aLperenKarip
Üye
-
Konu Sahibi
-
internet ayarlartını nasıl düzeltebiliyoruz ???29 liralık pakete gectim 61 lira fatura geldi kontrol ettirdim wap internet devamlı yemiş biz sanıyoruz wifiden giriyo
Merhabalar,
Arkadaslar Ben Bır Kac Gun Once Almanya'dan .
Samsung Omnia B7300 Lite Markasında Telefon ALdım Fakat Telefon Almanca Oldugu Icın Hıc bır Islem YApamıyorum Bu Telefondan Anlayanlar Var ise Bana YArdımcı Olurlarsa Sevinirim...
Simdiden Tesekkurler
iyi Forumlar..
Bu sorunu yaşamamak için ya telefonunuzdaki operatöre ait data bağlantı ayarlarını sileceksiniz yada bağlantı ayarlarından internet için Work seçeneğini kullanacaksınız. Omnia Lite için ayarlar;
Settings > Advaced Settings > Connection > Browser Connections kısmında "Automatically detect settings" kısmındaki işareti kaldırıp altındaki "Select Network" kısmından "Work" seçip ayarları kaydediniz.
Daha sonra Settings > Advaced Settings > Connection > Connections kısmına gelip ekranın en altındaki sekmelerden Advanced'ı seçip daha sonra Select Networks butonuna basın. Bu ekranda her iki aşağı açılır kutudaki değerleri "My Work Network" yapınız ve sağ üstteki OK butonuna basarak ayarları kaydediniz.
Yaptığınız işlemin doğruluğunu anlamak için Opera Mobile'ı açın ve Samsung ana sayfasının yüklenip yüklenmediğine bakın. Büyük ihtimalle yüklenmeyecek ve mevcut bağlantı ayarlarınız ile internete bağlantı sağlanamadığını söyleyen bir uyarı çıkacaktır.
wi-fi den bağlandığında bağlanıyormu onada bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?