samsung dan iphone'a güzel bir cevap))))))))))))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
samsung dan iphone'a güzel bir cevap))))))))))))))))))))

Tepkiler: 156asd156, idikutt, YumukluSucurta ve 3 diğerleri

RedColt

Üye
Sevmiyorum bir telefonun benzerinin yapılmasını samsung daha değişik bir model düşünebilşr ence...

kemal21

Üye
Kendi kendini avutuyor

Hahahaha. Süper. Bazı arkadaşlar yanlış anladı olayı.

Samsung Galaxy S bu ! iPhone 4 çıkmadan önce duyurulmuştu bu cihaz.. Şu anda donanım açısından dünyanın en güçlü telefonu. İçindeki Hummerbird işlemci 1 GHz'lık Snapdragon işlemcilerden TAM 4 KAT daha hızlı.

kemal21

Üye
Yok olayı anladıkta ters tarafa çekmek güzel oluyor

Siz değil. RedColt adlı arkadaş yanlış anlamış.

Samsung Galaxy S bu ! iPhone 4 çıkmadan önce duyurulmuştu bu cihaz.. Şu anda donanım açısından dünyanın en güçlü telefonu. İçindeki Hummerbird işlemci 1 GHz'lık Snapdragon işlemcilerden TAM 4 KAT daha hızlı.

Paranoya

Üye

Evet , doğru .

Konu Sahibi

bu işlemci samsung wavede kullanılıyomu??

RedColt

Üye
Sen benim dediğimi anlamamışsın atlama istersen hemen ... Ben iphone görünümündeki telfonları sevmiyorum bunu demek istedim.

hayır ''Armcortex'' kullanıyor ama hangi serisi hatırlamıyorum.

sanamıyorum wavede hummingbird olsa telefona şarj dayanmazdı bence başka bri serisi çünkü telde ekstra 512 ram var sende yoksa wave mi var?

Konu Sahibi
sanamıyorum wavede hummingbird olsa telefona şarj dayanmazdı bence başka bri serisi çünkü telde ekstra 512 ram var sende yoksa wave mi var?

bende wave yok sadece ikisinden birini alıcam ama almışken verdigin paraya degsin diyorum hani galaxy s çıkmadı ama samsung sürprizlerle dolu wave aldımıza pişman olmıyalım çünkü donanımsal olarak kardeş cihazlar

yok kardeş samsung galaxy s al sen süper bir telefon.Zaten söylemişler şuan bu telefonda ha hızlı bir telefon piyasada yok arka planda 198 adet açık uygulama bırakılabiliyormuş artık sen düşün telefonu bu halde stabil çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...