Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung corby oyun yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
azra35_35
Üye
Konu Sahibi
samsung corby oyun yükleme
merhabalar samsung corbyi yeni aldım oyun yüklemek istiyorum.(call of duty)i yardımcı olursanız sevinirim.tşkler
|-ERKAN-|
Üye
samsunglar değişik bi cihazdır.bazılarına sadece pc den uygulama yükleniyor( ki bu çok zor bi işlem) bazılarıda direkt alıyor.sizin telefon hangi yöntemi kullanıyor bilginiz varmı?
FBI023
Üye
Arkadaşım Telefondan bilgisayara attığın dosyayı seçiyorsun ve sana kur? diyor Evet/Hayır dan birini seçiyoruz ve kurulum tamamlandıktan sonra ''OYUNLAR VE DAHA FAZLASI'' Klasörüne gir İyi oyunlar...
csalp
Üye
ya ben bilgisayarıma indirdim oyunları ama Winrar şelinde bunu direk mi atıyoruz yardımcı olun LÜTFENNN
adanalivlkn1234
Üye
winrar şeklinde atarsanız tanınmayan dosya hatası verir.winrarın içindeki jar uzantılı dosyaları atacaksınız
eniqmaaa
Üye
oFF ßeNm teLfoNm samsuNq coRßy ama ßn oNa NasıL oYn ykLicem ßiLmioRm LtfeN yRdımcı oLn
we ßn oynLrı iLk ßilq. iNdirioRm.. soNra ßLLeK kRtıma aTıoRumm..yaNlışş mı ??
mart1n1_17
Üye
ya dosyanın içerisinden adamakıllı bir jar dosyası çıkmıyo kı bisürü dosya var
kurum55
Üye
Ya BEyLEr Dosya Wirraro olarak iniyo ve içinde .jar uzantılı dosya yok lütfen yardım edin ya
Arkadaşım İndirdiğin arşivin uzantısı eğer RAR ise içindekileri atacan
Yok uzantısı jar ise o zaman direk atabilirsin o zaten rar arşivi olarak gözükür ama Sen ona kanma yinede uzantısına bak
gora"
Üye
kardeşim call of duty o telefona yüklenir ama bu siteye koyamam
lacivert001
Üye
emeğe sağlık..teşekkürler
15097
Üye
konu hortlamış
kingkartal
Üye
arkadaşım o dosya rar uzantısıdır winrar dosyasını telefona at dosaya tıkla kur dıyecek sana evet de sonra o oyun ve diğer kaydoluyor ordan oyna
yaldirim123
Üye
ya ben niye bu siteden oyun indiremiyorum ? Yoksa ben malmıyım ?