Samsung chat 335 yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Capodeacına

Üye
    Konu Sahibi
Samsung chat 335 yardım lutfen
Arkadaslar telefonu yenı aldım gayet guzel kamera filan pek umrumda degil zaten öyle cıkarıpta cart diye resim ceken biri degilim :D

neyse sorunumuza gelelim benim suanki sorunum mesajı gönderdikten snra bir ses cıkıyor bakın mesaj geldiğini belirten bir ses değil hani sukadar sms hakkınız kaldıgını belrten yerde mesaj gönderildi penceresi cıktıktan snra dındırırıdın :d die bir ses cıkıyor bir turlu kapatamadım lutfen yardım edın telefonu sessiz moda alıyorum yıne cıkıyor bir turlu kapatamadım ben su sekilde kullanıyorum arayan biri oldugunda sesli mesaj geldiğinda daha dusuk bir seste ama su mesaj gönderildiğindeki sesten tıksındım lutfen yardım edin sımdıde tesekkurler

sinan özgür

Üye
kardeşim bende uyuz oluyordum o sese sadece operatörünü arayıp kapatabilirsin telden kapatma bildiğim kadarıyla yok ben arayıp kapattırdım

Capodeacına

Üye
    Konu Sahibi
Peki nasıl kapatıcamızıda yazarmısın yani nasıl arıyıcaz ne diyicez birde bu arama ücretlimi konu hakkında bilgilendirirsen arkadaşlar bilgi sahibi olurlar

sinan özgür

Üye
turkcell ise 444 0 532 yada 535 farketmez cepten ararsan 40 kuruş sınırsız yani istersen bir saat konuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...