Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung 'da Güvenlik Kodu Kırılması
Sponsorlu Bağlantılar
rytu21
Üye
birader batarya çıkartırsak ne oluyor ? bide ben bu şifreyi yazdım ama tuş sesleri şıkkı kapalı durumda tuş sesini kapatamıyorum ne yapacağım ?
sülo97
Üye
allah razı olsun kardeş çok işime haradı saoll ))
kansai55
Üye
evet bu işinize yaraya bilir ancak bunu sim kart takılı ıken yaparsanız sim kartta bulunan bılgılerıde sıfır layacaktır ... tavsiyem sımkartı cıkardıktan sonra denemenızdır ... telefonun sesını acmak isteyen arkadaşlar sa bnce hiç yapmasınlar hoparlörü patlatıyor yha biraz daha ses almak için telefonlarını rıske atmasınlar... Bunun yerinetelefona takılabılen mını baslar mevcuttur tahmını 15 le 50 TL arasında olmaları gerek bihoparlörün yarısıkadar bışı fıyatları onu tavsıye ederım.....
guloglu
Üye
telefon kapalıyken yapabilcek bişi var mı?
murat2414
Üye
arkadaşlar 2. el s5600v aldım güvenlik kodunu bilmiyorum bu kodları yazınca değişik bi şey çıkıyor orda ne yapacağım
cancan852
Üye
ben bu kodu girmeye çalıştım ama olmuyor yardım edin lütfen ayrıntılı anlatın banada babam duyarsa çok kötü olur çünkü biranönce şifreyi halletmem lazım yardım edin kodu giremedim *2767*2878# bunu denedim olmadı
Aakrep
Üye
format şifresiyle ne farkı var o zmn..bi kod vardı o sadece sifreyi kırıyodu rehbere vs. zarar vermeden o bu deyilmiyidi
Ahad
Üye
kodu girdikten sonra samsung c3530 da alarma girince telefon sürekli reset atıyor....
Güvenlik Kodunu unuttuysan format atabilirsin *2767*3855# kodu yazıyorsunuz fuull reset atıyor 1dk bile sürmuyor.
NOT- RESET ATIYOR İÇİNDEKİ MÜZİK RESİMLER SİLİNİYOR ONA
GÖRE BİR DE SİM KARTINIZI ÇIKARTIP ÖYLE RESET ATIN.
kbm
Üye
Benim Samsung Champ'ım Var Bu Şifrelerden Olmuyo
onurlaw
Üye
çok saol kardeş teşekkürler
abandonware
Üye
insan tüm dosyalarda silinecek filan der bari
190719071990
Üye
kardesim dedigin gibi yaptim hat takinca ayni boku diyor kilid kodu istiyor giriyorum yanlis diyor
gamze.gizem
Üye
mrba arkadaşlar benmtelefonum samsung vave s5253 ve arkadaşım bi güvenlik kodu koymuş telefon ondaydı şimdi kodu unttu ve ben acamıyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim..
cillp
Üye
galaxy y de ekran kilidi kırmak nasıl oluor
abdullah21001
Üye
nereye yazacağız açıkca anlatırmısın
selattin33
Üye
Samsung s8300 da denedim olmadı hala güvenlik kodu istiyor