Samsung b5310 Corby Pro Uygulamalara Erişim Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ybbog

Üye
    Konu Sahibi
Samsung b5310 Corby Pro Uygulamalara Erişim Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Samsung b5310 corby pro telefon aldım. Java oyunları bluetooth ile telefona gönderiyorum. DOSYALARIM-DİĞER DOSYALAR klasörünün içine atıyor. Oraya gidip .jar uzantılı uygulamayı kuruyorum mesela eBuddy.jar veya pes2010.jar uyguluma başarı ile kuruluyor açılıyor hatta. Kullanılıyor fekat kapatıp tekrar girmem gerektiğinde telefonun menüsünde uygulamalar yok.

Tekrar aynı kurulumu yapıp anca o şekil uygulamayı çalıştırabiliyorum. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Ek sorun: eBuddy yatay olmuyor yani klavye ile kullanamıyorum klavye ile yatay ekranda MSN kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla,
Recep Yılmaz

gryclnk

gryclnk

Üye
bende bu telefonu almak istiyordum ama yorumlara bakınca pekte hoş olmayan şeyler :/ komik gözükür ebudy nin yada msn nin yan yatmaması..

seboizm35

Üye
Merahabalar Ben Bir Sey sormak İstiyorum Ben Samsung Corby Pro - B5310 Telefonu Almak İstiyorum Ama İçine Jar uzantılı Oyunlar Atılıyor mu ? Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim Şimdiden Tesekkürler Yorumlarınızı bekliyorum.

aykut071

Üye
s.a millet bu telefon benim çok hoşuma gitti satın almak için çok hevesliyim ama hevesimi kıracak 1-2 sorum var

1-bu telden nete girip(face,twitır,izlesene,mynet..)video izleme şansımız var mı? telin kendi tarayıcısıyla olmasa bile en azından bir program sayesinde...

2-bu telden tv izleniyor mu? izleniyorsa ücret gidiyor mu_

ulassaydut

Üye
s.a millet bu telefon benim çok hoşuma gitti satın almak için çok hevesliyim ama hevesimi kıracak 1-2 sorum var

1-bu telden nete girip(face,twitır,izlesene,mynet..)video izleme şansımız var mı? telin kendi tarayıcısıyla olmasa bile en azından bir program sayesinde...

2-bu telden tv izleniyor mu? izleniyorsa ücret gidiyor mu_

Arkadaşım bu telefondan çok hızlı internete wifi üzerinden bağlanabilirsin. Tv izlenebiliyor Turkcell daha desteklemiyor bu telefonu bunu bilmende fayda var. Ama Bu telefonu eline aldığında hayran olacağından eminim.

reyhan...

Üye
bilgiler için teşekkürler,acaba turkcell bu telefonoı ne zaman destekler yda desteklermi,eğer desteklemdiğini bilseydim almaz dım bu telefonu yada çok geç kaldım geri iade ederdim,satışını yapanlar neden desteklemediğni söylemez onu anlamıyorum,şimdi biz interneti nasıl kullnıcaz wi-fi dışında?????

aykut071

Üye
kardeş verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.. sana birkaç sorum daha olucak
bu telle netten video izlenebiliyormu?(face,youtube,izlesene.. gibi)
nette flash görselleri destekliyor mu?
her türlü java uygulamaları destekleyip sorunsuz çalıştırıyor mu?
bide harita var mı (nagivasion)bulunduğun yeri göstercek ve birde yol tarifi yapacak..
sorular çok oldu galiba:) cevaplandırısan sevinirim...

gamze16

Üye
Beyler. Ben bu Telefonu alalı 2 3 hafta oldu.. Telefon Aşırı derece süper.. her türlü özellik var.. çalışmayan hiçbir uygulaması yok.. Kablosuz internet sayesinde bedava internete girebiliosunn .. bi ara sokakda aklıma geldi. bi bakayım dedimm Haliyle bulduk bi tane kablosuz ve şifresiz.. ! :D.. kolay kolay bağlanıo hiçbir sorunu yok.. eğer kablosuz yok diyorsan da.. Turkcell in süper bi kampanyası var.. günlük 50 krş dan sonrası bedava yani 15 mb ama 15 mb da hemen bitmiyor. bütün gün işini görebilir hatta artabilirde yani.. İnternetten video izleme olayına gelince.. her türlü video izlenebiliyor.. Youtube Dailymotion izlesene gibi sitelere girip izlenebiliyor. Facebook dan da. izleniyor üstelik telefonuna bile indirebiliyorsunn krş masraf olmadan turkcell sayesinde.. Her türlü java uygulamalarını çalıştırıyor.. yüklemediğimm program oyun kalmadı.. word excel ve pdf. dosyalarını açıyo.. telefonda yok yok.. almak isteyen arkadaş varsa hiç terettüdde kalmasın müthiş bi telefonn bu arada telefonu 500 ve üstü almayın yazık olur alalimbakalim.com dan 380 tl ye aldım. 2 günde elime ulaştıı site güvenilir. 3 gün boyunca siteyi araştırdımm.. Hiçbir sorun yok siteyle ilgili.. sizde bakmak isterseniz site ile ilgili yorumları okumanızı tavsiye ederimm.. harita olayına gelince.. haritayı müthiş yapmışlar.. ellerine sağlıkk gerçektenn herşeyiyle süper bi telefonn.. yolda gittiğin zamann seni bi nokta simgesinde gösterioo ve nereye gittiğini gösterioo.. etrafında neler var cami resteurant cart curt fln hepsine bakabiliosunn yol tarifi alıyosunn güzel şekilde.. Yani.. Almakk isteyen hiç durmasın müthiş bi telefonn.. Tv. izlemesi de .. Turkcell in sitesine giriyorsunn ceptenn tv ve video bölümü var ordann rahatlıkla izleyebiliosunn ama belirli bi paket/ücret var.. !.. o şekilde izleyebiliosunn en güzel yanı da.. kesintisiz ve net izliosunn.. Telefonla ilgili denemediğimm şey. kalmadı.. Samsung'a tşkler.. ! :D

ibrahimarabaci

Üye
arkadaslar ben bu telefonu aldım bugun mükemmel bi telefon herkese tavsiye ediyorum =)

Maxis_

Maxis_

Üye
telefonda wifi nasıl kullanılıyor.bi türlü çözemedim.cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

curseddrıver

Üye
telefon çok güzel ve face you tube vb bütün sitelerden videolar açılıyor çok güzel bir telefon tavsiye edebilirim çok kullanışlı bnm çok hoşuma gitti umarım aldığınızda sizinde hoşunuza gidiceğine inanıyorum şimdiden teşekkur ederim pişman olmazsınız güzel telefon

zeynel64

Üye
evet arkadaslar o telefonu alalı 5 gün oldu ve telefon cok süperrrr her sey desteliyorrrr ve vadafonelılerer net bedavaaa

matadore53

Üye
MRB arkadaslar bende corb pro aldım ama daaha programlar ındırecek saglam bı sıteye ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım hangı programları onerırsınız :bigstar:

five93

Üye
arkadaşlar bendede war b5310..bi sorum olacak size..gelen msjlarda bazı harfler çıkmıyor..y,ç gibi..ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz...

9898cem9898

9898cem9898

Üye
Arkadaşlar uygulamaları(.jar):naughty: yan döndürmek için jar uygulamasında değişiklik yapmaq lağzım bu ayarları vereyim ben

1) Önce .jar Dosyasını Winrar İle Açın
2) META-INF Klasöründeki Manifest.mf Dosyasını Notepad Veya Notdefteri İle Açın
3) Çıkan Belgenin En Altına Şu Satırı Ekleyin
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 240
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 400
LGE-MIDlet-Height: 240
LGE-MIDlet-Width: 400
MIDlet-Screen-Mode: Landscape
LGE-MIDlet-Indicator: HIDE

Not: Corby Ve Prosu İçin Özel Ayar Gerekir Buda O
X-Pax-Keyboard: Qwerty
X-Pax-TextInput-Hidden: true
MIDlet-Touch-Support: TRUE
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,400

bu ayarı yapıp telinize atın klavyeyi açın oldu bitti bile

:d::bilmm:ah:bye2::tşk:

edanurberfin

Üye
evet kar uzantılı oyunlar rahatlıkla kulanabilrisn:)

Black_sM

Üye
S.a. aRKaDaŞiM Tv sidie var dvd side var istediğin zaman tv de izlersin dvd de izlersin yeterki yapman gerekenleri biL ben tv izliyom şu an he birde dvd izlemek istersen önce dvd yi riple yani rip programi bul sonrada format factory curup cevirt tekrardan mp4 e ok şimdiden kolay gelsin