ybbog
Üye
Samsung b5310 Corby Pro Uygulamalara Erişim Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Samsung b5310 corby pro telefon aldım. Java oyunları bluetooth ile telefona gönderiyorum. DOSYALARIM-DİĞER DOSYALAR klasörünün içine atıyor. Oraya gidip .jar uzantılı uygulamayı kuruyorum mesela eBuddy.jar veya pes2010.jar uyguluma başarı ile kuruluyor açılıyor hatta. Kullanılıyor fekat kapatıp tekrar girmem gerektiğinde telefonun menüsünde uygulamalar yok.
Tekrar aynı kurulumu yapıp anca o şekil uygulamayı çalıştırabiliyorum. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Ek sorun: eBuddy yatay olmuyor yani klavye ile kullanamıyorum klavye ile yatay ekranda MSN kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla,
Recep Yılmaz
Samsung b5310 corby pro telefon aldım. Java oyunları bluetooth ile telefona gönderiyorum. DOSYALARIM-DİĞER DOSYALAR klasörünün içine atıyor. Oraya gidip .jar uzantılı uygulamayı kuruyorum mesela eBuddy.jar veya pes2010.jar uyguluma başarı ile kuruluyor açılıyor hatta. Kullanılıyor fekat kapatıp tekrar girmem gerektiğinde telefonun menüsünde uygulamalar yok.
Tekrar aynı kurulumu yapıp anca o şekil uygulamayı çalıştırabiliyorum. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Ek sorun: eBuddy yatay olmuyor yani klavye ile kullanamıyorum klavye ile yatay ekranda MSN kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla,
Recep Yılmaz
cevaplandırısan sevinirim...
.. kolay kolay bağlanıo hiçbir sorunu yok.. eğer kablosuz yok diyorsan da.. Turkcell in süper bi kampanyası var.. günlük 50 krş dan sonrası bedava yani 15 mb ama 15 mb da hemen bitmiyor. bütün gün işini görebilir hatta artabilirde yani.. İnternetten video izleme olayına gelince.. her türlü video izlenebiliyor.. Youtube Dailymotion izlesene gibi sitelere girip izlenebiliyor. Facebook dan da. izleniyor üstelik telefonuna bile indirebiliyorsunn krş masraf olmadan turkcell sayesinde.. Her türlü java uygulamalarını çalıştırıyor.. yüklemediğimm program oyun kalmadı.. word excel ve pdf. dosyalarını açıyo.. telefonda yok yok.. almak isteyen arkadaş varsa hiç terettüdde kalmasın müthiş bi telefonn bu arada telefonu 500 ve üstü almayın yazık olur alalimbakalim.com dan 380 tl ye aldım. 2 günde elime ulaştıı site güvenilir. 3 gün boyunca siteyi araştırdımm.. Hiçbir sorun yok siteyle ilgili.. sizde bakmak isterseniz site ile ilgili yorumları okumanızı tavsiye ederimm.. harita olayına gelince.. haritayı müthiş yapmışlar.. ellerine sağlıkk gerçektenn herşeyiyle süper bi telefonn.. yolda gittiğin zamann seni bi nokta simgesinde gösterioo ve nereye gittiğini gösterioo.. etrafında neler var cami resteurant cart curt fln hepsine bakabiliosunn yol tarifi alıyosunn güzel şekilde.. Yani.. Almakk isteyen hiç durmasın müthiş bi telefonn.. Tv. izlemesi de .. Turkcell in sitesine giriyorsunn ceptenn tv ve video bölümü var ordann rahatlıkla izleyebiliosunn ama belirli bi paket/ücret var.. !.. o şekilde izleyebiliosunn en güzel yanı da.. kesintisiz ve net izliosunn.. Telefonla ilgili denemediğimm şey. kalmadı.. Samsung'a tşkler.. ! 
yan döndürmek için jar uygulamasında değişiklik yapmaq lağzım bu ayarları vereyim ben