Samsung B3410 : Teknik Özellikleri | Resimler | Kullanıcı Yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Samsung B3410 : Teknik Özellikleri | Resimler | Kullanıcı Yorumları
SAMSUNG B3410 ( 2 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )

Senin hayatın ne renk?

2.6'''' TFT Dokunmatik ekran
2 Megapiksel kamera
Kayan kapak içerisinde QWERTY klavye
8 GB''a kadar MicroSD desteği
Geliştirilmiş TouchWiz II arayüzü ile kolay kullanım
RDS destekli FM radyo
USB 2.0 ve Bluetooth desteği
Döküman görüntüleme
3.5 mm kulaklık çıkışı

2009 Yıl sonu fiyatı ; 389 TL

• Beğen
Tepkiler: ikir

ibo_Star

ibo_Star

Üye
valla güzelmiş keşke star almasaydım Sohbet programlarında Klavye daha işe yarar

ececuuu

ececuuu

Üye
arkadaşlar teknosa da kampanya fiyatı 395 TL fiyatı acaba nasıldır bi yorumlarınızı alsam =) ben telefon alıcam ve de bu tür birşey düşünyorum .. :D yardımcı olursanız sevinirim

siyabend63

Üye
merhaba arkadaşlar ben samsung gt b3410 samsung 1 aydır kullanıyorum özeliklerini size tavsiye edersem sağlam bir telefon klavyesi güzel kullanıla biliyor.ama 3g özelliği yok vede yeni çıktıgı için vadofone,turkcell ve avea'da daha kaydı olmadıgı için internete bağlanamıyordum müşteri hizmetleri benim internete bağlana bilmem için farklı bir samsung telefon markası uzerine internet bağlantımı açtı. içinde mesenger programı var ama kullanılamıyor ama google facebook programları kullanışlı.ama ben mesengerde yazışa bilmem için farklı bir mesenger programı attım (kankamsn ve aglimesenger) ama bu programlarda ise tlf'on klavyesi kullanıla mıyor klavyesiz kullanıyor sun anlayacagın ama oda kullanışlı ellerin alışır sa birdr ben asıl bu tlf'onu cep sözlük programları için aldım o programları yukledim ama yine klavyeyi kullana mıyorum.Ses ve müzik çalar ı baya iyi blutet transferi hızlı camerası 2 megapiksel o kadar yuksek değil ama dehşet bir ses kayıt özelliği var çok iyi kaydediyor bu telefonun widget özellikleri güzel genel itibariyle böyle bir telefon.
Arkadaşlar bu telefonu alıp kullanan varsa telefonun kendisinin mesenger programını klavyelisini kullana bilen varsa buraya yazsın nasıl yaptıgını tşk.ler.....

silver021

silver021

Üye
rezalet bi cep..

soneryener

soneryener

Üye
arkadaşım windows liveye giriyor telefon hemde klawyeyi kullanarak süper kaç defa msne açtım hiç bişi yüklemiosun windows live.coma giriosun ordan oturumu açıosun postan açılıo en alta geldiğinde ayarlar kişi listesi mesenger fln yazıo mesengere tıkladığında mesengerdesin zaten oke

kaan534

Üye
Denemek Lazımmmm Zararsız Görüniyy

cihancndn

Üye
arkadaşım windows liveye giriyor telefon hemde klawyeyi kullanarak süper kaç defa msne açtım hiç bişi yüklemiosun windows live.coma giriosun ordan oturumu açıosun postan açılıo en alta geldiğinde ayarlar kişi listesi mesenger fln yazıo mesengere tıkladığında mesengerdesin zaten oke

dostum biraz daha yardımcı olur msn :ağlarım:

alialp9502

alialp9502

Üye
güzel ve kullanışlı bir telefon dediğiniz gibi ses kalitesi çok iyi

mardinli_123

Üye
oyun nasıl yuklıcem yha bulamıyorum:DxD

ruhumrap55

Üye
Birşey sorcam bunun sesi nasıl biriniz cvp lğtfen

asdf02

asdf02

Üye
çok qüzL bi teLefn.. :islik
bnde de vaR çk memnunum eLmden düşmüo swqLm haLne qLdi :sarıl: facebook'a fiLanda qRoRm bedava speR bişi heLe bide otobüste fiLan oLnca çok eqLncLi oLuo face'de takıLıoRm fiLan heRkese tavsiye edoRm :oke:

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:gun1:

per850796

per850796

Üye
bnde yeni aldm cok memnunum kesınlıkle tavsıye ediyorum

KarakayA67

:hmmm bende alalı 2 hafta oldu ama ne tema var ne ıcındekı msn calısıo yau bıde ebudy de klavyeyı calısrtran varmı ya arkdslar bu ıcındekı msn bı ıse yaramıo

ezjiyan

Üye
bnde bu tLfunu Lmak istioRum ama kararsızım....

ahmet6707

Üye
arkadasım telefon cok güzel ama tek sorunu ekranın cok once olması telefondakı lcd cok ınce ve zarar geldiğinde pahalı internette 70 80 telefoncuya sordugmda 130 dedi
bnde internette arastrdm 50 tlye buldm suan sparis verdm kendm takacam dedğim gibi tek sorunu lcd camının ince olması eger alırsanız kılıfsız sakın cebinize koymayn...

x_MuSTaFa_x

Üye
arkadaşlar teknosa da kampanya fiyatı 395 TL fiyatı acaba nasıldır bi yorumlarınızı alsam =) ben telefon alıcam ve de bu tür birşey düşünyorum .. :D yardımcı olursanız sevinirim

BANA HEDİYE GELDİ sAMSUN b 3410 ...AMA DAHA ÇOK BAYAN TELEFONU GİBİ..
ISINMADIM YANİ..
SATMAYİ DÜŞÜNÜYORUM. ALICISI VARSA KULANSİN KENDİNE. TELEFON MAŞALLAH TERTEMİZ VE SAĞLAM. AMA DEDİĞİM GİBİ BAYAN ELİ DEĞMELİ..
KENDİME ÜST MODEL ALMAYİ DÜŞÜNÜYORUM.
TAKAS VEREBİLİRİM.GARANTİSİ DAHA 10 AY VAR

Üst Alt