Hahahaha.Süper. Bazı arkadaşlar yanlış anladı olayı.

Siz değil. RedColt adlı arkadaş yanlış anlamış.
Şu anda donanım açısından dünyanın en güçlü telefonu. İçindeki Hummerbird işlemci 1 GHz'lık Snapdragon işlemcilerden TAM 4 KAT daha hızlı.
Siz değil. RedColt adlı arkadaş yanlış anlamış.
Samsung Galaxy S bu ! iPhone 4 çıkmadan önce duyurulmuştu bu cihaz.. Şu anda donanım açısından dünyanın en güçlü telefonu. İçindeki Hummerbird işlemci 1 GHz'lık Snapdragon işlemcilerden TAM 4 KAT daha hızlı.
bu işlemci samsung wavede kullanılıyomu??
Sen benim dediğimi anlamamışsın atlama istersen hemen ... Ben iphone görünümündeki telfonları sevmiyorum bunu demek istedim.Siz değil. RedColt adlı arkadaş yanlış anlamış.
Samsung Galaxy S bu ! iPhone 4 çıkmadan önce duyurulmuştu bu cihaz.. Şu anda donanım açısından dünyanın en güçlü telefonu. İçindeki Hummerbird işlemci 1 GHz'lık Snapdragon işlemcilerden TAM 4 KAT daha hızlı.
Wave'de Snapdragon var diye biliyorum.
Sen benim dediğimi anlamamışsın atlama istersen hemen ... Ben iphone görünümündeki telfonları sevmiyorum bunu demek istedim.

bu işlemci samsung wavede kullanılıyomu??
hayır wavede snapdragon yok snapdragon genelde htclerde olur wavede armcortex var.Oda en iyilerden birisi.
hayır ''Armcortex'' kullanıyor ama hangi serisi hatırlamıyorum.
sanamıyorum wavede hummingbird olsa telefona şarj dayanmazdıbence başka bri serisi çünkü telde ekstra 512 ram var sende yoksa wave mi var?