Samsung Corby 2 İçin Oyun Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby 2 İçin Oyun Lazım
Başlıktada Belirttiğim Gibi Samsung Corby 2 İçin Oyun Lazım
Telefona
ve Nereden İndiririm Bilmiyorum.
Özellikle Real Football Manager 2010 Olan Varsa Corby 2 İçin Link Verirse Çok Makbule Geçer.

beytullah6767

beytullah6767

Üye

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi

taka78

Üye

işte burda beğenmeyi unutma (çalışırsa ki indirdim bende çalıştı)

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi

işte burda beğenmeyi unutma (çalışırsa ki indirdim bende çalıştı)

Bu Real Football Kardeş Benim Aradığım Real Football Manager

taka78

Üye
bulabildiiimin en iyisi diiil şu an okulda yım ev gel,ince ayarlarım ok ?????

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi
bulabildiiimin en iyisi diiil şu an okulda yım ev gel,ince ayarlarım ok ?????

Tamamda Birşey Daha Sorucam Bu Corby 2'ye Hangi Ekran Çözünürlüğünde Oyun İndiricem. 240x320 Denedim , 320x240 Denedim Ama Olmadı Tam Ekran Olmuyor Nedense.

taka78

Üye
240 400 dene

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o telefon 240 320 destekler 320 240 yüklersen yatay ekran olur :)

Tamamda Mesela Bak 240x320 Real Football Manager 2009 İndirdim Telefona Attım Açıyorum Fakat Ekran Klavyesi Çıktığından Oyunun Alt Kısmının Bir Bölümü Görünmüyor ve Dokunmatik Oyunda Değil Onu Nasıl Yapıcazki? Ve Varsa Sağlam Bildiğin Site Söylermisin. Özellikle Bak Real Football Manager Çok Lazım.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Tamamda Mesela Bak 240x320 Real Football Manager 2009 İndirdim Telefona Attım Açıyorum Fakat Ekran Klavyesi Çıktığından Oyunun Alt Kısmının Bir Bölümü Görünmüyor ve Dokunmatik Oyunda Değil Onu Nasıl Yapıcazki? Ve Varsa Sağlam Bildiğin Site Söylermisin. Özellikle
Bak Real Football Manager Çok Lazım.

www.micromaxdownloads.com/search_results.html?type=all&search_field=football+manager+games++touch+corby+2

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi
www.micromaxdownloads.com/search_results.html?type=all&search_field=football+manager+games++touch+corby+2

Verdiğin Linkte RF Manager 2010 ve 2009 Var Saol İndirdim Ama Yok Yine Tam Ekran Olmuyor.
Aldığıma Pişman Oldum Şu Telefonu Ne Doğru Dürüst Oyun Bulabiliyorum Ne Birşey.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
ben zaten telefonu değiştirdim galaxy ace ;-)

Pro3viL

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten telefonu değiştirdim galaxy ace ;-)

Bende Düşünüyorum Değiştirmeyi Ama Sanırım 2-3 Ay Daha Katlanmam Gerekecek. Birde Birşey Öğrendim Onu Sorayım. Mesela Oyunun Boyutunu Değiştirebilme İmkanı Varmış Öyle Birşey Varmı Hakikaten?

Üst Alt