samsung b7510 grantılı kutulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
samsung b7510 grantılı kutulu
evet arkadaslar telefonum sorunsuz tertemız bır cıhaz kutusu hem dokunmatık hem tuslu 800 mhz ıslemcılı androıd keyfı grantılı telpadan sorarsıjnız

takas olarak

HTC WİLDFIRE S --NOKIA N97 ---DIGER TELLERINIZDE DEGERLENDIRILIR TABI TEKLIFLERI BEKLIYORUM

BUYRUN BURDAN BAKIN RESIMLERINE NAKITTE INDIRIM YAPARIM TABI

ofi-pofi

Üye
ben bununla 5800 ımı bile değiştirmem kalkmış n97 diyosun mantıklı takasçılık oyna evlat

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
5800 dedın nedır senın ya makınemı takozmu akıllı ollaım burda evlat derken yasın basın kac senın bana evlat dıyosun

TeAmo42

Üye
bencede arkadas haklı biraz yüksek takas istiyorsun.

Aynen hemde fazlasıyla yüksek takas istiyorsun..
Ayrıca 500 lira fiyat koymuşsun telefona mümkünmü sence o telefonun o fiyattan satılması,biraz mantıklı düşünelim lütfen ..

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
soleyın bı fıyat ozaman

Cihazın Sıfırı 550 TL..
Senin Cihazın Durumuna Göre Değişir Satış Fiyatı.

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
3 aylık tertemız grantılı b uyur sole fıyatını

TeAmo42

Üye
300 e satarsın diğer ilanlara yaptığın yorumları gördüm piyasaYI biraz takip etmelisin hep mantıksız yorumlar

TeAmo42

Üye
cihan arkadaşın diğer ilanlara yaptığı yorumları takip ederseniz anlarsınız?

Doğrudur Katılıyorum,Şu Bir Gerçekki Cihan Arkadaşın Telefonu Şuanda 500 TL Etmez
O Yüzden Biraz Araştırıp Fiyat Belirlerse Daha Uygun Olur

sphone

Üye
ben bununla 5800 ımı bile değiştirmem kalkmış n97 diyosun mantıklı takasçılık oyna evlat

arkadasım sen bu cihazı gercekten bilmiyosun 5800 ile kıyaslıyosun enterasan inan komiğime gitti şaşırdım

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
ben alamıyorum kı buadamları benım yaptıgım yorumlarla teleımın fıyatının ne alakası var bu arada telı yarın 17 ay grantılı beyaz kutulu aksesuarlı n97+50 tlye takas edıyorum bılgınıze o olmaz dıyenlere lafım pıyasaymıs sız once kendı yaptınız yorumlara bakın 5800 takas bıle etmezmıs bak heleya

sphone

Üye
ilandaki cihazın fiyatı hakkında tartışmam ama 5800 ile kıyaslanmasını hala anlamadım takoz gibi telefon 5800, ilginç

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
ya bedllı belırsı adamlar burda yorum yapıyo kalmıs bırde benım yaptıgım yorumlara laf atıyo modaratorlerde bunlara ızın verıyo yazık valla yazık sıteye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...