyesinde bir cihaz için yeterli.

arslansem

arslansem

Üye
Yok artık :hmmm

sXE III

Üye
Arkadaşlar lütfen çok acil yardım edin. Ben bu telefonu 3 gün önce aldım. Ama birşey farkettim Bluetooth YOK:ağlarım:
Bulamadım nasıl oluyo bluetooth varsa acil yardım edin.

Mustyle90

Üye
.......benimkindede yok:off:

uzman11

Üye
bluetooth yok ki kardeş

Aziz™

Üye
nasıl yok yahu:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt