Samsung Corby Pro Şarjı hiç dayanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruvale

Ruvale

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby Pro Şarjı hiç dayanmıyor
Tanıdıktan temiz 2. el samsung corby pro b5310 aldım yakın zamanda. İlk günlerde şarjı ne yaparsam yapayım 2 gün gidiyordu. Sonradan adam 0 bir batarya aldı 12 saat 3 kere şarj ettim ancak yine de 2 gün gidiyor. İnternetle uğraşırsam 1 güne düşüyor. 3G,bluetooth wifi kapalı denedim süre yine aynı. Format atmak çözüm olur mu? Ne yapmalıyım bu telefona ? :S

gulibo

gulibo

Üye
Tanıdıktan temiz 2. el samsung corby pro b5310 aldım yakın zamanda. İlk günlerde şarjı ne yaparsam yapayım 2 gün gidiyordu. Sonradan adam 0 bir batarya aldı 12 saat 3 kere şarj ettim ancak yine de 2 gün gidiyor. İnternetle uğraşırsam 1 güne düşüyor. 3G,bluetooth wifi kapalı denedim süre yine aynı. Format atmak çözüm olur mu? Ne yapmalıyım bu telefona ? :S

Bende dertliyim pıl konusunda Yedek pil bulunduruyorum. günde 2 pil bile yetmiyor.

qnur78

qnur78

Üye
orjinal batarya bulmaya çalış bende de aynı sorun var orjinal aldım ve yanımda ne olur ne olmaz diye yedek taşıyorum :)
eğer hala aynı sorun varsa dokunmatik ışığının parlaklığını düşür:)

Edit: Şuanda hep wi-fi açık ve uygulamalar açık kullanıyorum telefonu ve kolay kolay bitmiyor şarj

hurol1

Üye
Orjinal batarya al daha uzun gidyo

- - - Eklendi - - -

Orjinal batarya al daha uzun gidyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt