Samsung corby s3653 wifi İphone tema ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcmaniac

Üye
    Konu Sahibi
Samsung corby s3653 wifi İphone tema ?
Elinde corby s3653wifi için türkçe iphone teması olan varsa paylaşabilirmi aradım fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Corby e tema yüklenmiyor bildiğim kadarıyla , yüklenseydi zaten şimdiye kadar çoktan çıkartırlardı eminim.

Furyblack

Üye
Ben baktım youtubeden ama onlar tema deilmiş onlar pc kabloyla bağlandıktan sonra yükleniyo ama bulan varsa paylaşırsanız sevinirim

smhstyle

Üye
Elinde corby s3653wifi için türkçe iphone teması olan varsa paylaşabilirmi aradım fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

Kardeşim şöyle anlatayım sana benim elimde s3653 var wifi sız ve bende zamanında senin gibi tema arıyordum telefonuma türkçe olan bütün forum sitelerine baktım şuan bu başlığa cevap yazan arkadaş gibi '' tema yok '' diye söylendi bana. Ardından youtube da bir kaç video gördüm temayla ilgili (s3653 vb. ) tabi bu temaları yukleyen kişiler yabancıydı türklerden hiç kimse bu telefon modellerinde tema yukleme işine girişmediği ve bilgi sahibi olmadığından dolayı tema yok diyor. Epey uğraştım tema bulabilmek için ve 0 bilgiyle başladım bu işe tam 2 hafta araştırdım tabiri caizse google ın altını üstüne getirdim sırf bu iş için usb kablosu aldım (telefonun yanında alırken vermiyorlardı ) . Ve en son vietnam sitelerinden birinde buldum chrome un yarım yamalak çevirisiyle zar zor da olsa anladım nasıl yapılacağını ve gerçekten çok uğraştırıcı bir iş inan değmez uğraştığına ben inadımdan dolayı böyle bir işe giriştim ilk denememde senin de aradığın iphone temasını bulmuştum benim telefon modelim için anlatımlı videolardan öğrendiğim şekilde yüklemeye çalıştım ama başarısız oldum çünkü şuan türkiyede kullanılan telefonlara türkiyeye göre firmware yüklenmiş hal böyle olunca temaları desteklemiyor. Telefonu açamadım ilk denememde açıkçası biraz da korktum telefona bir şey oldu diye. Ardından orjinal firmware le tekrar formatladım telefonu eski haline geldi. Sonrasında android htc vs. 6 7 temayı içinde barındıran bi firmware buldum. Dikkat edersen tema demiyorum firmware. Şöyle bir olay var çünkü her firmware her temayı desteklemiyor malesef ki o yüzden firmware ve temayı ayrı ayrı yükleyeceksen işin epey zor birbirine uyumlu bulman imkansıza yakın. Dediğim gibi ben 6 7 temayı içinde barındıran bi firmware buldum ve telefona yukledim(telefonu formatladım tekrardan yani ) ve şuan telefonumda o temalar yüklü. Eğer imkanım olsaydı dosyaları burada paylaşırdım ama bilgisayarım tamamen çökünce bütün verilerimi yitirdim. Yüksek ihtimal s3653 e türkiye'de benden başka bu şekil tema yükleyen yoktur,belki de ben ilkim bilemeyeceğim. Demek istediğim şu ki eğer gerçekten uğraşabileceksen gir tema arayışına yoksa 2 günde hevesin kaçar sıkılırsın yapamadan hiç bir şeyi. Bu iş epey sabır ve bilgi gerektiriyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Saygılarımla. İyi forumlar...

avcmaniac

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şöyle anlatayım sana benim elimde s3653 var wifi sız ve bende zamanında senin gibi tema arıyordum telefonuma türkçe olan bütün forum sitelerine baktım şuan bu başlığa cevap yazan arkadaş gibi '' tema yok '' diye söylendi bana. Ardından youtube da bir kaç video gördüm temayla ilgili (s3653 vb. ) tabi bu temaları yukleyen kişiler yabancıydı türklerden hiç kimse bu telefon modellerinde tema yukleme işine girişmediği ve bilgi sahibi olmadığından dolayı tema yok diyor. Epey uğraştım tema bulabilmek için ve 0 bilgiyle başladım bu işe tam 2 hafta araştırdım tabiri caizse google ın altını üstüne getirdim sırf bu iş için usb kablosu aldım (telefonun yanında alırken vermiyorlardı ) . Ve en son vietnam sitelerinden birinde buldum chrome un yarım yamalak çevirisiyle zar zor da olsa anladım nasıl yapılacağını ve gerçekten çok uğraştırıcı bir iş inan değmez uğraştığına ben inadımdan dolayı böyle bir işe giriştim ilk denememde senin de aradığın iphone temasını bulmuştum benim telefon modelim için anlatımlı videolardan öğrendiğim şekilde yüklemeye çalıştım ama başarısız oldum çünkü şuan türkiyede kullanılan telefonlara türkiyeye göre firmware yüklenmiş hal böyle olunca temaları desteklemiyor. Telefonu açamadım ilk denememde açıkçası biraz da korktum telefona bir şey oldu diye. Ardından orjinal firmware le tekrar formatladım telefonu eski haline geldi. Sonrasında android htc vs. 6 7 temayı içinde barındıran bi firmware buldum. Dikkat edersen tema demiyorum firmware. Şöyle bir olay var çünkü her firmware her temayı desteklemiyor malesef ki o yüzden firmware ve temayı ayrı ayrı yükleyeceksen işin epey zor birbirine uyumlu bulman imkansıza yakın. Dediğim gibi ben 6 7 temayı içinde barındıran bi firmware buldum ve telefona yukledim(telefonu formatladım tekrardan yani ) ve şuan telefonumda o temalar yüklü. Eğer imkanım olsaydı dosyaları burada paylaşırdım ama bilgisayarım tamamen çökünce bütün verilerimi yitirdim. Yüksek ihtimal s3653 e türkiye'de benden başka bu şekil tema yükleyen yoktur,belki de ben ilkim bilemeyeceğim. Demek istediğim şu ki eğer gerçekten uğraşabileceksen gir tema arayışına yoksa 2 günde hevesin kaçar sıkılırsın yapamadan hiç bir şeyi. Bu iş epey sabır ve bilgi gerektiriyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bende çok araştırdım. Yabancıların videosunuda izledim daha sonra bitane uyumlu buldum. Fakat oda istediğim tarzda değildi türkçe değildi. içinde 4-5 farklı tema bulunuyo ekranda değiştirdikce yeni temalar oluşuyo. Başka telefonlar için editliyorlar aslında uğraşılsa editlenilebilir birşey..

the_face01

Üye
bana bitane dandk olsada 1 tane tema link atın lütfen

yusufegemen

Üye

bu firmwareyi telefona kurduktan sonra eğer telefon açılmassa garanti dışı kalıyormu??

diedgirl

Üye
bu firmwareyi telefona kurduktan sonra eğer telefon açılmassa garanti dışı kalıyormu??
arkadaşlar bende 2 hafta boyunca araştırdım s3653\s3650 destekleyen tema buldum. benim tel s3653w wifi. youtube daki videoları android themes for s3650 diye araştırınca direk video çıkıo iice izleyip bi program fln kurup sonra s3650 nin firmware ini sonrada android tema yı videodaki gibi yükledim. sonuçta s3653 ü android gibi yamaladım. fakat sorun şu ki s3650 nin firmware ini yüklediğim için o telde wifi yokmuş ee doğal olarak telimde wifi olmadı zaten yabancı siteden buldum portekizce,rusça vs. zaten zar zor anlıosun. ama hiç memnun kalmadım. bende ilk başta way be ilk benim teli türkiyede android e çevirdim diye sewindm. internet ayarlarını kabul etmedi. yani ancak görünümü wardı içi boştu. sorada s3653 ün firmware ini zar zor buldum. tekrar android e we iphone a çevirmeye çalıştım ama olmadı bu sefer çünkü onlar s3650 nin firmware i ile uyumluydu. yani en sonunda 4. kez format attım s3653 firmware i yani. aman dedim yaa görüntüsü için telimin özelliklerinden olcaktım o s3653w firmware i bulmasaydım:S şimdi rahatım zaten yama olunca telin özelliği olmayınca bide dil farklı olunca pek cazip gelmiyor... ben denedim ama en iyisi orjinali. ama eğerki s3653w firmware ine uyumlu bi iphone yada android teması yüklerlerse onu deneyebilirim:)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende 2 hafta boyunca araştırdım s3653\s3650 destekleyen tema buldum. benim tel s3653w wifi. youtube daki videoları android themes for s3650 diye araştırınca direk video çıkıo iice izleyip bi program fln kurup sonra s3650 nin firmware ini sonrada android tema yı videodaki gibi yükledim. sonuçta s3653 ü android gibi yamaladım. fakat sorun şu ki s3650 nin firmware ini yüklediğim için o telde wifi yokmuş ee doğal olarak telimde wifi olmadı zaten yabancı siteden buldum portekizce,rusça vs. zaten zar zor anlıosun. ama hiç memnun kalmadım. bende ilk başta way be ilk benim teli türkiyede android e çevirdim diye sewindm. internet ayarlarını kabul etmedi. yani ancak görünümü wardı içi boştu. sorada s3653 ün firmware ini zar zor buldum. tekrar android e we iphone a çevirmeye çalıştım ama olmadı bu sefer çünkü onlar s3650 nin firmware i ile uyumluydu. yani en sonunda 4. kez format attım s3653 firmware i yani. aman dedim yaa görüntüsü için telimin özelliklerinden olcaktım o s3653w firmware i bulmasaydım:S şimdi rahatım zaten yama olunca telin özelliği olmayınca bide dil farklı olunca pek cazip gelmiyor... ben denedim ama en iyisi orjinali. ama eğerki s3653w firmware ine uyumlu bi iphone yada android teması yüklerlerse onu deneyebilirim
bu arada s3653w nin wifi ve wifisiz firmware ini s3653 tr + flash diye ararsanız bulursunuz. çok uğraşmalar sonucu buldum. eğer benim gibi deneyip telini android yada iphone yapmak isteyip sonra pişman olursanız bu firmware ile eskisine benzer bi hale getirebilirsiniz. ben wifi ingilizce olanı indirdim. fakat biraz yavaş iniyor ama sonunda oluyo bi sorun yok yani. herkese iyi çalışmalar:D:)

- - - Eklendi - - -

zaten önce sim kartını ve hafıza kartını çıkarıosun, multiloader v5.56 yı yüklüyosun. sonra firmware kurmak için telinin ses kısma+kamera+tel kapama tuşlarına aynı anda basıyosun. sonra telinin ekranında "download" yazısı çıkıyo. mesela s3650 firmware kurup sora android tema atmak istiyosan:
önce s3650 nin firmware ini yüklüosun. sora telin download yazılı iken usb kabloyu teline takıp kablonun diğer tarafını bilgisayara takıosun. sonra multiloader programını açıosun orda BRCM2133,Boot Change, Download,Master Rom u işaretliosun. sonra Boot a tıklayıp ekranda açılcak klasörden s3650nin firmware dosyasını buluosun. o klasörün içindeki bootfiles ı seçiosun(common un içinde).
sonra amms a tıklayıp s3650 nin firmware dosyasındaki common>apps.compressed.bin i seçiosun. sonra Rsrc1 e tıklayıp yine aynı dosyanın içindeki common un içindeki .rc1 li olanı seçiosun. sonra rsrc2 ye tıklayıp aynı klasördeki each country>CIS>Rsrc2_S3650(low)_CIS.rc2 yi seçiosun. en sonunda FactoryFS ye tıklayıp o dosyadaki each country>CIS ın içindeki .ffs yi seçiosun. Sonra Port Search ü seçtiğinde aşağıda ready(s3653w) fln yazıo.sonrada download a basıyoruz. bu arada bekleyin usb kablosunu çıkarmayın bide bu işlemlerin en başında teliin şarjı olmalı. en sonunda all files completed fln yazınca programı kapatın usb kablosunu çıkartın telden. sonra ses kısma tuşu+kamera+tel kapatma tuşlarına aynı anda basın download yazısı gidene kadar.sonra telinizi açın s3650 modunda çalışacak.
sonrada telini settings>Phone Settings>PC connections>media player ı seçioruz sonra tekrar usb kablosunu bilgisayara bağlıoruz.sonra bilgisayarım dan s3650 klasörünü açıoruz. sonra android temasının içindeki res klasörünü telefonumuzdaki klasörün içine kopyalıoruz. kopyalandıktan sonra usb kablosunu çıkarıp teli kapatıyoruz. sonra yine ses kısma+kamera+tel kapatma tuşlarına aynı anda basıp yine download moduna alıyoruz.sonra yine tele usb kablosu takıp bilgisayardan multiloader ı açıp ;
BRCM2133,Boot Change, Download,Master Rom işaretli olcak yine sonra "amms" ı tıklayıp iphone yada android temasının klasöründeki patch dosyasının içindeki "Amss_patch.bin" seçioruz. sonra "Rsrc2" yi tıklayıp android yada iphone temasının klasöründeki patch dosyasının içindeki ".rc2 li" olanı seçiyoruz. sonra port search e basınca Ready(S3650) diyince "Download" a basıyoruz. Sonra en sonunda "All files complete" diyince programı kapatıyoruz. sonra telden usb kablosunu çıkarıp
ses kısma+kamera+tel kapatma tuşuna basınca download modundan çıkıp tel kapanıyor. sonra telefonu açıyoruz ve teliniz iphone temasını yaptıysanız iphone gbi, android temasını yaptıysanız android gibi oluyor. youtube dan arayınca "android themes for samsung corby" diyince orda android çıkıyor. iphone temasını ararsanız ordaki videodan veya sitelerden linki indirip bakın. ben yaptım oluo ama s3653w için android yada iphone teması olsa daha iyi olcak:D iyi çalışmalar:)

- - - Eklendi - - -

wala firmware i anlattım. anlattıklarımı eksiksiz yaparsanız telefon açılır. eğer telinizin desteklemediği bi firmware yüklerseniz teliniz çalışmayabilir. eğer donarsa yine ses kısma+kamera+tel kapatma tuşlarına aynı anda basıp flaş moduna yani download moduna alıp telinize uygun firmware yükleyin anlattığım gbi sonra telinizi kurtarmış olursunuz. bence bi sorun olmaz ama bunları yapmanıza rağmen sorun oluyorsa ya eksik yapmışınızdır tekrar yapmayı deneyin yada teknik servise verin:P ama bi sorun olcağını zannetmiyorum ben 5-6 kere denedim:D

rednom1

Üye
Kardeş peki bu temayı yükleyince (android) market falan geliyomu?
geliyosa normal android telofonlarda oluğu gibi açılıomu ve birşeyler yükleniomu?

Üst Alt