ahmetay74
Üye
-
Konu Sahibi
-
Orjinal yazılımı yüklediysen arkadaş bazen samsung'un admin menüsü varFirmware atarken editleyip atmıştım (fontları editledim md5 felan değişince) telefon reset atıp atıp duruyordu bende orjinali attım.
baktım ki hat çekmiyor aklıma *#06# geldi # ye bastığım an öldü saydım makineyiimei si sıfırlanmış.
Z3X Samsung 2G Tool ile atmayı deneyecektim ama program açılmıyor (box olmadığı için mi ?) driverleri felan yüklü.
birde flashı atarken imei yi değiştiremez miyiz? başka telefonum da yok
NOT: box, z3x gibi şeyleri daha dün öğrendim 1 telefon için satın alamam heralde :S
Orjinal yazılımı yüklediysen arkadaş bazen samsung'un admin menüsü var
Admin Settings: *#6984125*#
Admin Settings
Internals (sub menu): *#9072641*#
Developer Settings: *#0523#
Bunlarla ayarlıyabiliyorsun benim telfonunda şebeke gitmişti yazılımdan sonra oradan ayarladım. oradan yapamazsan Samsung c3303k imei atmaya bakacaksın forumlarda oda tahminim usb ile olmuyor box istiyor
c3303k için admin settings yazkodlar çalışmadı anlaşılan telefoncuya gidicekbox felan alamam zaten öğrenciyiz şurda yinede teşekkürler
ne acayip makineyse.. *#52828378# den java max kb ını ayarlıyordum heryerde aynı şey.c3303k için admin settings yazgoogleye orada cıkan kodları dene genelde bu uyuyor diye verdim işini halledelim ögrenciymişsin sende
Kies android bada ve windows mobileler için dostum sen samsung new suite yada samsung suite indireceksindenedim sonuç aynı. imei gibi gizli ayarlar şu dosyada ama nasıl editlicem ben bunu :/ samsung kies te yazılım güncelleme yok (bu tele göre)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum elimizden geleni yaptık biz ama bizim arkadaştada champ var o burada olsaydı onun telefonda girmeye calısırdm admin menüsünegüncel. telefoncuya yol gözüktü
garantiye götürcem çekmiyo bu diyeDostum elimizden geleni yaptık biz ama bizim arkadaştada champ var o burada olsaydı onun telefonda girmeye calısırdm admin menüsüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?