Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Corby 2 İçin Oyun Lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Pro3viL
Üye
Konu Sahibi
Samsung Corby 2 İçin Oyun Lazım
Başlıktada Belirttiğim Gibi Samsung Corby 2 İçin Oyun Lazım
Telefona
ve Nereden İndiririm Bilmiyorum. Özellikle Real Football Manager 2010 Olan Varsa Corby 2 İçin Link Verirse Çok Makbule Geçer.
Tamamda Birşey Daha Sorucam Bu Corby 2'ye Hangi Ekran Çözünürlüğünde Oyun İndiricem. 240x320 Denedim , 320x240 Denedim Ama Olmadı Tam Ekran Olmuyor Nedense.
Tamamda Mesela Bak 240x320 Real Football Manager 2009 İndirdim Telefona Attım Açıyorum Fakat Ekran Klavyesi Çıktığından Oyunun Alt Kısmının Bir Bölümü Görünmüyor ve Dokunmatik Oyunda Değil Onu Nasıl Yapıcazki? Ve Varsa Sağlam Bildiğin Site Söylermisin. Özellikle Bak Real Football Manager Çok Lazım.
Tamamda Mesela Bak 240x320 Real Football Manager 2009 İndirdim Telefona Attım Açıyorum Fakat Ekran Klavyesi Çıktığından Oyunun Alt Kısmının Bir Bölümü Görünmüyor ve Dokunmatik Oyunda Değil Onu Nasıl Yapıcazki? Ve Varsa Sağlam Bildiğin Site Söylermisin. Özellikle
Bak Real Football Manager Çok Lazım.
Verdiğin Linkte RF Manager 2010 ve 2009 Var Saol İndirdim Ama Yok Yine Tam Ekran Olmuyor.
Aldığıma Pişman Oldum Şu Telefonu Ne Doğru Dürüst Oyun Bulabiliyorum Ne Birşey.
Bende Düşünüyorum Değiştirmeyi Ama Sanırım 2-3 Ay Daha Katlanmam Gerekecek. Birde Birşey Öğrendim Onu Sorayım. Mesela Oyunun Boyutunu Değiştirebilme İmkanı Varmış Öyle Birşey Varmı Hakikaten?