Samsung corby pro GT-B5310 msn sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

e_memet88

e_memet88

Üye
kardeş maalesef kullandığım tek o program vardı,

belki modelle ilgili sorun olabilir getjar.com dan tlf a uyumlu olanı indir kur...belki sorun kalmaz...

saygılar...

clean007

Üye
corby pro palringo messengere üye oldum ancak çevrim içi ve çevrim dışı arkadaşlarımı göremiyorum
bana yardımcı olabilirmisiniz..

----------Eklendi @ 11:19:30 ---------- Yazıldı @ 11:12:39 ----------

arkadaşlar ben palringo messengere üye oldum ancak telefondan açtığımda çevrimiçi ve çevrimdışı arkadaşlarımı göremiyorum :off: bana yardımcı olabilirmisiniz ?

e_memet88

e_memet88

Üye
corby pro palringo messengere üye oldum ancak çevrim içi ve çevrim dışı arkadaşlarımı göremiyorum
bana yardımcı olabilirmisiniz..

----------Eklendi @ 11:19:30 ---------- Yazıldı @ 11:12:39 ----------

arkadaşlar ben palringo messengere üye oldum ancak telefondan açtığımda çevrimiçi ve çevrimdışı arkadaşlarımı göremiyorum :off: bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Kardeş eğer msn den bağlanmayı başarabildiysen zaten orada iki kısım oluşuyor çevrim içi ve çevrim dışı olarak...
Demekki sen msn e bağlanamamışsın ???

aşk12

Üye
biri banada yardm etsn yav

----------Eklendi @ 15:14:14 ---------- Yazıldı @ 15:10:14 ----------

msn açamıorum ebuddyde kuramadm

----------Eklendi @ 15:16:54 ---------- Yazıldı @ 15:14:14 ----------

biri tek tek anlatmadan yapamıcm

e_memet88

e_memet88

Üye
biri banada yardm etsn yav

----------Eklendi @ 15:14:14 ---------- Yazıldı @ 15:10:14 ----------

msn açamıorum ebuddyde kuramadm

----------Eklendi @ 15:16:54 ---------- Yazıldı @ 15:14:14 ----------

biri tek tek anlatmadan yapamıcm

kardeş tek tek anlatılacak bir tarafı yok ki onun...

cepten nete bağlancan ebuddynin sitesinden telefona uyumlu programı indirecen o zaten otomatik kuruluyor...

sonra kullanıcı adın yoksa ilgili kısımları doldurup kullanıcı adı alıcan vede aha sana ebuddy-msn...

saygılarımla..

samsung2013

Üye
ya arkadaşlar bır oru soracam ben samsung gt-b 5310 korbu modelı var ama msn neye baglandıgımda msn nedekı kısılerı goremıyorum ama msn neye baglanıyor ama ordan kısı ekle yapıyorum kendı o gırdıgım msn nemı eklıyorum o sıra onda bır konusma bula bılıyorum oburlerıni ekledıgımde hep cevrım dısı oluyor ve eklı kısılerı gostermıyor neden oldugunu ogrene bılırmıyım

----------Eklendi @ 23:16:10 ---------- Yazıldı @ 23:09:07 ----------

ama arkadasım ebn dede aynıs orun var bende baglanıyor msn neye ama msn nedekı kısılerı hıç gostermıyor ve yenı kısı eklıyorum onuda pc den acıyorum onuda gostermıyor onuda bos ver o tele gırdıgım msn neyı yukluyorum hemen onu goserıyor ve onu cevrım ıcı gosterıyor anlata bıldımmı bunu nasıl haladecegız ya

e_memet88

e_memet88

Üye
ya arkadaşlar bır oru soracam ben samsung gt-b 5310 korbu modelı var ama msn neye baglandıgımda msn nedekı kısılerı goremıyorum ama msn neye baglanıyor ama ordan kısı ekle yapıyorum kendı o gırdıgım msn nemı eklıyorum o sıra onda bır konusma bula bılıyorum oburlerıni ekledıgımde hep cevrım dısı oluyor ve eklı kısılerı gostermıyor neden oldugunu ogrene bılırmıyım

----------Eklendi @ 23:16:10 ---------- Yazıldı @ 23:09:07 ----------

ama arkadasım ebn dede aynıs orun var bende baglanıyor msn neye ama msn nedekı kısılerı hıç gostermıyor ve yenı kısı eklıyorum onuda pc den acıyorum onuda gostermıyor onuda bos ver o tele gırdıgım msn neyı yukluyorum hemen onu goserıyor ve onu cevrım ıcı gosterıyor anlata bıldımmı bunu nasıl haladecegız ya

Kardeşim sen anladığım kadarıyla sadece kurduğun programı açmışsın...
Onun içine msn adresini eklemen lazım.. Yoksa msn e bağlanamazsın...
Eklediğin kişiler o programın sosyal ağına ekleniyor msn e değil...
Hangi programı üzerinden bağlandığını yaz bakalım bir...

hicranyesiltas

hicranyesiltas

Üye
Arkadaşlar ben bu telefonu alalı yaklaşık 2 ay oldu.Çok beğendim,çok kullanışlı bir telefon herkese tavsiye edebilir. Ancak benim çözemediğim birkaç sorunum var.
1. Palringo'nun en yeni versiyonunu yükledim. Kayıtta oldum. Ama oturumu aç dediğimde oturumu açmıyor ve hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
2. Youtube ye giriyorum. Ama videolar çok bozuk görünüyor. Nasıl düzeltebilirim ya da herhangi bir program mı indirmem gerekiyor?

e_memet88

e_memet88

Üye
Kardeşim,
Palringo sorununu yeniden kurup çözebilirsin, şu da olabilir oturum açarken atladığın bir nokta olabilir dikkatli açmayı dene(ben ilk açmaya çalıştığımda kullanıcı adım nedeniyle çok sorun yaşadım)

Youtube videoları mobile videolar onlar telefonun ekran ölçülerine göre belirlenmiş, bilgisayardaki gibi net görünmesini beklemek yanlış olur..

Umarım faydalı olmuşumdur..

Saygılarımla...

zombikiller

Üye
öncelikle arkadasim bende ayni teli kullanıyorum .palringoya uye olmalısın e mail adresin ve parola olusturmalısın o yan ekranda kullanilmiyor.msn ye gelince ebuddy surum 1.5.0 var onu indir msn ye baglanırsın ben onu kullaniyorum.onu begenmessen java msn olarak pc den ara var heralkde baska programlarda.

Üst Alt