Samsung e 250 de tv izlemek istiyorsan içeri!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aspıre

Üye
    Konu Sahibi
Samsung e 250 de tv izlemek istiyorsan içeri!!!
ARKADAŞLAR BEN E 250 ME YÜKLEDİM ÇALIŞTIAMA ''SOKET BİLGİSİ GÖNDERMEK İSTERMİSİNİZ DİYO'' HERHALDE GPRS ÜZERİNDEN ÇALIŞIYOR NEYSE PROGRAMI YÜKLEYİN HA BU ARADA UNTMAYIN OYUN YÜKLEME PORTUNDAN ÇIKARIN YANİ ****** DN GPRS MODUNA GEÇİRİN HADİ İYİ KEYİFLER

• Beğen
Tepkiler: fatod, murat2100 ve celilcemre

sevimli_61

Üye
arkadaşlar indirdim dosyayı ne yapacam acılcakmı dosyanın içi yoksa tlfona atıyımmı ltfen hemen yrdm

astsubay77

astsubay77

Üye
arkadaşım indirdiğin dosyayı bluetooth-softstick ve uploader programını kullanarak teline at nasıl yapılacağını bilmiyorsan forumda bi dolaş kolay gelsin

BurakWinchester

Üye
peki kontör gidiyor mu???cevaplarsanız sevinirim

aspıre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tabi kontörlü gprs üzerniden çalışıyor

aspıre

Üye
    Konu Sahibi
onun kendi asitesine üye oluyosun 4-5 kontöre ondan sonra ialiyosu nnnnn bende oldu..:yuru

Schoster

Schoster

Üye
arkadaşım bu çok kontör yiyor.. Üstelik Java telefon nasıl TV yayınına imkan verir bi anlatırmısın?

rockmuhammed

Üye
arkadaşım bu programı indirdim ancak uploader bunu görmüyor ne yapacaz acaba eksik mi indirdim bir yardımcı olur musun

xorhanx194

xorhanx194

Üye
ya rapidshareye giremiyom nası giriliyo biri anlatırsa sevinirim lütfennn

bjk_2234

Üye
ceptan girip indirebileceğimiz bir sitesi yokmu bu programın

--------------- Ekleme ---------------

cepten bi link yokmu

EqoKraL

EqoKraL

Üye
jad marker dan jar dosya yı jad a çevir irsen uploaderde gözükür.... '''''rock muhammed''''

kümedüşme

Üye
varrrrr

aliburakdag123

Üye
kırık link yenile

link kırık

LoqqaL

LoqqaL

Üye
deneneyen yokmu hiç

behzat .

Üye
arkadaşım telefona hafıza kartına jar jad olarak at jar olarak iniyo jad maker çevir iki dosyayı hafıza kartına at yükle de açılır

:d:arkadaşım telefona hafıza kartına jar jad olarak at jar olarak iniyo jad maker çevir iki dosyayı hafıza kartına at yükle de açılır

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
bozuk program çalışmadı

Üst Alt