samsung e 250 radyoyu kulaklık takmadan dınleme yolu yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

memet3737

Üye
    Konu Sahibi
samsung e 250 radyoyu kulaklık takmadan dınleme yolu yokmu
ya arkadaslar hangımız her zaman yanında kulaklık tasıyokı.ha tamam kulaklık kablosu anten gorevı goruyo ama yinede güçlü yayınları cekmesı lazım ama kulaklık takmadan radyoya nasıl gecerız bılen varmı?

COURİS

COURİS

Üye
arkdaşım önceki telim e 250 idi ama ben denedim kulaklıksız olmkyor hiç bir türlü

ferman_9345

Üye
bilen varsa söylesin!

ism@il 54

ism@il 54

Üye
eğer kulaklık takmak istemiyossan hoparlörden dinleyebilirsin;)

ceza0408

ceza0408

Üye
dinliyemezsin kulaklıksız

ayı bogan

ayı bogan

Üye
Arkadaşım e250 kulaklıksız radyo dinleyemezsin ama sesi hapörlere vererek dinleyebilirsin....

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Ama istersen kulaklığın jakından itibaren kabloları kes öyle takıp sesi hoparlöre ver .

neon3435

Üye
hee kabloyu kes :D sonra ne olcak haydi çıkış yandı servise :D

_mustapha_

Üye
Arkadaşım. Zaten kulaklığın amacı ;

1- Kulağına ses vermek .
2- ANTEN GÖREVİ GÖRMEK.

.....................................................................

deli_bjkli

Üye
:D:D:D:D Çözüm sumak istedim :D:D:D:D LoL
arkadaşım bn denedim oluyo o ceken kısmı kaplonunu jackına kadar cek sdece takmaya yer ve ceken kısm kalsın diğer kaploları kes ve sonra tak radyoyoa gir acılıyo bn denedim oluyo:oke:

Emre-45

Emre-45

Üye
Bende 6230 umda yapmıştım 2 sene önce.Gerçekten oluyo hatta fotosunu göstereyim:

ierkam95

Üye
Sa Kardes Var Ama KuLakLık Yerine Bi Anten Takıcan Gideceksin e250 aksesuarlarını satan birine 1 tane kulaklık alcan sonra o mikrofon ve 1 tuş bulunan yer ve hoparlor bulunan bolgeyi kesiceksin ve takılcak olan giriş yerinin ucu kesik ya orayı bi güzel baglıcan...
bu kadar :S bu var sadece

Bora

Bora

Üye
İNTERNET PAKETİN VARSA ONLİNE RADYA DİNLERSİN WAP TAN VEYA ONLİNE RADYO DİNLEME PROGRAMI VAR

tatalirapci

Üye
kardeş kuLakLıksız oLurmu:D

Bora

Bora

Üye
Eğer internete bağlanmakla ilgili bir sorununz yoksa yani internet paketiniz varsa online radyo dinlemek diye bir teknoloji var bu teknolojide radyo yayınını internetten alırsınız boylelikle antene yani kulaklığa ihtiyacınız olmaz
saygılar;

görkemcan06

Üye
kulaklığı taktım jakın dipinden kestim sesi dışarı verdim gayet güzel çalışıyo yanma falan gibi bişe olmadı bende arkadaşlar

özkan7602

Üye
kardeşler saten anten görevini kulaklık yapıyo başka şekil olmaz:D

by_neşeli

Üye
:op::islik

şeytanınavukatı

Üye
ne yazıkki yok :S

Üst Alt