Samsung E-490 oyun yükleme anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anil453

Üye
    Konu Sahibi
Samsung E-490 oyun yükleme anlatımı
:aman2::aman2::aman2:Merhaba arkadaşlar,:heyo::heyo::heyo:
İlk olarak kendi telefonuma olan bu modele oyun yükleyememekten deli oluyordum.Bir gün denerken oyunun yüklenmesini çözdüm.
Anlatım:

İlk olarak yükleyeceğimiz oyunun (oyunlar 176x220 boyutunda ve 300kb ı aşmayan oyunlar olacak diğerlerini çalıştırmıyor o yüzden) java ve jad dosyasını telefona atıyoruz.Bellek kartı değil telefon.
java dosyalarını jad yapmak içinde jadmaker diye bir program var.Onu indiriyoruz sonra java oyununu programı çalıştırıp içine atıyoruz ve bize .jad isimli bir dosya verecek.Bu iki dosyayı java ve jad dosyasını telefona atıyoruz.
Sonra telefonun arama bölümüne *#9998*4678255# bu kodu girin.Sonra telefon devrede diye bir mesaj verecektir.Telefonunuzun diğer dosyalar bölümüne gelin.Orada atmış olduğunuz oyunun hem java hem de jad sürümü olacaktır..jad isimlisine gelip ( boyutu 1kb olan) ok tuşuna tıklayın.Ok tuşuna bastıktan sonra telefon yüklesin mi diye soracak evet diyip oyunu yüklüyorsunuz.
Oyunlarada bildiğiniz gibi hava dünyasından girebilirsiniz.Oyun otomatik java dünyasına yüklenmektedir.

Anlamadığınız yer olursa sorun anlatayım.Size ii eğlenceler.Teşkkür etmeyi unutmayın...:bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2:

• Beğen
Tepkiler: mc_ilhn

dragon1919

Üye
kareş söyle hata veriyor java hatası IO istisnası diyor lütfen pm plss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...