Samsung Corby - Youtube sorunu (Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?)

Sponsorlu Bağlantılar

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby - Youtube sorunu (Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?)
Merhaba,
Bugun yeni Samsung Corby aldım. Youtube'yi kullanmak istiyorum fakat Türkiye'ye erisimi engellendiği icin girilmiyor. PC'de yaptığımız gibi, cep telefonundada yöntemler var mı ? Youtube'den video izleme özelliği var, fakat girilmiyor, sinirim bozuldu.:angry:
Ktunnel, Vtunnel, vb gibi siteler hic bir ise yaramıyor cep telefonunda.:d:

Simdiden tesekkur ederim, umarım beklediğim desteği Maxicep ailesinden görürüm.:evet:

--------------- Ekleme ---------------

Yardım ..

Yardım lütfen :S

• Beğen
Tepkiler: halukccc

halukccc

halukccc

Üye
Merhaba,
Bugun yeni Samsung Corby aldım. Youtube'yi kullanmak istiyorum fakat Türkiye'ye erisimi engellendiği icin girilmiyor. PC'de yaptığımız gibi, cep telefonundada yöntemler var mı ? Youtube'den video izleme özelliği var, fakat girilmiyor, sinirim bozuldu.:angry:
Ktunnel, Vtunnel, vb gibi siteler hic bir ise yaramıyor cep telefonunda.:d:

Simdiden tesekkur ederim, umarım beklediğim desteği Maxicep ailesinden görürüm.:evet:

Yardım ..

Yardım lütfen :S
bak şimdi kanka dns ayarları var biliyosundur. telefonun int ayarlarına gir orda cıkıyor zaten . ilkten google a gir dns ayarları diye zaten orda resimli anlatımı var nereye ne yazacagınıda soyluyor ... dns ayarlarını yapılandırdıktan sonra youtube a girmek için onunde hiç bir engel kalmıcak kardeşim kolay gelsin....

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın icin tesekkur ederim kanka.
Fakat, bunların bir kısmını biliyorum, Youtube'ye sadece 1 kez girdi ve daha sonra tekrar engellendi hatası aldım. Tam olarak anlatabilir misin ? Simdiden tesekkur ederim kardesim, iyi günler, iyi forumlar :)

Arkadaslar lütfen yardım X______X

SAINT1

SAINT1

Üye
Arkadaşım opera miniyi indir onun üzerinden gir youtube'daki videoları babalar gibi bizle.

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini 5'de hem görüntü/ses bozuluyor hemde özel klavyesi olduğu icin isimi zorlastırıyor. Ayrıca, cok yavas.

Ben telefonun kendi tarayıcısı ile youtube'ye girmek istiyorum... Yardım

Yardım ..

:ağlarım:

MaxiCep Ailesi, bu konuda bana yardım etmeyecek misiniz ? :ağlarım:

SAINT1

SAINT1

Üye
kendi tarayıcısı ile bende denedim ama dns yi de değiştirdim yemedi.istersen birde bolt'u dene operadan daha iyi bir program ayarlarından sayfayı yanda yatırabiliyorsun video biraz daha büyüyor o zaman.

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
Anladım, yani kendi internet tarayıcı ile imkansız mı ? x__x
Bu durum canımı sıktı doğrusu, baska bir tarayıcı kullanmak istemiyorum. :)

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
arkadaşlar bendede samsung corby var hattım avea ve bana gelen tüm mesajlar tekrar tekrar geliyor kafayı yiyeceğim fakat turcell taktğmda telefona böyle bir durum yok tel bozuk olabilir mi ?

blndy

Üye
Ben de yeni aldm Corby ama duvar kağıdı yapamıyorum bi türlü.. bi tane resmi nasıl sığdırabilirim? üç ekrana sığdırıyor bir resmi bozuluyor haliyle.. ne yapabilirim?

bir de benim de avea ama öyle bir sorun olmadı.. bi Avea bayisiyle konuş bence....

bir de benim de avea ama öyle bir sorun olmadı.. bi Avea bayisiyle konuş bence....

halukccc

halukccc

Üye
Cevabın icin tesekkur ederim kanka.
Fakat, bunların bir kısmını biliyorum, Youtube'ye sadece 1 kez girdi ve daha sonra tekrar engellendi hatası aldım. Tam olarak anlatabilir misin ? Simdiden tesekkur ederim kardesim, iyi günler, iyi forumlar :)

Arkadaslar lütfen yardım X______X
anlatıyım kanka . yalnız ilkten sunu soyliyim opera mini 5.0 uyusmuyo tel le . ben 4.2 kullanıyorum catır catır giriyo her yere . konumuza gelirsek ; avea gprs wap ayarlarına gir sonra en altta gelişmiş ayarlar var oraya gir sonra statik dns sunucu 1 ve sunucu 2 yi google da yazan gibi yap (ben oyle yaptım) her hangi bir sorun yok . opera mini 4.2 yi de opsiyon olarak tutuyorum genelde telefonun kendi prog. uyla giriorum yaniden kolay gelsin . ben de telefonu yeni aldıım için pek yardımcı olamamıs olabilirim affola:bye2:

Ben de yeni aldm Corby ama duvar kağıdı yapamıyorum bi türlü.. bi tane resmi nasıl sığdırabilirim? üç ekrana sığdırıyor bir resmi bozuluyor haliyle.. ne yapabilirim?

.
avea bayisiyle alakası yok senin telefonnda kullanılacak duwar kagıtları ozel birazcık yani 3 resmin birleştirilmesiyle oluyor... bu adrese tıkla var orda onları at telefona tam olarak uyar... http://www.maxicep.com/samsung/samsung-s5603-ve-star-icin-duvar-kagitlari-275035.html

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
ya konuştum dosya oluşturuyoruz dediler... telefna turkcell hat takıyorum normal avea takıyorum çıldırıyor ama benim avea hattmı nokia ya taktğmda sorun yok bu nasıl bişeydir anlamadım yardımcı olabilecek varsa tşkr ederim şimdiden...

blndy

Üye
teşekkürleer :)

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
avea bayisi olayını benim için yazmış arkadaş kardeş..

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
arkdşlar benim soruna sanrm çözüm bulamacağız yine de çok teşekkür ederim ilginiz için :)

halukccc

halukccc

Üye
avea bayisi olayını benim için yazmış arkadaş kardeş..
kanka kusura bakma yaw :D ben olayı karıstırmısım biraz:D avea yla wallpaper ne alakaysa:kop: sen dogru diyosun senin sorunun hat la ilgili... tekrar k.bakma:D

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
halukccc => Kardesim desteklerin icin cok cok tesekkür ederim. Peki, dns'ye telefon olarak ne yazacağım ?

Merhaba tekrar,
Dns olarak, DNS1 : 208.67.222.222 DNS2: 208.67.220.220 mi yazmam gerek ? Bunları denedim olmadı.

halukccc

halukccc

Üye
halukccc => Kardesim desteklerin icin cok cok tesekkür ederim. Peki, dns'ye telefon olarak ne yazacağım ?

Merhaba tekrar,
Dns olarak, DNS1 : 208.67.222.222 DNS2: 208.67.220.220 mi yazmam gerek ? Bunları denedim olmadı.
kanka dns1 : 4.2.2.6 dns 2 : 0.0.0.0 olucakmıs telefonlar için farklıymıs bende az once ogrendim dene bakalım ben de knt yok su an deneyemedim ...

k1ll3rd34th

Üye
samsung b3410 da böyle rahat ınternete gırebılır myım??gıreblıyorsak nasıl....

Corby'm

Üye
    Konu Sahibi
kanka dns1 : 4.2.2.6 dns 2 : 0.0.0.0 olucakmıs telefonlar için farklıymıs bende az once ogrendim dene bakalım ben de knt yok su an deneyemedim ...
Kanka, denedim olmadı. Yine aynı hata .. engellendi.
:S

Kanka, telefonu kapattım actım. Denedim yine olmadı. :S
Of, sorun nedir halen bulamadım. Yardım =(

telefonu kapattım actım. Yine olmadı :S

Üst Alt