Samsung D900i Oyun Nasıl Yüklenir ?

Sponsorlu Bağlantılar

dincov

Üye
dostum söylediklerinin çogunu yaptım ama olmadı bluetooth bağlı benm neden olmadı anlamadm ve yüklediğim oyun desteklemio dio :megafon:>daha sonra softick ppp programını active(aktif) yapın...

>softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın kapansın

>bu işlemden sonra telefonunuzun ekranına bağlantı isteği gelecektir....
kabul edin - port aracılığı ile telefonunuz bilgisayara bağlansın... bunları anlamadım ben

erhanzeray

Üye
yada başka kolay bir yolu var telefondan sitesine gir oradan cep oyun bölümüne gir nokia yı seç ve gelen sayfada 128x diye birşey diyo orda indir birkaç oyun bu sitenin herşeyi ücretsizdir. ama dakikası 1 kontörmesela bu adresi url olaray tarayıcıya girin oyun yüklenir. link şu:

nikardo

Üye
kardesim ellerine sağlık cok tesekkür ederim baya bi uğraşdım ama sonucunda başardım biraz beni zorladı arkadaslar sizde yapabilirsiniz kesinlikle deneyin...şaka deil walla gercek

ordaki herşey doğru hatasız....

--------------- Ekleme ---------------

dincov kardes...

softick programını calıştır setting e gir ve ordan bluettoth/****** yazan yere gir ve COM 14 e tıkla işlem bu kadar

bu işlemden sonra telefonunuzun ekranına bağlantı isteği gelecektir kabul temeniz yeterli sonra kodları giriyosun işte orası cok basit...kolay gelsin...

karizma_68

Üye
saolun cok yardımcı oldun dicem ama d900 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii soruyoz beeeeeee

ferhat2327

Üye
ya kardeş ben yapamadım o java yı indiriken benm tel kapanıyo (d900i) anlamdım giit ayrıntılı mail atabilirsen sevinirim [email protected]

mehmetbayraktar

Üye
bencede ıyı bısı solemıs olmazmı

kitstears

Üye
elerına sağlık)))

_düzceli_81

_düzceli_81

Üye
arkadaşlar bende d900i var oyun atamıyorum yardımcı olurmusunuz.şimden teşekkür ederim

arkadaşlar uploader programı sadece jad dosyalarını alıyooo bende yok napıcam lütfen yardımcı olun:oke:

bişeydaha sorcam video atıyorum d900i telefona açılmıyo desteklenmiyo diyo yardımcı olurmusunuz

kalkandere

Üye
neden yazmadın olmazmı diolar be

emreapiah

emreapiah

Üye
saol

_düzceli_81

_düzceli_81

Üye
ben attım çocuk lar ama sizin anlattığınız gibi değil

Gerekli Programlar:

Softick
Uploader

Hazırlık:

2) Softick Programımızı hatalara bakmaksızın yüklüyoruz.

USB Share mode kısmına geldiğinizde, exclusive mode seçeneğini seçin

* Softick için - number: 380A-017K-2EJF-2SEF

Başlıyoruz
1) Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon ayarlarını aşağıdaki gibi yapiyoruz.

APN: Internet
Kullanıcı adı : Boş
Şifre : Boş
Proxy : Devre dışı

2) softick ppp programını açın.sağ tuş settings e tiklıyoruz Blutooth/- sekmesine tıklıyoruz COM3 \device\ss_mdm0 işaretliyoruz.

3)telefondan *#52828378# kodunu girin ve ota type settings menusunden - ota seçin ...

4)daha sonra softick ppp programını active(aktif) yapın...
softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın kapansın
görev çubuğuna geldiğinizde softick ppp programının 1 cihaz ile bağlanıtda olduğunu göreceksiniz

5)daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı seçin
burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...

6)telefondan *#52828378# kodunu girin ve - test seçeneği ordaki menülerden de PPP UP Menüsüne Gelin Ordan usb Seçin
- Test menüsüne geri döndüğünde - Download diyin
Yükleniyor yazıcak ve 100 de 100 olacak

Not:Reset atoyorsa 3 Adımdan başlayarak birdaha yapın bu sefer atmaması lazım…

Oyun veya program yüklendikten sonra telefona reset atıyoruz.Yüklediğiniz şey java dünyasında…

Benim anlattığım usb ile yüklemedir.en kolay yöntem

telefondan *#52828378# kodunu girin ve eski haline getirin..

Aslında kolay arkadaşlar.

Çözmek için çok uğraştım ama çözdüm ….

Kolay gelsin J

Not:Resimler Alıntıdır.:oke:

resim vardeı ama buraya atamadım...

o zaman telefon oyunu desteklemiyor arkadaşlar ben şahsen denedim nokla da oluyo ama samsungda olmuyoo.:bilmem:

arkadaşlar bende jar uzantılı dosyalar var onları jad yapan program varmı sizde varsa verirmisiniz

rüdbe nasıl yükseltiliyoo.üsteymen filan

d600 e oyun yüklemeyi bilen varmı.

adar44

Üye
ben deniyorum fakat yüklenmedi ?

volkanika

Üye
olmuyor seri yükle dedikten sonta reset atıyor neden

hüseyin_____

Üye
yapamadım

yanıl

yanıl

Üye
:pro:Forumda biraz arasaydın bulurdun ama neyse al senin için ben buldum.
:sn:Sana öncelikle gereken programlar:
1-D900i telefon
2-PCStudio cd si zaten tel. kutusuyla birlikte veriliyor.
3-USB zaten tel. kutusuyla birlikte veriliyor.
4-SoftickPPP programı
5-Uploader programı

YAPACAĞIN İŞLEMLER:

1- Arkadaşlar, ilk olarak telefonumuzu bilgisayara tanıtmalıyız, yani biz telefonun modem özelliğini kullanacağımız için, USB ile Telefonu birbirine bağlamalıyız. Bunun için size verilmiş olan PCStudio adlı yazılım CD’nizi bilgisayarınızda kurun.

2- Kurulumdan sonra telefonunuzun Ayarlar/Telefon Ayarları/USB ayarları/Modem kısmını işaretleyin ve telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.

3- Sonra PCStudio programını çalıştırın, sorgu ekranı çıkınca cevaplayın ve telefonunuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kurulup kurulmadığını kontrol edin. Sağ altta telefonun modeli yazıyorsa mesele yok demektir. eğer yazmıyorsa ya da donanım bulunamadı diye bir uyarı çıkarsa, PC’ınızı yeniden kapayıp acın.

4- Bu basamağı geçtiyseniz diğer iki programı kurmaya başlayalım. Önce SoftickPPP programını kuralım. Çıkan uyarıyı kapatalım ve sonraki seçenekte Use USB Port in Exclusive mode Seçeneğini işaretleyelim. Sonra programı açıp Bluetooth/******l kısma tıklayıp bağlanacağımız portu seçmek için bu sayfayı aynen böle bırakalım. PCStudio programının çalıştığı portu bulmak için Bilgisayarım/Özellikler/Donanım/Aygıt yöneticisi/Modemlerden Samsung modemi bulup sağ tıklayıp özelliklerine bakalım. Modem yazan yere tıklayıp en üstte kaçıncı ...COM yazdığına bakıp SoftickPPP’nin açık bıraktığımız sayfasından bu seçeneği işaretleyelim ve tamam deyip çıkalım.Bu seçenek genelde COM 3 olur, ama sizin PC de değişiklik gösterebilir.Sonra SoftickPPP’yi kapatalım.

5- Bilgisayarımızı kapatıp yeniden açalım. Telefonumuzun USB bağlantısında hala modem seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol edelim. SoftickPPP programını açalım ve çıkan uyarıyı kapatalım. Mouse la sağ alttaki SoftickPPP programının üzerine sağ tıklatıp aktif olup olmadığına bakın. Aktif değilse aktif hale getirin ve uyarı çıkarsa kapatın. Sonra yine üzerine gelip durun ve bir bağlantı olup olmadığına dikkat edin. No devices... ile devam eden bi yazı varsa bağlantı yoktur.

6- Şimdi Uploader programını çalıştırın. eğer güvenlik duvarı uyarı verirse Engellemeyi Kaldırın, eğer uyarı çıkmazsa bile, siz yine güvenlik duvarından izin verilenler listesini kontrol edin ve bu programcığın bu listede işaretli olarak bulunmasına dikkat edin. Her şey yolundaysa açılan programın içine aynı klasör içinde bulunan JAD dosyasını ADD tuşuna basarak ekleyin. eğer en alt kısmında ...Jar... diye bi yazı çıkarsa bu; JAD dosyasının bulunduğu klasörde aynı adı taşıyan bir JAR dosyası bulunamadı, demektir. ( Jar dosyası genelde sıkıştırılmış olarak karşımıza çıkar ve Jad dosyasını ekleme sırasında görünmez.)

7- Şimdi telefonumuz ana sayfadayken *#52828378# tuşlarına acele etmeden basalım. (Yoksa Java menüsü çıkmayabilir.) Çıkan ekranda OTA Type Setting e girin ve ordan ******l Bearer OTA yı seçin. Sonra ******l TEST’ten PPP UP tan USB’yi seçin. Sonra Seri yükleme ye tıklayın.

8- Tıkladıktan hemen sonra Java Uploader’den eklediğiniz program yok olduysa yüklemeye başlıyor demektir.

9-yükleme işlemi tamamlandığında tekrar yükleme yapacaksanız telefonunuzu yeniden kapatıp aç***ısınız. Zaten bunu yapmazsanız telefon kendini resetlemek zorunda kalır. İşleminiz bittiyse tekrar *#52828378# tuşlarına basıp OTA Type ..... den GPRS Bearer OTA’ yı seçin.

10-yüklemeye devam etmek itiyorsanız her bir yükleme için bu adımları sırasıyla uygulamalısınız.

Ø SoftickPPP yiaçın.
Ø Sağ alt simgeye gelerek bağlantı olduğunu kontrol edin.
Ø Uploader’i çalıştırıp program ekleyin.
Ø *#52828378# Tıkla.OTA Type Settingten ******l Bearer OTAyı seçin ve
******l TEST’ten PPP UP tan USB’yi seçin. Sonra Seri yükleme ye tıklayın.
Ø Her yüklemeden sonra 9. adımı mutlaka uygulamalısınız.

Buda benden olsun;
Softvick PPP nin register kodu: 380A-017K-2EJF-2SEF
gerekirse diye...:pro:

Eğer telefona bir oyun attıktan sonra hemen ikinci oyunu da atmaya çalışırsan tel. kendini otamatik olarak resetleyip, baştan açacaktır. Senin burda yapacağın şey sana yazdıgım yazının altındaki bölümü telefonunu bair kere kapatım sonra açıp tekrarlamalısın. Zamanında bende bu sorunla karşılaşmıştım yarıdm edebildiysem ne mutlu bana.Hadi arkadaşlar hepinize kolay gelsin İyi forumlar...

polo291

polo291

Üye
tşk

pasa3535

Üye
çok saolun ya bakalım denıyıcem yunlar yuklenınce çalısır ıns :D

aabbaabbaa

Üye
bunların daha kolay yolu yokmu yaa:@:aman2::allalla::vur:yuru:ehe:sopa::megafon:;):deal::naughty::(:bann::P::bigstar::bilmem::sukur::sos:pokey::stres::destere:

mezikmeri65

Üye
olm samsung almanız hataydı samsung almayın java dan başka bir özelliği yok ki samsungun tmm eğlenceli kendini sevdiriyor telefon aama bu tür programları kabul etmiyor .Benim size söleyeceğim nokia alın mesela nokia 6300 ın kamerası 2.0pixel d900 ün de 3,.0 pixel buna rağmen d900i fazla yakınlaştıramayıp hem kamerada kasıyor hem de bulanık 6300 2.0 megapixeli samsungun 5 megapixeline eşittir yavru kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:bann::bann::bann::sopa:;):megafon::):oke::sn::(:agla:mahcup::coold::pro::@:nono::box:islik:ehe:yuru:kop::bilmem::huhu::aman2::aman2: