samsung c3510 için tema varmı

Sponsorlu Bağlantılar

ugur.amca

Üye
    Konu Sahibi
samsung c3510 için tema varmı
arkadaşlar hep oyun oyun olur mu biriniz de tema yok mu nasıl olur anlatac birileri yok mu ... bu sitede yaşım kadar profesyonel insan var lütfen yardım edin.....:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

system_start()

system_start()

Üye
evet ya c3510 için tema ve oyun istiyoruz acilen paylaşımların yapılması gerekiyor

manil1994

manil1994

Üye
ewet aara ara bulamadım

laser jet 1020

Üye
yyyyooookkkkmmmuuuuuuuu oyun felan ya keske almasaydım telefonu

jeff?hardy?

jeff?hardy?

Üye
Uff keşke lg alsaydım

oguzhc

oguzhc

Üye
sorun kalktı beyler şunu yazın cepe *#52828378# yazın OTA girin 500kb yi 1200 yapın memory test bölümüne girin 2460 a 2700 yapın sorun kalmıyo

Paranoya

Paranoya

Üye
samsung genoya tema yüklenmiyor .

ua.buki

Üye
Yaa eveeet benimde GENOA'm vaaaar tema istiyorumm :(( 2 tane tema var içindeee :(((

Mancuxxx

Üye
tema yüklenmio bu tele beyler

okk_88

Üye
ya bi tanecik olsun temaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

king3460

king3460

Üye
ben de aynı hataya düştüm
telefonu alırken tema desteği var dediler ama yok
aslında şikayetçi olsam iyi olurdu ama uğraşmaya değmez değiştireceğim bunu zaten

--------------- Ekleme ---------------

sorun kalktı beyler şunu yazın cepe *#52828378# yazın OTA girin 500kb yi 1200 yapın memory test bölümüne girin 2460 a 2700 yapın sorun kalmıyo
bu ne yaa

xxmenom

Üye
oguzhc Çok Teşekkür Ederim Arkadaşım Allah Senden Razı Olsunnn...... :d::d::d: :aha::aha::aha: :yuru:yuru:yuru :evet::evet::evet:

uzunoglu_68

Üye
ya bu tel hadiye geldi allah rızası için tema bulun su telefonaa ya

grşk

Üye
aynen ya iki tane var çok b*k tan b tel .

nevarabim

Üye
oğuz eyv aga

fbxxfbxxfb

fbxxfbxxfb

Üye
beyler bu teli alırken önce güzel gibi geldi ama yavaş yavaş kef-şfedince nasıl kötü bir tel oldğnu anladım tema desteği yokk uyumlu oyun ve program çok az tv desteği yok e-posta var ama kullanılamıo ekrana animasyonlu dvr kağıdı konmuo kkııssaaccaassııı : pişmanııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm :( :( :(

mehmetbozkır

Üye
bu nebiçim site yaa c3510 a göre ne tema var nede uygulama ya kapatın siteyi

8ece3

Üye
samsun c-3510 teeemaaaa :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt