samsung e200 oyun veya java nasıl yüklenir yardım plsss

Sponsorlu Bağlantılar

crazyness

Üye
    Konu Sahibi
samsung e200 oyun veya java nasıl yüklenir yardım plsss
lütfen yardım edin bu allahın cezası samsung e200 e:vur nasıl program veya oyun yüklücem lütfen söyleyin plssss lütfennn:(

Asabibozuk

Üye
E200 için java oyunlar lazım

emreemre01

Üye
sımdı ısımız telefonla telefonumuza *#52828378# yı gırıyoruz onumuze gelen menuden ota type setting e gırıyoruz ordan ****** bearer ota yı secıyoruz

tekrar bılgısayadayız SoftickPPP221 programını yukluyoruz bır uyarı alırsak onemseemyıp tamam dıyoruz
sonra karsımıza ıkı secenek cıkıyo ordan alttakını secıyoruz sag altta oftickPPP221 sımgesı ovarsa devam edıyoruz sonra sımgeye sag tıklayıp en ustekı shutdown ppp ye tılıyoruz ardından tekrar aynısnı yapıp cancel dıyoruz sımdı sımgenın ustune geldıgımızde 1 devıces ... yazarsa olmustur yazmıyorsa tekrar yapıyorsunuz
sonra sımgeye sag tıklayıp settıngs dıyoruz ordan bluetooh/******a gelıyoruz orda com4 u secıyorsunuz sonra Uploader programını calıstıryosunuz ordan oyunu secıyorsunuz sonra #*5737425# kodunu gırıp ppp up dan usb yı secıyorsunuz reset atars tekrar kı her youdnan sonra reset atcaktır ılk rese atarsa ıkıncıde yuklencektır

xfurkan1

Üye
kontör istiyomu ben faturalı hattım var para ister mi?:bilmem:

kry35

Üye
evet yaa kontör istermi

--------------- Ekleme ---------------

hangi bearer ota gprs mi yoksa ****** mi:islik

zazaxp

zazaxp

Üye
tşk