SAMSUNG C5212 -Özellik-Maksimum Yararlanma

Sponsorlu Bağlantılar

Intergate

Intergate

Üye
    Konu Sahibi
ellerine saglık kardeşim tşk , bu videoları nasıl tam ekran izleyecez?

* veya kare tuşuyla tam ekran oluyor.büyük ihtimal kare:oke:

--------------- Ekleme ---------------

slm kardeş ben oyun ları yükledikten sonra vido çevirip atıyorum uyumsuz diye göster miyor neden acaba?

vido? anlamadım da.bilgisayarda jad converterla jad dosyalarını oluştur.ve iki dosyayı birlikte aynı yere kopyala.jad görecek ve tıklayınca yükler.:oke:

dostum bır sey sorucam sana o verdıgın koddan acaba telefonun su oyunlar ve daha fazlası menusunun hafızası artırmak mumkun olurmu yada .jad dosyasını ıstedıgım bır yere yukleme ımkanım ourmu cunku dırek oraya yukluyor ve oranında hafızası 4 mb gıbı bır sey sımdıden tesekkurler

:bilmmancak ayarları yaptığımız yerdeki 400kb yazan yerin altında yine bir mb düzeltme yeri var.bir ara denemiştim de belki işe yarar.olursa oradan olur tahminim.Oyunları tel veya Hafz kartına yükleme gibi bir seçenek yok ne yazık ki.ben bulamadım.

esperento

Üye
evet oyle bır sansımız yok sanırsam bende bulamadım artık jar jad dosyalarını hafıza kartında tutup bırını oynadıktan sonra sılıp dıgerını yukleyerek oyunları oynuyacaz... o bahsettıgın mb yerıde telefon hafızasındakı kullanılabılır oyun uygulama boyutunu gosterıyor ne yazıkkı oda degıl yanııı

ufukul

Üye
ben mp4 yüklemek istiyorum bu telefona ama bir türlü başarılı olamadım çeviri programından mp4 ceviyorum veya direk mp4 olarak video indiriyorum ama telefona atıp direk izleyemiyorum,hata veriyor birde "PROGRAM AÇILINCA SAĞ ÜSTTE PROFİLLERDEN GSM İ SEÇİN VE ÇEVİRİN.SONRA TELEFONA ATIN." demişsiniz ben bunu yapamadım acaba attığım videolar o yüzden-mi çalışmıyor. bu gsm seçme olayıyla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim yardımlarınızı 4 gözle bekliyorum

Intergate

Intergate

Üye
    Konu Sahibi
ben mp4 yüklemek istiyorum bu telefona ama bir türlü başarılı olamadım çeviri programından mp4 ceviyorum veya direk mp4 olarak video indiriyorum ama telefona atıp direk izleyemiyorum,hata veriyor birde "PROGRAM AÇILINCA SAĞ ÜSTTE PROFİLLERDEN GSM İ SEÇİN VE ÇEVİRİN.SONRA TELEFONA ATIN." demişsiniz ben bunu yapamadım acaba attığım videolar o yüzden-mi çalışmıyor. bu gsm seçme olayıyla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim yardımlarınızı 4 gözle bekliyorum

benim dediğim programı any video converte ı kullanıyorsan sağ üst köşede profiller var oarada mobile phone başlığı altında gsm mpeg4 var orayı seçip çevirirsen açar.bir şu var tabi çevirdiğin formattlar uyşmayabilir(nadiren).örneğin flv den mpeg e çevirirsin.çeviri sonucunda video mpeg olur ama bazen codecleri farklı olu ve mpeg çalıştıran program çalıştırmaz:oke:

bakalaj

Üye
sağol kardeşim çok faydası oldu allah razı olsun

Dostum uploadup taki oyun dosyası inmiyor rapishare eden upload edebirlimisin..

esperento

Üye
ben apayrı bır soru soracagım ses kodunu gırdıkten sonra sadece telefonun karsı tarafa gıden mıkrofon sesını nereden yukseltebılırız bır bılgısı olan var mı ama sadece karsı tarafa gıden mıkrofon sesı dıger sesler gayet guzel

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
parça listesi 30 ar şarkılık..bu durum nasıl aşılır..java mp3 player programı bilen var mı???

rustemsekerli

Üye
super...tesekkurler..

makidon80

makidon80

Üye
teşekkur edirem işime yaradi ARO

Cesselapluie

Üye
Ben ebook yuklemek istiyorum bulamadım fikri olan var mı acaba ??

Intergate

Intergate

Üye
    Konu Sahibi
java ebook programı bulman lazım :bye2:

semuteyo

Üye
paylaşımın için teşekkür ederim. çok işime yaradı.

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler.

hayabusa.1400

hayabusa.1400

Üye
teşekkür ederim kardeşim

Sametpoldem

Üye
hocam benımde bı c5212 var 3gp olarak video yukluyorum mesela 50 tane atıyorum ama 10 tanesını acıyo neden boyle bısey yapar sızce yardım ıcın tesekkur ederm:)?

hakan27

Üye
telefona oyun yüklüyorum fakat 1 kaç oyundan sonra hafıza dolu uyarısı verip yükleme yapmıyor nasıl çözebilirim bu durumu

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

Üst Alt