merhaba arkadaşlar ben samsung gt b3410 samsung 1 aydır kullanıyorum özeliklerini size tavsiye edersem sağlam bir telefon klavyesi güzel kullanıla biliyor.ama 3g özelliği yok vede yeni çıktıgı için vadofone,turkcell ve avea'da daha kaydı olmadıgı için internete bağlanamıyordum müşteri hizmetleri benim internete bağlana bilmem için farklı bir samsung telefon markası uzerine internet bağlantımı açtı. içinde mesenger programı var ama kullanılamıyor ama google facebook programları kullanışlı.ama ben mesengerde yazışa bilmem için farklı bir mesenger programı attım (kankamsn ve aglimesenger) ama bu programlarda ise tlf'on klavyesi kullanıla mıyor klavyesiz kullanıyor sun anlayacagın ama oda kullanışlı ellerin alışır sa birdr ben asıl bu tlf'onu cep sözlük programları için aldım o programları yukledim ama yine klavyeyi kullana mıyorum.Ses ve müzik çalar ı baya iyi blutet transferi hızlı camerası 2 megapiksel o kadar yuksek değil ama dehşet bir ses kayıt özelliği var çok iyi kaydediyor bu telefonun widget özellikleri güzel genel itibariyle böyle bir telefon.
Arkadaşlar bu telefonu alıp kullanan varsa telefonun kendisinin mesenger programını klavyelisini kullana bilen varsa buraya yazsın nasıl yaptıgını tşk.ler.....