Püf Noktası Samsung Cihazlar da Windows'ta ki Gibi Kullanıcılar Kısmını Açma

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar note 2 kitkat buil.prop dosyası göremedim builds klasörü içinde build original dosyası var ve 2015 Şubat dosyası
Original olana ekledim reset attım olmadı .

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Değerli çithamen öncelikle yorumunuz için teşekkürler eder gözlerinizden öperim :) Lamiya bu işte 1 numara ayrıca dediğiniz gibi de kasma yapmaz en iyisini en baştan beri vindows yapıyor zaten.
Benim cihaz s5 3 tane kullanici var ve aralarinda gecis yaparken ben kasma falan hissetmiyorum.
Dostlar note 2 kitkat buil.prop dosyası göremedim builds klasörü içinde build original dosyası var ve 2015 Şubat dosyası
Original olana ekledim reset attım olmadı .
Build.prop dosyasi system klasorunun icinde baska bir klasore girmene gerek yok.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Lumia seviyor olmaniz sizlere android konularında fanlık yapma yetkisi veriyor mu? Gereksiz yorum yapmayınza gerek yok.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Lumia seviyor olmaniz sizlere android konularında fanlık yapma yetkisi veriyor mu? Gereksiz yorum yapmayınza gerek yok.
Lütfen bazı trolleri o kadar ciddiye almayın;)
Hodor yani saygı değer bill abimiz şakasına yazdığını hatırlatmak istiyorum.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar bu forumda bilgiler çok hızlı veriliyor ve değerli bir yer . Lakin sevgi mecburi değil ama bir birimize saygı mecburi

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Benim cihaz s5 3 tane kullanici var ve aralarinda gecis yaparken ben kasma falan hissetmiyorum.

Build.prop dosyasi system klasorunun icinde baska bir klasore girmene gerek yok.
Tahmin ermiştim ama yöneticiler göstermiyor . Şimdi root Explorer den baktım gördüm. Oldu lakin 1 ve 2 sıralı kullanıcılar var giriş olmuyor ekstra dan açabiliyorum.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
@Samizel Destan malesef sorunlu benim cihazda . Kullanıcılar geldi var olan extra 2 tane kilitli kendim bir tane açtım oraya kadar tamam . Ama kullanıcılardan diğerlerine veya sahip olana geçiş olmuyor . Yeniden başlattım yine kullanıcılara girdim oluşturduğum üçüncü kullanıcı da giriş olmuyor . Yani hiç verim alamadım . Tek artısı xposed multi user modunda kasma vardı bunda yok .

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
@Samizel Destan malesef sorunlu benim cihazda . Kullanıcılar geldi var olan extra 2 tane kilitli kendim bir tane açtım oraya kadar tamam . Ama kullanıcılardan diğerlerine veya sahip olana geçiş olmuyor . Yeniden başlattım yine kullanıcılara girdim oluşturduğum üçüncü kullanıcı da giriş olmuyor . Yani hiç verim alamadım . Tek artısı xposed multi user modunda kasma vardı bunda yok .
Senin cihaz ne tam olarak?

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Kullanıcı ayarlama Jelly beanden beri var.. boş konuşmadan önce biraz araştırın.
Ben resmi sürümlerden bahsediyorum herhangi bir ekleme olmadan saf android sürümünden. Telefonlarda böyle bir özlellik kodla aynı yukarıdaki şeklide eklenebiliyodu veya xposed ile ekleniyordu. Tezi mi kanıtlayan yazıyıda şurdan okuyabilirsin

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
PriZm

PriZm

Üye
Hayır alakası yok jelly bean 4.2 den beri bu olay Stock AOSP de var.

*Lollipopda ise her daim açık halet getirildi buda firmalarda kullanacak demek oluyor.*

Ayrıca o yazı tezini hiçbir şekilde kanıtlamıyor sadece benim işaretlediğim paragrafı anlatıyor.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye

Her android cihazda işe yaramaz aslını unutmayın AOSP ile modifiye edildi OxyGen OS ile sabitlendi kısaca şöyle gösterelim ;)

Sistemin orjinal versiyonu diyelim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
@ilyas_0177 dediğin mantıklı gibi sistem portları geçmişe dönük donanım veya cihazlara uyum sorunu verebilir . Lumia larda surunsuz olması ms tecrübesi demek

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Ben resmi sürümlerden bahsediyorum herhangi bir ekleme olmadan saf android sürümünden. Telefonlarda böyle bir özlellik kodla aynı yukarıdaki şeklide eklenebiliyodu veya xposed ile ekleniyordu. Tezi mi kanıtlayan yazıyıda şurdan okuyabilirsin
JB'yi bilemem ama ben kitkat kullanırken bile sadece 1 tane kod eklemeyle kullanıcılar aktif oluyordu.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
@ilyas_0177 dediğin mantıklı gibi sistem portları geçmişe dönük donanım veya cihazlara uyum sorunu verebilir . Lumia larda surunsuz olması ms tecrübesi demek
Her olayı ms ye dökmemek lazım ;)
CyanogenMod geliştiricileri masa üstünden mobil dünyaya taşıdı tabi bu win7 yani ms nin örnegidir
önce veya sonra ne farkı vardır sonucta stabil olarak android te kullanılıyor :)
AOSP hakkında konuşmak gerekirse
AOSP, internet ve androidle ilgili sitelerin pek çoğunda yaygın olarak kullanılan terimlerden birisidir. AOSP "Android Open Source Project" teriminin baş harflerinden oluşmaktadır. Bu proje, geliştiricilerin kolayca uygulama geliştirebilmeleri için açık-kaynak platformuna ihtiyaç duydukları öngörüsünden yola çıkaran bir grup insanın yazdıgı ve dizayn ettiği bir projedir.

Sizin cihazlarda calışması icin cm sürümleri kurmanız gerekmektedir.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Her olayı ms ye dökmemek lazım ;)
CyanogenMod geliştiricileri masa üstünden mobil dünyaya taşıdı tabi bu win7 yani ms nin örnegidir
önce veya sonra ne farkı vardır sonucta stabil olarak android te kullanılıyor :)
AOSP hakkında konuşmak gerekirse
AOSP, internet ve androidle ilgili sitelerin pek çoğunda yaygın olarak kullanılan terimlerden birisidir. AOSP "Android Open Source Project" teriminin baş harflerinden oluşmaktadır. Bu proje, geliştiricilerin kolayca uygulama geliştirebilmeleri için açık-kaynak platformuna ihtiyaç duydukları öngörüsünden yola çıkaran bir grup insanın yazdıgı ve dizayn ettiği bir projedir.

Sizin cihazlarda calışması icin cm sürümleri kurmanız gerekmektedir.
Bende stok samsung rom var :)

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
palpolisi

palpolisi

Üye
Samsung S4 de oluyor da geçiş yapamıyorum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Api linux ile diğer sistemler arası entegrasyonu bir Türk yaptı desem .

danismaz61

Üye
Yanlışınız var android 4.4.2 kitkat güncellemesi ile note 10.1'e gelmişti bana saf android sürümüne hiç bir ekleme olmadan. Demekki verdiğiniz linktekilerde bilmiyor

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Yanlışınız var android 4.4.2 kitkat güncellemesi ile note 10.1'e gelmişti bana saf android sürümüne hiç bir ekleme olmadan. Demekki verdiğiniz linktekilerde bilmiyor
Yazdığım yazıdaki ''Telefon '' ibaresini gözden kaçırdığınızı düşünüyorum. Verdiğim linktede ''When Google released it included multiple user accounts for ; however, smartphone users were left in the cold.'' ibaresini bir daha okumanızı rica ediyorum. :)

Üst Alt