Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Peki bişey sormak istiyorum bahsi geçen oyunlar kitkatta daha mı akıcıydı ? Ben oyun konusunda test etmedim cihazı.Zaten ben ucacagini beklemiyorum. Kitkatta gayet stabilidi gerek sarj gerek performans bakimindan. Ha uygulamalarda hic sikintisi yok ona bisey demem benim performanstan kasitim yuksek grafikli oyunlardi. 5.0.1 versiyonu verseler biraz daha az hata olacagini dusunuyorum. 5.0 da bircok force stop la karsilastim. Guncelleme telefonu eskitip yenisini sattirmaktir bi yerde. En stabil sürüme jailbreak/root u cakacaksin gerekli uygulamalaei yukleyeceksin. Kaldi ki hicbir uygualama 5.0 ve ustu versiyon istemiyor. Benim anlatmak istedigimde buydu zaten insanlar guncelleme bekliyorlar ve kucuk bi kismi stabil oluyor. Yorumunda herhangi bi fanboyluk goremiyorum ve katiliyorum bu konuda.
Konuyu 6+'a çekmen kesinlikle çok yanlış ben cihazı Kasım 2013 tarihinde alıyorum nereden bulacakmışım iPhone 6+'ı??Kamera? Lutfen hicbir Samsung urunu kamerasi iSight kamerasiyla yarisamaz. Buyuk ekran Apple cihazlarinda mevcut. 6+'taki batarya omru bircok Samsung cihazi geride birakacak seviyede. Digerlerine yorum bile yapmiyorum cunku sikayet ettiginiz Samsung disinda saydiginiz ozelliklerin bircogu oteki Android cihazlarda bulunmuyor. Bende 1950 tl gibi yuksek bi fiyata degil 400€ ya aldim ustun olan SM-N9005 modelini
PS: iPhone 5S ve Note 3 kullanicisiyim.
Savunma yapmayacağım diyorum ama yorumların beni oraya götürüyor maalesef. Bir kere senin sızıntı Lollipop kurduğunu biliyorum bir konuda belirtmiştin. Peki sen sızıntı sürümden ne bekliyorsun? Sen güncelleme geldikten sonra neden hiç düzeltme güncellemelerini beklemedin? L21 kullandım Lollipop denemek için sessiz mod'un eklendiğin Hindistan firmware'in den basedlanmış ve gayet iyiydi. Fakat tabiiki bir KitKat değil. Müzik dinlerken arada titreme vs oluyor bazen ısınıyor kitkatta ulaştığım batarya değerinden 30 dakika eksik kalıyor ama konu tam olarak bu değil. Bugün Microsofttan bile Windows 8 Kullanıcıları Windows 10'u ücretsiz update ile istiyorken! Ben Android 5.0'ı samsung'tan dağıtılmasının üzerinden 3 ay'ı aşkın bir süre geçmesine rağmen neden halen daha Türkiye'ye vermemesinden bahsediyorum.Android 5.0 yuklu Note 3'um fazlasiyla hantal. Bu bir satis politikasidir ayrica her firma yapar bunu.
Evet. Sarj ve isinma sorunu 5.0 da daha asikar bi sekilde.Peki bişey sormak istiyorum bahsi geçen oyunlar kitkatta daha mı akıcıydı ? Ben oyun konusunda test etmedim cihazı.
Dostum o bahsettigim zaman Lollipop bi S5'te vardi. OTA yoluyla Yunanistan 5.0 official kullaniyorum. Turkiyeye gec geliyor cunku fixlenmis surumler geliyor. Olay Samsung degil Samsung Turkiye oyleyse. 6+ suan var alabilirsin.Konuyu 6+'a çekmen kesinlikle çok yanlış ben cihazı Kasım 2013 tarihinde alıyorum nereden bulacakmışım iPhone 6+'ı??
Savunma yapmayacağım diyorum ama yorumların beni oraya götürüyor maalesef. Bir kere senin sızıntı Lollipop kurduğunu biliyorum bir konuda belirtmiştin. Peki sen sızıntı sürümden ne bekliyorsun? Sen güncelleme geldikten sonra neden hiç düzeltme güncellemelerini beklemedin? L21 kullandım Lollipop denemek için sessiz mod'un eklendiğin Hindistan firmware'in den basedlanmış ve gayet iyiydi. Fakat tabiiki bir KitKat değil. Müzik dinlerken arada titreme vs oluyor bazen ısınıyor kitkatta ulaştığım batarya değerinden 30 dakika eksik kalıyor ama konu tam olarak bu değil. Bugün Microsofttan bile Windows 8 Kullanıcıları Windows 10'u ücretsiz update ile istiyorken! Ben Android 5.0'ı samsung'tan dağıtılmasının üzerinden 3 ay'ı aşkın bir süre geçmesine rağmen neden halen daha Türkiye'ye vermemesinden bahsediyorum.
Profilinde yazana göre iphone 5 kullanıyorsun diyelim ki apple yarın ios 8.5 falan çıkardı bilinen bazı sorunları giderdi performansı arttırdı bataryada iyileştirmeye gitti türkçe siri daha stabil vs vs vs bunu önce amerikada yayınladı 2 ay sonra avrupada bir kaç ülkede sonra asyada bir kaç ülkede diyelim üzerinden 5 ay geçti sen hala güncelleme bekliyorsun. Ne yaparsın? Ben böyle mutluyum güncelleme alanlar öyle kullansın ben bu şekilde devam mı dersin yoksa bir kaç araştırma yapar orada yayınlanan güncellemeyi sende kurmaya mı çalışırsın? Düz mantık düşünmeyelim ülke ülke ayrımcılık bana göre yanlış. Verdinmi hepsine vereceksin vermiyorsan hiç birine verme. Dışarıdan yorum yazmak oldukça kolay. Onu bunu geçtim ben tamamen zevkine istiyorum güncellemeyi görsel değişikliği için keyfimin kahyası mısın?Acicaksin bi telefon firmasi her hafta guncelleme vereceksin fiyatinida 5000tl yapacaksinki insanlar okadar para verdim bu telefon neden guncellenmiyo demeyecek Turkiyedeki mantik bu seviyeye gelmis ne kadar para okadar guncelleme..
Suana kadar ne apple ile nede android ile guncelleme konusunda hic bi sıkıntım olmadi sadece iphone 5 kullanmiyorum lg g3 beat te kullaniyorum yaninda ayrica galaxy serilerini ve note serilerinide kullandim hic bi zaman beni kasmadi bu guncelleme olayları ama bazi kisilerde takinti haline geliyor. Adamlar lolipopu yada atiyorum ios 8.4 veya 8.5 cikarsinlar telefon dahada super olmuyor bu guncellemeler sayesinde muazzam bi degisiklikte olmuyor ufak tefek gelistirmelerin yaninda bi okadarda eksileri oluyor.Profilinde yazana göre iphone 5 kullanıyorsun diyelim ki apple yarın ios 8.5 falan çıkardı bilinen bazı sorunları giderdi performansı arttırdı bataryada iyileştirmeye gitti türkçe siri daha stabil vs vs vs bunu önce amerikada yayınladı 2 ay sonra avrupada bir kaç ülkede sonra asyada bir kaç ülkede diyelim üzerinden 5 ay geçti sen hala güncelleme bekliyorsun. Ne yaparsın? Ben böyle mutluyum güncelleme alanlar öyle kullansın ben bu şekilde devam mı dersin yoksa bir kaç araştırma yapar orada yayınlanan güncellemeyi sende kurmaya mı çalışırsın? Düz mantık düşünmeyelim ülke ülke ayrımcılık bana göre yanlış. Verdinmi hepsine vereceksin vermiyorsan hiç birine verme. Dışarıdan yorum yazmak oldukça kolay. Onu bunu geçtim ben tamamen zevkine istiyorum güncellemeyi görsel değişikliği için keyfimin kahyası mısın?
Eksikleri olduğu aşikar sen kafaya takmassın telefonu belirli amaçlarla kullanırsın ben yazılıma çok önem veririm ona göre kullanırım bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Bende 4.4.2 den memnunum kullanıyorum lolipopun eksiklerini denedim biliyorum ama ben resmi olarak dağıtılmasını da istiyorum. Ben veya sen kurarız yada kurmayız ama sen firma olarak güncellemeyi ver kardeşim. Yine tekrarlıyorum Türkiye'nin Nepai'den Tayvan'dan Özbekistan veya Kazakistan'dan bazı afrika ülkelerinden eksiği nedir? Neden her yeni güncellemede bekletiliyoruz? Neyse bu konunun sonu yok rasgele.Suana kadar ne apple ile nede android ile guncelleme konusunda hic bi sıkıntım olmadi sadece iphone 5 kullanmiyorum lg g3 beat te kullaniyorum yaninda ayrica galaxy serilerini ve note serilerinide kullandim hic bi zaman beni kasmadi bu guncelleme olayları ama bazi kisilerde takinti haline geliyor. Adamlar lolipopu yada atiyorum ios 8.4 veya 8.5 cikarsinlar telefon dahada super olmuyor bu guncellemeler sayesinde muazzam bi degisiklikte olmuyor ufak tefek gelistirmelerin yaninda bi okadarda eksileri oluyor.
Nexus beğendiğim bir telefon tipi değildir üstelik neyin nerde garantisi var orasınıda bilmiyorum üstelik konuda hangi telefon çok güncelleme alıyorsa onu almalımıyımda değil 2 haftada Sonynin bütün amiralleri güncelleniyor Koreli şirketin Türkiye kanadı topu topu 4 tane amiral cihazına güncelleme veremiyor.Yukardaki yazın öyle diyor
Gereksiz yorum yapmayı bırakarak başlayabilirsin.O zaman almayın Samsung ne yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?