samsung d600

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnrskr

Üye
    Konu Sahibi
samsung d600
arkadaşlar bu tel yeni aldım denedim deeeehşşeeet gerçekten süper karşılaştıracağınız te muhtemelen 750i w800 olacak kamera özellikleri bu tel gerisinde ama diğer özellikleri bence harika ofice prog açıyo ses süper daha nice özellikler yine büyük konuşayımmı acaba .....hadi konuşayım benim son tel olacaak.nokta :artı:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aldıysan nerden aldın kaça aldın anlatır mısın??

Ayrıca foto örnekleri verirsen iyi olur..

face1tr

Üye
kamera özellikleri bu tel gerisinde

kameranın kötü olduğunu nerden çıkardın.. n90 kadar hatta bazı durumlarda n90 dan bile daha güzel (renklerin daha canlı gerçekçi olduğu) vidyo çekebiliyor.

Çektiği fotolar k750 kadar keskin, belirgin hatlara sahip değil ancak ortalamanın üstünde baya kaliteli fotolar çekiyor..

flash menü tasarımını/düzenini seç gerçekten çok farklı çok güzel.. :artı:

tek eksik yanı radyo :eksi:

tnrskr

Üye
    Konu Sahibi
fransadan aldım 380 euro yalnız yanında sadece kulaklık vardı ordan arkadaşım getirdi tek derdim şimdi yeni yasalarda belli tarihten sonra gelenler kullanılamıyo diyolar bilemiyorum birde bağlantı kablosu henüz bulamadım usb kablo alınca resimleride yollarım yalnız şunu söyleyeyim bende nokia6230i arkadaşımda k750i var bu tel 6230i den tabiki iyi 2mp çünkü ama k750i den bariz kötü ama beni tatmin etti video kamera görüntüsü bence 750i den iyi.bu tel farkı diğer özelliklerinden geliyo şarjı daha yeni olduğundan tam bilemiyorum ayrıntıyı sonra veririm yalnız gözü kapalı alınır bence ama türkiye fiyatı :vur: :eksi: aynen böyle tercih sizin

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
380 euro ya çok iyi almışsın yaww telefon çok güzel ama normal fotoğraf olarak k750 kadar kesin değil ama video olarak çok iyi olması lazım 352*288 di herhalde bayağı güzel buda ses ne kadar güzel 2 hoparlör var ona göre yorum yapar mısın arkadaşım bende almayı düşünüyorum da :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kamera k750'den kötü onu biliyoruz ayrıca video çekimi nasıl 352*288 mi??

tnrskr

Üye
    Konu Sahibi
ses çok iyi ama sonyerricsonda iyi çift hoperlör ama ben çok fark göremedim ama resimdekilerdenden karizmatik bana en önemli eksisi radyo olmaması değilde kızılötesi olmaması bazen işe yarıyodu doğrusu foto konusunda şöyle söyleyeyim en iyi ışıklandırma şartlarında se750i ve w800 kadar iyi ama şartlar biraz değişince sonuç :eksi: olsun dediğim gibi bu tel benim bulduğum ekran süper büyük çözünürlüğü :artı: ses kalitesi :huhu: karizma 8) ;;) kısacası :oke:

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Originally posted by tnrskr@Nov 9 2005, 08:46 PM
ses çok iyi ama sonyerricsonda iyi çift hoperlör ama ben çok fark göremedim ama resimdekilerdenden karizmatik bana en önemli eksisi radyo olmaması değilde kızılötesi olmaması bazen işe yarıyodu doğrusu foto konusunda şöyle söyleyeyim en iyi ışıklandırma şartlarında se750i ve w800 kadar iyi ama şartlar biraz değişince sonuç :eksi: olsun dediğim gibi bu tel benim bulduğum ekran süper büyük çözünürlüğü :artı: ses kalitesi :huhu: karizma 8) ;;) kısacası :oke:
[post=207436]Quoted post[/post]​

ya video nasıl iyiLer mi :D

yaw şu soruya bi cevap vermedin qitti.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Video Kesin 352*288 çekiyor.. :iyi:

tnrskr

Üye
    Konu Sahibi
se 750i den daha iyi akıcı ama çokta net diyemem telefon işte kodak5 mp foto makinam var video çekimi nerdeyse onun kalitesinde

tnrskr

Üye
    Konu Sahibi

bu siteye bi göz atsanıza

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßende kararımı kesinlikle verdim D600 alıyorum Şimdi birazcık fiyatların düşmesini bekliyorum..w800i'den vazgeçtim çünkü k750 kullandım hevesimi aldım şimdi D600 alıcam

Sen nerden ve kaç paraya aldın

excaliburussx1

Üye
yav arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum ama, ideefixete yapılan bir kullanıcı yorumunda zil sesinin çok düşük olduğu cepteyken duymanın çok zor olduğu yazılıydı. kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

falconizi

Üye
arkadaşlar ben aşşağı yukarı bütün güncel telefonları kullandım.en son K750i kullandım ve şuanda w800 n70 kullanıyorum.Ama şu D600 çok met ediliyor.sizce w800 le kıyaslarsam değiştirimmi?ben kamerası ve videosu güzel müziğide dışarı iyi veren(özellikle telefon çaldığında) bir telefon arıyorum.D600 için onaylarmısınız?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
w800 den geçmeye değmez bence..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bencede

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Lütfen bu telefonu bir kerecik dahi eline alan yorum yapsın gerçekten w800i ile D600 elinize alın fikriniz %100 değişecektir.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ben ikisinide aldım kullandım kesinlikle W-800i

katibim

katibim

Üye
bende her ikisini kullandım ama kesinlikle d600 diyorum,o ne müthiş film oynatımı yahu televizyondan bile daha kaliteli görüntüsü var.kibarlık-karizma-hafiflik-seksilik hepsi tek bir cihazda toplanıvermiş

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Tv out çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt