samsung c3303k (champ) telefonum war yardım edin!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
samsung c3303k (champ) telefonum war yardım edin!!!!
yha arkadaşlar benim samsung c3303k telefonum war.telefona oyun yüklenebiliyor ama ben oyun yüklediğimde İNDİRİLEN JAR GEÇERSİZ diyo oyunlar yükleyemiyorum lütfen bu konu hakkında ben telefon hakkında detaylı bir açıklama yapın telefona özel oyunlar war sitesini buldum ama oyunları indirip jar şeklinde hafıza kartına atıyorum hafıza kartınıda telefona takıyorum çalıştırıyorum İNDİRİLEN JAR GEÇERSİZ diyo bu sorun neyden olabilir birde 500kb den fazla oyunları kurmuyo lütfen yardım edin:oke::oke:

48SizoFReni48

48SizoFReni48

Üye
arkadaşım 500 kb sorunu telefonundan *#52828378# yi tusla ordan OTA yazan yere el 500 kb yi dilediğin kadar yükselt ama indirilen jar geçersiz hatasını çözemedim .s .s

dupişk

Üye
<p>benimde c3303k var benim indirdiğim (müzik video hariç) hertürlü şeyde sunucuya erişilemiyor şeklinde hata veriyor indirme gerçekleşmiyor yardım edebilecek olan varmı ???????</p>

derdevil98

Üye
aynı sorun bendede var indirilen jar geçersiz diyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!

tatvanlı131313

Üye
aynı sorun bende de var arkadaslar size tavsiyem bu samsung telefonları elinizden cıkarın bu telen zaten cok sorunlu cıktı !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt