Tlefonu alalı bir buçuk ay oldu kutuyu actgmda tek eksik usb kablosydu ve gözüme çok güzel görndü, beyazını aldım gerçekten çok şık ve ilk elime aldıgmda ince ve kibar olması dikkatimi çekti ve agır druyordu... tuşları gercekten cok kullanıslı ilk zamanlar zorlansanz bile sonradan alısrsnz ben dha smdidenen az 5-6 defa sert şekilde yere düşürdüm ve 2 tane 10.000 sms paketi bitirdim hic bir sorunu yok... mesaj yazma kullanımı kesnlkle cok rahat daha önce e63 kullandım gercektn e63 den cok daha hızlı ve rahat simdiye kadar hic bir sornla karsılasmadm sesi gayet iyi fotograf cekimi ise 2.0 mp için fazlasıyla tatmin edici... sadece işletim sistemi java oldugu icin uygulamalar için biraz kısıtlı fakat javanın özelleştirlmiş işletim sistemi oldugu için nokianın s40ndan gercekten üstün tutulmus... optik trackpadı dokunmatik oldugu için gercekten cok rahat ve dikkat ceken bi telefon... wifi side oldukca hızlı ve kullanımı kolay aynı zmanda intten video izleyebilme sansnzda war... fiyatına göre gercekten iyi ve agır bir telefon en yakısan renkte bana göre beyaz telfn alırken düşünebilecgnz en güzel modellerden biri tavsiye ederim... telefonla ilgili hertürlü soru ve sorunlarınızı bana sorabilrsinz...