Samsung Ch@t 335

Sponsorlu Bağlantılar

007as6637

Üye
Resimleri: ve
Viedosu:

2gün önce aldım çok memnunum ama tema ve oyun bulması zor

minoo

minoo

Üye
Ya bu teli millet 299 TL'ye almış. Başka sitelere de göz gezdirdim. Ordakiler de 299 TL. Ben 320'ye aldım. Noldu şimdi? :hmmm :ehe Yazık bana ya :(

melih2323

melih2323

Üye
Tlefonu alalı bir buçuk ay oldu kutuyu actgmda tek eksik usb kablosydu ve gözüme çok güzel görndü, beyazını aldım gerçekten çok şık ve ilk elime aldıgmda ince ve kibar olması dikkatimi çekti ve agır druyordu... tuşları gercekten cok kullanıslı ilk zamanlar zorlansanz bile sonradan alısrsnz ben dha smdidenen az 5-6 defa sert şekilde yere düşürdüm ve 2 tane 10.000 sms paketi bitirdim hic bir sorunu yok... mesaj yazma kullanımı kesnlkle cok rahat daha önce e63 kullandım gercektn e63 den cok daha hızlı ve rahat simdiye kadar hic bir sornla karsılasmadm sesi gayet iyi fotograf cekimi ise 2.0 mp için fazlasıyla tatmin edici... sadece işletim sistemi java oldugu icin uygulamalar için biraz kısıtlı fakat javanın özelleştirlmiş işletim sistemi oldugu için nokianın s40ndan gercekten üstün tutulmus... optik trackpadı dokunmatik oldugu için gercekten cok rahat ve dikkat ceken bi telefon... wifi side oldukca hızlı ve kullanımı kolay aynı zmanda intten video izleyebilme sansnzda war... fiyatına göre gercekten iyi ve agır bir telefon en yakısan renkte bana göre beyaz telfn alırken düşünebilecgnz en güzel modellerden biri tavsiye ederim... telefonla ilgili hertürlü soru ve sorunlarınızı bana sorabilrsinz...

minoo

minoo

Üye
Ben de çok memnunum. Kahverengi benimki de. Telefonu mesaj ve internet ağırlıklı kullananlara tavsiye ediyorum. Tek eksiği bluetooth çok yavaş. Kanser ediyo insanı :ehe Onun dışında harika. Bir de sahte arama özelliği var. Daha da gelişmiş olarak. Bende bundan önce Samsung Star vardı. Onda da sahte arama vardı yalnız arama geldiği zaman gizli numara olarak görünüyordu. Bunda sahte arama özelliklerinden arayanın ismini ve numarasını ayrı ayrı yazıp kaydedebiliyorsunuz. Sahte aramada sizin istediğiniz isimle istediğiniz numara aramış gibi görünüyor. Çok işe yarar bir şey bu.

bsliali

Üye
....

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
bu telefonu almadan önce samsung monte vardı bende. Samsung montede çekdiğim fotoğrafların %90ı açılmıyo bu telefonda :hmmm :vur sebebi ne olabilir ya bu telefonu kullananlardan acil cevap bekliyorum ya :(
uyumlu değil kardeşim

Takipçi Satın Al

Üst Alt