samsung batarya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
samsung batarya sorunu
samsung r580 laptopta batarya bozuldu ve orjinaline 150 tl dedi ve siparişle gelir dedi nette 60-80 tl arası bulunuyor batarya ama pcye zarar verir mi diye düşündürüyor alıp kullanan oldu mu daha önce bu tür batarya netten alsam 50-60 tl kar etmek için pcden olmayayım durduk yere bi öneri lazım

- - - Eklendi - - -

yok mu bilen

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
samsung r580 laptopta batarya bozuldu ve orjinaline 150 tl dedi ve siparişle gelir dedi nette 60-80 tl arası bulunuyor batarya ama pcye zarar verir mi diye düşündürüyor alıp kullanan oldu mu daha önce bu tür batarya netten alsam 50-60 tl kar etmek için pcden olmayayım durduk yere bi öneri lazım

- - - Eklendi - - -

yok mu bilen
arkadaşımın laptopu çalınmıştı samsung sanırım onun bataryası uygun çünkü senin laptoptan bende de vardı bataryaları aynıydı onunkiyle yine samsung aldı 2 bataryası var senin için konuşabilirim.

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
laptopla beraber bataryanında çalınması gerekmezmiydi :) yine de sağol yorum için ama bana 0 lazım ya orjinal alacam yada yan sanayi gibi birşey o yönden yardım lazım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Batarya demişsin ben şarj aleti anlamıştım pardon :)

blacktalon

blacktalon

Üye
    Konu Sahibi
Batarya demişsin ben şarj aleti anlamıştım pardon :)
kabloda sıkıntı yokta batarya öldü dandik bataryalar dahi 4-5 yıl gidiyor ama samsung 2 yılı anca zorladı beklemediğim bir şey biranda oldu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hatalı kullanmış olabilirmisiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt