Samsung corby pro için flash player???

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Samsung corby pro için flash player???
arkadaşlar bu telefon için bana flash player bulabilirmisiniz..

sağolun..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

ege970

ege970

Üye
malesef yok..

x_derya

Üye
kardeşler sizden açilen samsung 5603 adobe falash video oynatıcı programı istiyorum

silver021

silver021

Üye
walla flash lite içinde gelio ama youtube engelli.. facebooktaki videolarda cep telefonu çözünürlüklerine uygun olmadığından çalışmıyor.. youtubea sadece bolt la girebiliyorsun.. bolt V1.7 sini yükle.. küçük bi çözünürlükte olsada çalıştırıor..

frenk58

Üye
arkadaslar bana acıl samsung corby ıcın vıdeo oynatıcısı lazım onerdıgnz program varmı?

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Bolt die bi program var onu yükleyebilirsin

ulassaydut

Üye
walla flash lite içinde gelio ama youtube engelli.. facebooktaki videolarda cep telefonu çözünürlüklerine uygun olmadığından çalışmıyor.. youtubea sadece bolt la girebiliyorsun.. bolt V1.7 sini yükle.. küçük bi çözünürlükte olsada çalıştırıor..

Çok mu kötü arkadaşım. Ona göre kullanacağım bende bu programı.

silver021

silver021

Üye
Çok mu kötü arkadaşım. Ona göre kullanacağım bende bu programı.

sadece youtube u açıyor oda yarım yamalak.. DNS sunucularını wirelessa bağlanırken değiştirmeyi dene.. ben bu şekildede kendi browserından youtubedaki videoları oynatabildim.. aslında telefon harika ötesi bişey ama bizim memlekette youtubea takan takmış zamanında (: o yüzden bu kadar şikayet olayları artıyor.. facebooktaki videolarıda pek çok cep nokiası olsun LG si olsun oynatamıor.. :vur:vur buda facebookun suçu (:

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
sadece youtube u açıyor oda yarım yamalak.. DNS sunucularını wirelessa bağlanırken değiştirmeyi dene.. ben bu şekildede kendi browserından youtubedaki videoları oynatabildim.. aslında telefon harika ötesi bişey ama bizim memlekette youtubea takan takmış zamanında (: o yüzden bu kadar şikayet olayları artıyor.. facebooktaki videolarıda pek çok cep nokiası olsun LG si olsun oynatamıor.. :vur:vur buda facebookun suçu (:

haklısın...

karaca50

Üye
Arkdaşlar Benden 2 Gün Önce Samsung croby pro aldım ama interdenden video izleyemiyorum Flash programı istiyor Bir kaç Tane Flash progromları indirdim ama telefon Desteklemiyor Siz ne Önerirsiniz Şimdiden Teşekür Ederim

hllvcl

Üye
bolt 2.1 ı yukleyın

böböbö

Üye
yoo artık you tube nin yasağı kalktı bende SAMSUNG CORBY PRO yani GT-B5310 var gayet rahat giriyorum wi-fi ile

ufo masum köylü

ufo masum köylü

Üye
samsung corbyi androide çevirme olayı var yüklenince resmen pcye dönüşüyor ama cihazın susma olasılığı var olduğu için anlatmıyacam