samsung corby oyun yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

azra35_35

Üye
    Konu Sahibi
samsung corby oyun yükleme
merhabalar samsung corbyi yeni aldım oyun yüklemek istiyorum.(call of duty)i yardımcı olursanız sevinirim.tşkler:evet:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
samsunglar değişik bi cihazdır.bazılarına sadece pc den uygulama yükleniyor( ki bu çok zor bi işlem) bazılarıda direkt alıyor.sizin telefon hangi yöntemi kullanıyor bilginiz varmı?

FBI023

Üye
Arkadaşım Telefondan bilgisayara attığın dosyayı seçiyorsun ve sana kur? diyor Evet/Hayır dan birini seçiyoruz ve kurulum tamamlandıktan sonra ''OYUNLAR VE DAHA FAZLASI'' Klasörüne gir İyi oyunlar...

csalp

Üye
ya ben bilgisayarıma indirdim oyunları ama Winrar şelinde bunu direk mi atıyoruz yardımcı olun LÜTFENNN:ağlarım:

adanalivlkn1234

Üye
winrar şeklinde atarsanız tanınmayan dosya hatası verir.winrarın içindeki jar uzantılı dosyaları atacaksınız :)

eniqmaaa

Üye
oFF ßeNm teLfoNm samsuNq coRßy ama ßn oNa NasıL oYn ykLicem ßiLmioRm LtfeN yRdımcı oLn :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım:

we ßn oynLrı iLk ßilq. iNdirioRm.. soNra ßLLeK kRtıma aTıoRumm..yaNlışş mı ??

mart1n1_17

Üye
ya dosyanın içerisinden adamakıllı bir jar dosyası çıkmıyo kı bisürü dosya var

kurum55

Üye
Ya BEyLEr Dosya Wirraro olarak iniyo ve içinde .jar uzantılı dosya yok lütfen yardım edin ya

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
ya dosyanın içerisinden adamakıllı bir jar dosyası çıkmıyo kı bisürü dosya var

Arkadaşım İndirdiğin arşivin uzantısı eğer RAR ise içindekileri atacan
Yok uzantısı jar ise o zaman direk atabilirsin o zaten rar arşivi olarak gözükür ama Sen ona kanma yinede uzantısına bak

gora"

gora"

Üye
kardeşim call of duty o telefona yüklenir ama bu siteye koyamam

lacivert001

Üye
emeğe sağlık..teşekkürler

15097

15097

Üye
konu hortlamış :kop:

kingkartal

Üye
arkadaşım o dosya rar uzantısıdır winrar dosyasını telefona at dosaya tıkla kur dıyecek sana evet de sonra o oyun ve diğer kaydoluyor ordan oyna

yaldirim123

Üye
ya ben niye bu siteden oyun indiremiyorum ? Yoksa ben malmıyım ? :'(

berkay1982

Üye
ya linki bulamadım link nerde

Üst Alt