Samsung B5310 Corby Pro

bilgisayarınıza attığınız oyunları telefonu pc ye takarak hafıza kartından other files klasörüne oyunları atıyorsunuz ve kuruyosunuz

Ecccc

Üye
Ya klavyesinde i,ö,ü,ş yokkk

Maxis_

Üye
benden size tavsiye sakın bu telefonu almatın.ne oyun oynanıo nede ekran çizilince deişio.bnce dokunmatik almayı düşünürseniz nokia alın.bn çok pişmanım.bu arada turkcell uygulamalarını da desteklemiyor.

arkadaşlar bir şey soracaktım. bende samsung c3510 var. telefonda 2 tema var. bunun haricinde tema yükleyebiliyor muyuz. lütfen aciillllll...

hiç bişeye yaramaz arkadaslar paranıza yazıktır almayın ben aldım bin pişmanım samsung serviside elimden çekti bende onların yaptgı telefondan cektm bu samsunga para verene kadar 150 tl daha fazla ver 5800 a verin daha iyi nokıadan sasmayın aga b5310 un tek güzel yanı klavyesi var o sürğüsünün yayıda cok dandik az bi tıkırdadaamada gidicek gibi

5800 koyar bu tele... 600 buna vereceğine 5800 al...

güzel telefon ama bence monte almak daha akıl karı olur

4 aydır kullanıyorum tavsiye ederim ben 430 a aldım kampanyalıydı sanırım uzun elimden düşmu 2 gün şarj gidio yalnz turkcell vs uygulamaları desteklemio onun dışında müşhiş bnce

krdeş java uygulamasını rar ile aç içinde META-INF diye bi dosya war o dasyayida notpad ile aç sonuna şu kodu yapıştır

X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320

not: kod alıntıdır

ben bu telefondan nefret ediyorum artik saticam canima tak etti bir cizikbile yok isteyen varsa 350 ye brkrm