Abisi mi?Oo ciddi misin ? Turkiyeye gelen ilk telefondan beri telefon kullaniyorum ve tum symbian modellirini kullandim. Sen telefonda oyun oynarken ben icini acip tamir edip yazilim yukluyorum abisi.

Kim fan? Bana bak güzelim forumda hiç denk gelmemişiz demekki Samsung için yazdıklarımızı bir çok arkadaş biliyor fikrimizi bir çok arkadaş biliyor önce araştır sonra yorum yap bana çok bilir muhabbetleri yapma. Açık şekilde tek mesaja bağlı kalarak genel bir yorumda bulunuyorsun. Ben Samsungun S3 Note 2 Note 3 modellerini kullandım yazılım politikasınıda gayet iyi bilirim. Sen eğer bilmiyorsan bana yorum yapma herşeyi bilirim diye. Benim demek istediğim gayet açık anlamadı isen tekrar yazayım Lg nin 10 tane modeli varsa Samsungun yüzlerce modeli var Lg nin örneğin binlerce kullanıcısı var ise Samsungun milyonlarca var. Bu yüzden Samsungun politikası sürekli çıkar sat çıkar sat yazılım bölümü yetersiz. Bundan sonraki cevabına cevap yazmayacağım zamanımı sana ayıramam artık..Bos islerle ugrasicak vaktim yok yasinin kac oldugu onemli degil konusmasi bir insanin akil yasini belli eder. S4 ve note 3 gibi amirallete yazilim vermeyen bir firma ile 2014 yilbasinda cikarmis olan lg l70 gibi giris seviyesi bir cihaza lolipop veren firmayi kiyaslaman seni tanimladi zaten. Daha samsungun giris ve orta seviyesini katmiyorum onlar hic yazilim almiyor. Marka fanligini biraksan iyi olur yasina gore davranman gerekir.
Bana mı dedin ?bir konuda sony fanlığı yaparlar başka konuda lg , toz olun kendi çöplüğünüze hade
Yalnız Note 3 ve S4 Lollipop aldı. Türkiye için almadı. Birde ace 4'te lollipop aldı yani giriş seviyesinde de alan var öyle serilerdenBos islerle ugrasicak vaktim yok yasinin kac oldugu onemli degil konusmasi bir insanin akil yasini belli eder. S4 ve note 3 gibi amirallete yazilim vermeyen bir firma ile 2014 yilbasinda cikarmis olan lg l70 gibi giris seviyesi bir cihaza lolipop veren firmayi kiyaslaman seni tanimladi zaten. Daha samsungun giris ve orta seviyesini katmiyorum onlar hic yazilim almiyor. Marka fanligini biraksan iyi olur yasina gore davranman gerekir.

onlar kendilerini iyi bilirBana mı dedin ?