Samsung B5310 Corby Pro Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

GiantIII

Üye
    Konu Sahibi
Samsung B5310 Corby Pro Yardım Lütfen
Samsung B5310 Corby Pro aldım. Wi-fi ile internete girebiliyorum. Telefondan pek anlamam. Turkcell kullanıyorum. Wi-fi dışında hiçbir türlü internete giremedim. Wi-fi'siz nereye girmeye çalışsam "Beklenmeyen hata" diyor. Turkcell'in bedava Facebook'una girmeye çalışınca "Beklenmeyen hata" diyor. Turkcell-GPRS felan seçtim, hiçbir siteye giremiyorum. Wap ayarı felan diye bir şeyler var galiba. Yani wi-fi dışında internete giremedim. Ayarları felan mı var acaba?

RedColt

RedColt

Üye
WAP ayarlarını turkcell den alman gerekir. Müşteri hismetlerini ara wap ayarlarını iste ayarları yapmanda seni yönlendirirler. Wi-fisisz baglanacagın zaman profillerden wi-fi yi değil örneğin Turkcell WAP ı seçiceksin onu sna yaptırrılar

GiantIII

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler. Akşam arayacağım. WAP ayarı olmadığı için oluyor yani? Bozuk felan değil?

RedColt

RedColt

Üye
DEğildir anladığım kadarıyla ama fazla geç kalma müşteri hizmetlerinlerinde adamlar gitmeden yaptır. 5 ten sonra yo kgaliba

GiantIII

Üye
    Konu Sahibi

Buradan yaptım ama yine olmadı, aramak kesin çözüm galiba.:hmmm

RedColt

RedColt

Üye

Buradan yaptım ama yine olmadı, aramak kesin çözüm galiba.:hmmm

Ararsanda omazsa son ve net çare turkcell bayiine gitcen gözünün önünde yapıcakalr

Scorpido

Scorpido

Üye
Kardeş seninki de ilginçmiş. Ben de aynı telefonu kullanıyorum. Avealıydım. Aveadan Turkcell'e geçtim. Aveadayken direk avea gprs-wap, mobiltv gibi ayarları kendisi bulmuştu. Turkcell'e geçtim. Aynen yine kendisi buldu. Sorunsuz, hiç uğraşmadan kullanıyorum. Sende neden böyle yapmış anlamadım...

GiantIII

Üye
    Konu Sahibi
Ya sanki ilk açtığımda bir şey yaptım da şimdi nasıl resetleyebilirim ki?:hmmm

Scorpido

Scorpido

Üye
Eğer kişiselleştirmeyi fazla yapmadıysan, yani gitmemesi gereken bilgilerin, ayarların yoksa telefona format at derim. Forumda vardı ben de de başka bi sorundan dolayı format atmak zorunda kalmıştım. Format kesim çözüm galiba :)
Çok uğraştırıcı bişey değil zaten format için tuşlar ekranına bir kod giriyorsun, oto format atıp telefonu resetliyor. Ama formattan önce hafıza kartını çıkar. :)

Höztürk

Üye
corby pro kullanan biri bana facebookta fotograf yorumları ve beğenileri görebiliyor mu fotograflara yorum yazabiliyor mu fotografları begenebiliyor mu söyleyebilir mi acaba? :/ arkadaşımda 5800 var bunları yapamıyor da :/ şimdiden teşekkür ederim :)

Höztürk

Üye
Eğer kişiselleştirmeyi fazla yapmadıysan, yani gitmemesi gereken bilgilerin, ayarların yoksa telefona format at derim. Forumda vardı ben de de başka bi sorundan dolayı format atmak zorunda kalmıştım. Format kesim çözüm galiba :)
Çok uğraştırıcı bişey değil zaten format için tuşlar ekranına bir kod giriyorsun, oto format atıp telefonu resetliyor. Ama formattan önce hafıza kartını çıkar. :)
sen bu telefondan en iyi anlayanlardansın galiba (: rica etsem facebookta fotograf begenilerini ve yorumlarını görebiliyor musun? ayrıca sohbete bağlanıyor mu? şimdiden teşekkür ederim (:

uygaree

uygaree

Üye
corby pro güzel telefon ama bide bn 5800 alabilirim

sedatt392

Üye
formatı nasıl atıyoruz kodu yazar mısınız rica etsem

blackface

blackface

Üye
*2767*3855# Format kodu

cadak63

Üye
sağol kardeş kod için

ssxI

Üye
corby pro kullanan biri bana facebookta fotograf yorumları ve beğenileri görebiliyor mu fotograflara yorum yazabiliyor mu fotografları begenebiliyor mu söyleyebilir mi acaba? :/ arkadaşımda 5800 var bunları yapamıyor da :/ şimdiden teşekkür ederim :)

tabiki fotoğrafları görüp yorum yapabilirsin hiç kuşkun olmasın ;) özellikle bolt programında bilgisayarında nasıl görüyorsan siteyi oradada öle açılıyor html olarak opera miniyide tavsiye ederim güzel browserlar ;)