Benim cihaz s5 3 tane kullanici var ve aralarinda gecis yaparken ben kasma falan hissetmiyorum.Değerli çithamen öncelikle yorumunuz için teşekkürler eder gözlerinizden öperimLamiya bu işte 1 numara ayrıca dediğiniz gibi de kasma yapmaz en iyisini en baştan beri vindows yapıyor zaten.
Build.prop dosyasi system klasorunun icinde baska bir klasore girmene gerek yok.Dostlar note 2 kitkat buil.prop dosyası göremedim builds klasörü içinde build original dosyası var ve 2015 Şubat dosyası
Original olana ekledim reset attım olmadı .
Lütfen bazı trolleri o kadar ciddiye almayınLumia seviyor olmaniz sizlere android konularında fanlık yapma yetkisi veriyor mu? Gereksiz yorum yapmayınza gerek yok.
Tahmin ermiştim ama yöneticiler göstermiyor . Şimdi root Explorer den baktım gördüm. Oldu lakin 1 ve 2 sıralı kullanıcılar var giriş olmuyor ekstra dan açabiliyorum.Benim cihaz s5 3 tane kullanici var ve aralarinda gecis yaparken ben kasma falan hissetmiyorum.
Build.prop dosyasi system klasorunun icinde baska bir klasore girmene gerek yok.
Senin cihaz ne tam olarak?@Samizel Destan malesef sorunlu benim cihazda . Kullanıcılar geldi var olan extra 2 tane kilitli kendim bir tane açtım oraya kadar tamam . Ama kullanıcılardan diğerlerine veya sahip olana geçiş olmuyor . Yeniden başlattım yine kullanıcılara girdim oluşturduğum üçüncü kullanıcı da giriş olmuyor . Yani hiç verim alamadım . Tek artısı xposed multi user modunda kasma vardı bunda yok .
Ben resmi sürümlerden bahsediyorum herhangi bir ekleme olmadan saf android sürümünden. Telefonlarda böyle bir özlellik kodla aynı yukarıdaki şeklide eklenebiliyodu veya xposed ile ekleniyordu. Tezi mi kanıtlayan yazıyıda şurdan okuyabilirsinKullanıcı ayarlama Jelly beanden beri var.. boş konuşmadan önce biraz araştırın.
JB'yi bilemem ama ben kitkat kullanırken bile sadece 1 tane kod eklemeyle kullanıcılar aktif oluyordu.Ben resmi sürümlerden bahsediyorum herhangi bir ekleme olmadan saf android sürümünden. Telefonlarda böyle bir özlellik kodla aynı yukarıdaki şeklide eklenebiliyodu veya xposed ile ekleniyordu. Tezi mi kanıtlayan yazıyıda şurdan okuyabilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her olayı ms ye dökmemek lazım@ilyas_0177 dediğin mantıklı gibi sistem portları geçmişe dönük donanım veya cihazlara uyum sorunu verebilir . Lumia larda surunsuz olması ms tecrübesi demek

Bende stok samsung rom varHer olayı ms ye dökmemek lazım
CyanogenMod geliştiricileri masa üstünden mobil dünyaya taşıdı tabi bu win7 yani ms nin örnegidir
önce veya sonra ne farkı vardır sonucta stabil olarak android te kullanılıyor
AOSP hakkında konuşmak gerekirse
AOSP, internet ve androidle ilgili sitelerin pek çoğunda yaygın olarak kullanılan terimlerden birisidir. AOSP "Android Open Source Project" teriminin baş harflerinden oluşmaktadır. Bu proje, geliştiricilerin kolayca uygulama geliştirebilmeleri için açık-kaynak platformuna ihtiyaç duydukları öngörüsünden yola çıkaran bir grup insanın yazdıgı ve dizayn ettiği bir projedir.
Sizin cihazlarda calışması icin cm sürümleri kurmanız gerekmektedir.

Olabilir Türk de insan gavur daApi linux ile diğer sistemler arası entegrasyonu bir Türk yaptı desem .

Yanlışınız var android 4.4.2 kitkat güncellemesi ile note 10.1'e gelmişti bana saf android sürümüne hiç bir ekleme olmadan. Demekki verdiğiniz linktekilerde bilmiyorBen resmi sürümlerden bahsediyorum herhangi bir ekleme olmadan saf android sürümünden. Telefonlarda böyle bir özlellik kodla aynı yukarıdaki şeklide eklenebiliyodu veya xposed ile ekleniyordu. Tezi mi kanıtlayan yazıyıda şurdan okuyabilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazdığım yazıdaki ''Telefon '' ibaresini gözden kaçırdığınızı düşünüyorum. Verdiğim linktede ''When Google releasedYanlışınız var android 4.4.2 kitkat güncellemesi ile note 10.1'e gelmişti bana saf android sürümüne hiç bir ekleme olmadan. Demekki verdiğiniz linktekilerde bilmiyor