evren_xy_
Üye
-
Konu Sahibi
-
selam scorpidos.yukarıda yazdıgın talımatları uyguladım yukledım ama palringo yanıt vermıyor dıyor hiç açmıyor uyguamayı.beceremedımmı acaba neden anlamadımÇok ilginç, bende de aynı sorun vardı, yani ilk gelen versiyonu eski diye güncellemiştim, ama telefonda wi-fiden bağlanıp kendi tarayıcısı ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesine girip güncellemiştim, hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım. Neyse senin sorununu çözelim, ewren2910 zaten kodların adresini vermiş, ben direk kodları vereyim;
X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 240,320
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 320,240
Bu kodları jar dosyasını birlikte aç ile winrardan açınca META-INF klasöründe Manifest.ini dosyasını not defteri ile açınca en alt satırın altına kopyalayacaksın. CTRL+S ile kaydedince winrar soracak değiştirilsin mi diye, evet diyeceksin. Yollayacaksın. (Jar dosyasını PCden indirmen gerekir)
Ayrıca ebuddy tamam iyi hoş ama mesajı göndermek için OK tuşuna basmanı kabul etmiyor, illa ekranda gönder'e basacaksın. Bir de inline editing olayı yok. Bu yüzden Panringo tercihimdir.
Opera Minide ise aynı sorun, inline editing yok, aslında var da açabilmen için opera ekran klavyesini açman gerekiyor. Onu kapatıp inline editing olayını açamıyorsun. Bu yüzden ne kadar iyi olursa olsun, Opera Mini 5 bu sorunu çözülene kadar kullanımım dışı
Bolt Lite'de ise farklı bir sorun söz konusu, mesela uzun linkler var ise 2ye bölüyor linkleri, 2sine ayrı ayrı tıklanıyor. Çok sorun yaratan bir problem değil ama göze batıyor. Bir de ğ,ş,ü,ö,ç,ı gibi türkçe karakterler görüntülenmiyor Bolt üzerinde. Bu yüzden ne kadar iyi olursa olsun, o da sorunu çözülene kadar kullanım dışı benim için
Bu 2 sorunu da yaşatmayan tek browser kendi tarayıcısıOnun da sekme sorunu var. Artık ne yapacam bilmiyorum, çok acil sekme sorunu yaşamadığım sürece kendi browseri, acil durumlar için de diğer 2si zaten yüklü.
Hadi herkese kolay gelsin :P
selam dedıgın gıbı yukledım parlingoyu ama adresımı gırınce oturum açılıyor dıyor ama bır turlu açamıyor hata verıyor ne yapmalıyım sence scorpidosÇok ilginç, bende de aynı sorun vardı, yani ilk gelen versiyonu eski diye güncellemiştim, ama telefonda wi-fiden bağlanıp kendi tarayıcısı ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesine girip güncellemiştim, hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım. Neyse senin sorununu çözelim, ewren2910 zaten kodların adresini vermiş, ben direk kodları vereyim;
X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 240,320
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 320,240
Bu kodları jar dosyasını birlikte aç ile winrardan açınca META-INF klasöründe Manifest.ini dosyasını not defteri ile açınca en alt satırın altına kopyalayacaksın. CTRL+S ile kaydedince winrar soracak değiştirilsin mi diye, evet diyeceksin. Yollayacaksın. (Jar dosyasını PCden indirmen gerekir)
Ayrıca ebuddy tamam iyi hoş ama mesajı göndermek için OK tuşuna basmanı kabul etmiyor, illa ekranda gönder'e basacaksın. Bir de inline editing olayı yok. Bu yüzden Panringo tercihimdir.
Opera Minide ise aynı sorun, inline editing yok, aslında var da açabilmen için opera ekran klavyesini açman gerekiyor. Onu kapatıp inline editing olayını açamıyorsun. Bu yüzden ne kadar iyi olursa olsun, Opera Mini 5 bu sorunu çözülene kadar kullanımım dışı
Bolt Lite'de ise farklı bir sorun söz konusu, mesela uzun linkler var ise 2ye bölüyor linkleri, 2sine ayrı ayrı tıklanıyor. Çok sorun yaratan bir problem değil ama göze batıyor. Bir de ğ,ş,ü,ö,ç,ı gibi türkçe karakterler görüntülenmiyor Bolt üzerinde. Bu yüzden ne kadar iyi olursa olsun, o da sorunu çözülene kadar kullanım dışı benim için
Bu 2 sorunu da yaşatmayan tek browser kendi tarayıcısıOnun da sekme sorunu var. Artık ne yapacam bilmiyorum, çok acil sekme sorunu yaşamadığım sürece kendi browseri, acil durumlar için de diğer 2si zaten yüklü.
Hadi herkese kolay gelsin :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?