Samsung Ch@t 335

Sponsorlu Bağlantılar

hllcrk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Ch@t 335
Yeni aldığım bu telefon hakkında birkaç sorum olacak.
bu telefonu daha önce kullanan var mı? deneyimleri neler? yani beni neler bekliyor :)
bir de bu telefona program veya oyun ararken hangi modellerle uygunluğuna bakmam lazım. çünkü sanırım özellikle bu telefon için başlık açılmıyor..
şimdiden teşekkür ederim..

pulucu

pulucu

Üye
ben telefonun fiyatını soracaktım?

hllcrk

Üye
    Konu Sahibi
hocam teknosadan 299 tlye aldım. bence fiyatına göre çok iyi.

pulucu

pulucu

Üye
saol kardeş, bende star w var kafayı yiyor değiştircemde iyi bir alete benziyor bu telefon, bu konuya cevap yazan olursa benim içinde iyi olur :)

hllcrk

Üye
    Konu Sahibi
hehe aslında ben de star wi-fi kullanıyorum bu telefonu da eşime aldım. çok iyi çıktı. sanırım kendime de alacam

ceronimo04

ceronimo04

Üye
çok hoş bir telefon. :) nokia e72 alacagınıza bu marka/modeli alın daha güzel.

mustafasyum

Üye
fiyatı ve özelliklerine bakarsak alınabilinecek bir telefon; wifisi flash desteği var yani int. video izleyebiliyorsunuz ve wifisi yeterince hızlı. kamerası fena değil bir resimin boyutu azami 350 kb ki buda resimlerin pcde iyi çıkacağı manasına geliyor optik trackpadi gerçekten kullanışlı istediğiniz menüye şifre koyabiliyorsunuz.Mesaj yazmak başta zor gelsede zamanla alışıyorsunuz ince şık bir telefon . nokia c3 mü bu mu diye sorarsanız bu derim.

baidoo

Üye
tema oyun gibi fonksiyon bulanlar ekleyebilirmi acaba?

wwwrwww

Üye
oyun yükledim oluyo yanlız foto düzenleme proramı bulup çalıştıramadım daha bildiğiniz bi program varmı ??

baidoo

Üye
oyunu nerden yukledin ve nasıl yukledin dostum yardımcı olurmusun?

--------------- Ekleme ---------------

?????

baidoo

Üye
ilgilenen arkadaslar varmı ? bilgi verebilecek olan

wwwrwww

Üye
resim düzenleme programını hala arıyorum arkadaşlar ama bulamadım. bu telefon sis dosyalarını açmıyo sanırım

badio kardeş link vermek yasak mı bilmiyorum ama sana yardımcı olayım şu aşağıda verdiğim linkteki oyunların hepsi oluyo yanlız 700 kb boyutundan fazlasını yuklemıyo telefon sanırım..

Kerim.

Kerim.

Üye
bu telefonda kaç adet tema var?:allalla:

semih663

semih663

Üye
3 tane teması var arkadaşım birisi klasik tema birisi (ki ben bunu kullanıyorum) uzay teması diğeride çizgi film teması :)

karakrall

Üye
kendinde özel diyerek resim koya blirsin ben şahsen öle yapıyorum ve hoş oluyor ..

sakakula0

Üye
ben size yardımcı olayım bende var samsung chat.çok güzel bir telefon.25 e yakın oyun indirdim.nasıl indireceğinizi soyleyeyım.google ye 320x240 mobil game yazın ve java dosyası bulup indirin süper oyunlar var bana sorarsanız oyun oynamak internette surf yapmak ve msj yazmak için çok iyi bir telefon.fiyatı da çok uygun.bir sorunuz olursa buraya yazın tesekkurler

rockerduck

Üye
ben daha yeni aldım süper bir telefon tavsiye ederim şu anda oyun arıyorum:oke:

hilary.

Üye
bu telefonu almadan önce samsung monte vardı bende. samsung montede çekdiğim fotoğrafların %90ı açılmıyo bu telefonda :hmmm :vur sebebi ne olabilir ya bu telefonu kullananlardan acil cevap bekliyorum ya :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt