Samsung Corby S3653'ü Hangi Telefonla Takas Edebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SismeAdam

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby S3653'ü Hangi Telefonla Takas Edebilirim?
Merhaba arkadaşlar... Ben samsung corby kullanıyorum fakat smslerin sürekli tekrar tekrar gelmesi ve hatta bazen hiç gelmemesi beni bunalttı artık... Corby'yi verip Nokia 6300 tarzı bi telefon almak istiyorum.. yani tuşlu, klasik, basit kullanışlı bi telefon.. Corby'yi hangi telefonlarla takas edebilirim telefoncularda? Bu arada corby wifi'siz versiyon belirteyim... üstüne 30-40 lirada verebilirim belki :) Teşekkürler şimdiden.

xserhatx

xserhatx

Üye
e 6300 al :) bende vardı ondan çalındı abimdede vardı o da denizde çaldırdı :D büyülü telefon

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
sanırım avea'nın bu telefona alerjisi var..
bende de bu telefon var, vodafone'la hiç öyle bi sorun yok ama avea takınca mesajları üstüste atıyor..!

Ocean258

Ocean258

Üye
telefoncuya baglı yanı sımdı alan var almayan var bılemezsın kı ıstedıgın telefonla takas yapar adam senın telefonu fıyatı kafasındadır onun zaten sen orda gıdıp galaxy s 2 ıle bıle ıstesen der teelfon artık 1500 lıra wer ))

technoblue

technoblue

Üye
samsung corby arkadaşımda vardı o da saçma sapan arızalarından bıkıp değiştirmişti. 6300 güzel telefon. tuş takımı felan rahat ama 2. el alırken dikkatli ol sağlamını bulmaya çalış.

SismeAdam

Üye
    Konu Sahibi
bu akşam gidip bi bakacağım bütün telefonculara :) kafamda 6300 var şuan. öyle fazla gelişmiş olması, moda olması, dokunmatik olması falan beni pek ilgilendirmiyor açıkçası.
xserhatx 6300 al demişsin ama ben baya araştırdım ve okuduğum yorumların çoğunda şarjı çok çabuk bitiyor deniliyordu.. ben telefonu genellikle mesaj için kullanıyorum ve günde 150-200 mesaj rahat atıyorumdur. Corby bu konuda çok iyiydi şarjı bütün gün mesajlaştığım halde 2-3 gün gidiyordu :evet: seninde yorumunu alabilir miyim bu konuda kullanmış biri olarak ? Şimdi birde 6303'ü beğendim ama onun üstüne baya para isteyecekler gibi geliyor bana :evet:

hoss

hoss

Üye
telefonculardan takas yapmamanı öneririm , ölü fiyata alıyorlar telefonu ve telefonları hep sorunlu ....
benim sana tavsiyem sahibiden com dan telefonuna ilan ac ordan takası yap kazıklanmamıs olursun ,...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt