Samsung Corby - Youtube sorunu (Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?)

Sponsorlu Bağlantılar

halukccc

halukccc

Üye
Kanka, denedim olmadı. Yine aynı hata .. engellendi.
:S

--------------- Ekleme ---------------

Kanka, telefonu kapattım actım. Denedim yine olmadı. :S
Of, sorun nedir halen bulamadım. Yardım =(

walla sabahtan beri bakınıorum ama bu telefonlar baya zorluo nokia gibi deil :/

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
İşimiz zor desene kanka.
Peki, ne yapacagız ?

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
sorun hala dvam ediyor ya avea bekleyin diyor kafayı yicem :( sürekli aynı mesaj geliyor eski çağrılar geliyor ekrana kendi kendine...Telden kaynaklanmaz değilmi bu eminsiniz...Corby yeni telfn filan die avea ile uyumsuz olabilrm i?

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
Rikimaruu => Kendinize neden yeni bir konu acmıyorsunuz ?

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
bilmem ki ya bişey soruacm resimleri büyülttüğünüzde corbyde neden çözünürlük azalıyor ? ama çok azalıyork are kare oluyor ?

halukccc

halukccc

Üye
rikimaru konu acmamakta kararlı:kop: walla kanka bilmiom napcaz . buyuk ihtimal belli bi zaman gectikten sonra telefon için program falan cıkarcaklar inş

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
rikimaru konu acmamakta kararlı:kop: walla kanka bilmiom napcaz . buyuk ihtimal belli bi zaman gectikten sonra telefon için program falan cıkarcaklar inş

:D:D ya kusura bakmayın :D çok soru soruyorum ama özür dilerim :D ya şu telden anlayan varsa msn versin ordan konuşalım :D yoksa forumu alt üst edicem diye korkuyorum :D :D

halukccc

halukccc

Üye
dur en azından bi yararım olsun sana teşekkür edeim :kop::kop:

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olacak arkadas yok mu acaba ? ...

ekremos

Üye
la bn internet ayarini yapamadim bu vodafone ne dandik bi sey musteri hizmetlerinde telefon bulunamadi dio gelde deli olma

metalmilita

Üye
ya ben de de corby war facebook a giremiyorum network bağlantı hatası diye bisey cıkıyo

ya yardımcı olabilir misiniz corby den hicbir sekilde internete bağlanamıyorum :ağlarım: network bağlantı hatası diyor facebook u acınca zaten diğer sitelere de girmiyor zaman aşımı diyor of ya bağlanamıyorum lütfen yardım edinn :( :ağlarım:

metalmilita

Üye
yardım eden yok muu :(( :ağlarım:

chan.mert

Üye
İnternet paketin olmadığında ya da kontörün bittiğinde o hatayı veriyor bende de aynısı oldu

gokhoun

Üye
bende de Corby wi-fi var ama wi-fi ile bir turlu baglanamıyorum network hatası veriyor yine kendi modemimden bile baglanmıyor yardımcı olun!!!! ltfen ya!!!

raveboy

Üye
samsun corby wifi yi alalı bir hafta oluyor fakat youtubeye girememekten canım sıkılıyor duvar kağıdının üzerine you tube simgesini çıkartıp dokununca girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Üst Alt