Samsung CORBY Pro ve CORBY Plus wifi için yatay ekranlı OYUN VE UYGULAMA hepsi çok kalitelidir..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ccango12

ccango12

Üye
    Konu Sahibi
Samsung CORBY Pro ve CORBY Plus wifi için yatay ekranlı OYUN VE UYGULAMA hepsi çok kalitelidir..
oyunların hepsi yatay ekrandır. favori olarak iron man 2 derim. corby plus dışında telefonlarda çalışıyomu hiç denemedim ama tahminimce 320x240 veya 240x320 ekranlı java telefonlarının hepsinde çalışır..

bu arada bu ilk uploadım düzelterek söylüyorum prolarda çalışmamaktadır. ama
yakın zamanda prolara özel oyun ve uygulama da yükliycem
oyunlar

1)iron man 2
2)assasincreed
3)asphalt 6
4)avatar
5)prince of persia
6)street fighter
7)tekken
8)splintercell

Uygulamaların isimleri

1)Ebuddy (msn ve facebook sohbetlerini anlık olarak yapmanızı sağlar ve msn ve facebook'dan başkada anlık mesajlaşma servisleri var)
2)google maps (son sürümdür)
3)opera mini 6 (son sürümdür ve uc browser'dan daha kalitelidir kendine ait klavyesi vardır ama daha yavaştır.)
4)palringo (ebuddy'den daha kalitelidir ama daha yavaştır yoksa işlevi aynıdır)
5)UC browser (internet tarayıcısı opera miniden daha hızlıdır)

LİNKİ ALTTADIR..

mirmelik

Üye
dostum attım telefona senin oyun ve programları ama hiç birisini desteklemiyor neden bilmiyorumdosya türü desteklenmiyor diyo? telefonum corby pro

ccango12

ccango12

Üye
    Konu Sahibi
abicim pardon ya ben prolarıda aynı sandım ama prolar symbian işletim sistemli pluslar ise samsung işletim sistemli en kısa zamanda prolara özel oyunlarıda koyucam..

mirmelik

Üye
bekliyoruz kaptan ;) şimdiden saol

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Daha önce verilmiş...

ivanirkow

Üye
eyvallah cango başkan

halitmert43

Üye
Telden İndirisen Desteklenmeyen İÇerik Der Ama Bellek Kartına at Kur De olur bende Corby 2 Kullanıyom ;)

mustafa37821

mustafa37821

Üye
Emeğine Sağlık . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt