Öneri Samsung Benim İçin Bitmemiştir!

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Peki bişey sormak istiyorum bahsi geçen oyunlar kitkatta daha mı akıcıydı ? Ben oyun konusunda test etmedim cihazı.

Konu Sahibi
Konuyu 6+'a çekmen kesinlikle çok yanlış ben cihazı Kasım 2013 tarihinde alıyorum nereden bulacakmışım iPhone 6+'ı??
Android 5.0 yuklu Note 3'um fazlasiyla hantal. Bu bir satis politikasidir ayrica her firma yapar bunu.
Savunma yapmayacağım diyorum ama yorumların beni oraya götürüyor maalesef. Bir kere senin sızıntı Lollipop kurduğunu biliyorum bir konuda belirtmiştin. Peki sen sızıntı sürümden ne bekliyorsun? Sen güncelleme geldikten sonra neden hiç düzeltme güncellemelerini beklemedin? L21 kullandım Lollipop denemek için sessiz mod'un eklendiğin Hindistan firmware'in den basedlanmış ve gayet iyiydi. Fakat tabiiki bir KitKat değil. Müzik dinlerken arada titreme vs oluyor bazen ısınıyor kitkatta ulaştığım batarya değerinden 30 dakika eksik kalıyor ama konu tam olarak bu değil. Bugün Microsofttan bile Windows 8 Kullanıcıları Windows 10'u ücretsiz update ile istiyorken! Ben Android 5.0'ı samsung'tan dağıtılmasının üzerinden 3 ay'ı aşkın bir süre geçmesine rağmen neden halen daha Türkiye'ye vermemesinden bahsediyorum.

Son düzenleme:
Peki bişey sormak istiyorum bahsi geçen oyunlar kitkatta daha mı akıcıydı ? Ben oyun konusunda test etmedim cihazı.
Evet. Sarj ve isinma sorunu 5.0 da daha asikar bi sekilde. Dostum o bahsettigim zaman Lollipop bi S5'te vardi. OTA yoluyla Yunanistan 5.0 official kullaniyorum. Turkiyeye gec geliyor cunku fixlenmis surumler geliyor. Olay Samsung degil Samsung Turkiye oyleyse. 6+ suan var alabilirsin.

Olay zaten Samsung Türkiye değil mi? Her güncellemeyi geç veren karşımızda muhatap bile bulamadığımız. Bir almanya rusya hindistan vs güncellemeyi en erken veren ülkeler sorunlu olsa bile hemen güncelleme çıkarır geçer giderler. Şu dünyada özbekistanı kazakistanı vietnamı nepaisi ve adını bile bilmediğim yazamadığım ülkeler bile güncelleme alırken ben alamıyorsam sinirlenebilirim doğaldır.

Tepkiler: B.A.R.O.N

3onur5

Üye
Acicaksin bi telefon firmasi her hafta guncelleme vereceksin fiyatinida 5000tl yapacaksinki insanlar okadar para verdim bu telefon neden guncellenmiyo demeyecek Turkiyedeki mantik bu seviyeye gelmis ne kadar para okadar guncelleme..

Acicaksin bi telefon firmasi her hafta guncelleme vereceksin fiyatinida 5000tl yapacaksinki insanlar okadar para verdim bu telefon neden guncellenmiyo demeyecek Turkiyedeki mantik bu seviyeye gelmis ne kadar para okadar guncelleme..
Profilinde yazana göre iphone 5 kullanıyorsun diyelim ki apple yarın ios 8.5 falan çıkardı bilinen bazı sorunları giderdi performansı arttırdı bataryada iyileştirmeye gitti türkçe siri daha stabil vs vs vs bunu önce amerikada yayınladı 2 ay sonra avrupada bir kaç ülkede sonra asyada bir kaç ülkede diyelim üzerinden 5 ay geçti sen hala güncelleme bekliyorsun. Ne yaparsın? Ben böyle mutluyum güncelleme alanlar öyle kullansın ben bu şekilde devam mı dersin yoksa bir kaç araştırma yapar orada yayınlanan güncellemeyi sende kurmaya mı çalışırsın? Düz mantık düşünmeyelim ülke ülke ayrımcılık bana göre yanlış. Verdinmi hepsine vereceksin vermiyorsan hiç birine verme. Dışarıdan yorum yazmak oldukça kolay. Onu bunu geçtim ben tamamen zevkine istiyorum güncellemeyi görsel değişikliği için keyfimin kahyası mısın?

0MG90

Üye
O zaman almayın Samsung ne yapak

Tepkiler: enterneoll ve 3onur5

Seglopsi

Üye
Soyle birkac elestiri de ben yapmak istiyorum, s5 kullanıcısı olarak. Oncelikle samsung'un boyle bir zorunlulugu varmi? surekli guncelleme verecek felan. Ikinci olarak telefonu kullanirken ne kadar hata ile karsilasiyorsun. 4.4.2 surumu sorunsuzdu bana gore 5.0'a ilk gecenlerden birisi olarak 4.4.2 ye geri dondum. Sonra yazilimi duzeltip yamalari verdiler suanda 5.0 kullaniyorum ve stabil. Benim icin cihazin duzgun calismasi onemlidir. Daha evvelden nokia 5320 kullandim son surumu rezalet bir sekilde kaldi. Nokia n9'u hic yazmiyorum bile. Bunlari yasayan bir insan olarak beklentim dusuk oldugu icin saniyorum bu olaylara fazla takilmiyorum. Cihazin calismasina engel ve performansinda problemler varsa o zaman haklisiniz. eger tikir tikir calisan bir sistemin varsa bence fazla konusmaya gerek yok diye dusunuyorum.

Arkadaslardan bazilari wp'a gecin felan demis. Nokia benden daha gunahimi alamaz. butun sorunlu modelleri mi beni buldu yoksa nokia hata miydi bilemiyorum ama bunca senedir nokia kullanan biri olarak beni kaybetmesi, bence kendi ayiplari. benim zamanimdaki nokia ile suandaki her ne kadar bir olmasada ben forumlari aktif takip ederken wp daha dns degistiremeyen bir isletim sistemiydi.

ios'un gec kalmadigindan bahseden arkadasa bir sozum olacak son olarak, apple daki model sayisi ile samsung'un model sayisi bir degil. Satis rakamlari da ortada. Tamam bende kiziyorum çöp modellere ama neticesinde herkese hitap etmek için uretiyorlar ve satiyorlar. Onlardaki hatalari da gidermek icin guncellemeler veriyorlar. Giris seviye kullanicilar bu olaydan oldukca memnunlar. bu konuda onlari memnun etmek birkac ileri seviye kullaniciyi memnun etmekten daha degerli olacagindan bu sekilde bir strateji uyguladigini dusunmekteyim. tavsiyem kendinizi ileri seviye goruyorsaniz bence samsung almayin, s3'den beri guncellemelerin gec geldigi ortada cunku.

Son düzenleme:

3onur5

Üye
Suana kadar ne apple ile nede android ile guncelleme konusunda hic bi sıkıntım olmadi sadece iphone 5 kullanmiyorum lg g3 beat te kullaniyorum yaninda ayrica galaxy serilerini ve note serilerinide kullandim hic bi zaman beni kasmadi bu guncelleme olayları ama bazi kisilerde takinti haline geliyor. Adamlar lolipopu yada atiyorum ios 8.4 veya 8.5 cikarsinlar telefon dahada super olmuyor bu guncellemeler sayesinde muazzam bi degisiklikte olmuyor ufak tefek gelistirmelerin yaninda bi okadarda eksileri oluyor.

Eksikleri olduğu aşikar sen kafaya takmassın telefonu belirli amaçlarla kullanırsın ben yazılıma çok önem veririm ona göre kullanırım bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Bende 4.4.2 den memnunum kullanıyorum lolipopun eksiklerini denedim biliyorum ama ben resmi olarak dağıtılmasını da istiyorum. Ben veya sen kurarız yada kurmayız ama sen firma olarak güncellemeyi ver kardeşim. Yine tekrarlıyorum Türkiye'nin Nepai'den Tayvan'dan Özbekistan veya Kazakistan'dan bazı afrika ülkelerinden eksiği nedir? Neden her yeni güncellemede bekletiliyoruz? Neyse bu konunun sonu yok rasgele.

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Penci Hoca
Samsungun dağıttığı romlar ülkelere göre farklılık içeriyor mu yoksa hepsi aynı mı? Hepsi aynı olsa her yere aynı anda verir galiba

Konu Sahibi
Ben 2000 Türk Lirası veriyorum güncelleme için bekliyorum 1400 Türk Lirası veren adam benden önce güncelleme oluyor ben bunu kabul edemem siz kabul ediyorsanız o sizin görüşünüzdür.

Eee hacı 1200 e nexusu al anında ilk güncellemeyi sen al

Konu Sahibi
Ben sırf güncelleme için telefon alırım demedim sizlere nasıl böyle bir sonuca vardınız?

Konu Sahibi
Yukardaki yazın öyle diyor
Nexus beğendiğim bir telefon tipi değildir üstelik neyin nerde garantisi var orasınıda bilmiyorum üstelik konuda hangi telefon çok güncelleme alıyorsa onu almalımıyımda değil 2 haftada Sonynin bütün amiralleri güncelleniyor Koreli şirketin Türkiye kanadı topu topu 4 tane amiral cihazına güncelleme veremiyor.

Illa ki bir sebebi vardır. Samsung güncelleme yi hemen çıkarıyor ama pazara dagitmiyor aynı anda. Sony ise güncelleme yi geç verdi ama 2 hafta içinde herkese dağıttı. Neden aynı anda dagitmiyor bilmiyorum isterseniz mail atın Samsunga cevabını vereceklerdir

Konu Sahibi
KitKat'ın neyi yetmiyor gibisinden konuşan dostlarım öncelikle size şunu belirtmek istiyorum.

KitKat çok yeterliydide neden Lollipop çıktı?

Her android kullanıcısında olduğu gibi Samsung kullanıcısınında güncellemeyi isteme hakkı vardır. Kullandığım cihaz bi galaxy Alpha veya A5 vb cihaz olsa elbette kimseden Lollipop beklemem. Ama bu cihaz NOTE 3 bir serinin en gözde telefonu.

Bir dostum samsung orta seviye kullanıcısına yöneliyor demiş. Samsung Çinli firmalarla mücadele edecek diye üst seviye kullanıcıları es GEÇEMEZ!