Samsung C3510 Oyun-Program-Tema vb ?

Sponsorlu Bağlantılar

okan2613

Üye
    Konu Sahibi
Samsung C3510 Oyun-Program-Tema vb ?
Samsung C3510 Oyun-Program-Tema vb ? varmı ??

• Beğen
Tepkiler: brk_nl, frezeci43, syah_inci ve 4 diğerleri

ugur.amca

Üye
bende bu telefonu aldım bana da lazım :D

ghothosh28

Üye
banada lazım

betterlife

Üye
Banda lazım yokmu kimsede

celalyesil

Üye
buyrun arkadaşlar samsun c3510 oyunları hepsi dokunmatik (Lg Ks20 oyunları ama samsungda çalışıyor)

yanlız şöyle bi sorun var 500kb ve üstü oyunları yüklemiyor bende sorunu şu yöntemle çözdüm bulduğum oyunları siteme yükledim telefonumdan internete girerek indirdim...

laedri1907

Üye
Arkadaşlar internetten indirdiğimizdeki dosya boyutu ile usb kablosuyla karta kopyaladığımız dosya boyutu yine aynı olacak. Sorun kurulum esnasında olacağından aynı sorunla karşılaşmayız mı?

dermen21

Üye
Ya arkadaşlar bu telefonda msj sil sesi çok kısa çalıyor süreyi uzatma seçeneğimiz yokmu Msj geliyo 10 sn zil çalıo sora susuyo

Mancuxxx

Üye
ya arklar müzik vs. attıgımda maksimmum boyut 52 fln gecti dio attığım şeyi görmüyo neden help !!!!:ağlarım:

r.r_06

Üye
çok çok teşekkür ederim çok işime yaradı :))

lord867

Üye
linkler açılmıo yardım pls

qurbuzz64

Üye
hocam ındırıyorm sıfre ıstıo one :S

burakilkiz

Üye
ya arklar yardım lütfen ya usb sokoyom pc telefonada sokuyom kabloyu ama gene de okmuyo lütfen bir care yapın _________________________________________________LÜTFEN_________________________________________

sgm-gs

Üye
ben oyun yüklerken şifreyi yazıyorum kaydediyorum ama devamını yapamıyorum oyunları nereye kaydediyo yardımcı olur musunuz

brs007

Üye
peKi duwar kağıDı WarMı

elif54

elif54

Üye
bende acılamdı link yaa poff :S:S:S

ebrarc

Üye
ben tema diyorum siz ne çıkartıyorsunuz

ebrarc

Üye
samsung genoa için temalar hiçbir yerde bulamıyorum...

amdiii

Üye
Arkadaşlar Bana Bu Oyunları Kurmak İçin Program Lazım Hangi Programı İndircem Bea

josefhorron

Üye
tşk

Takipçi Satın Al

Üst Alt