TheNightMare.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eğer Samsungla yola Devam Edeceksiniz bu şekilde oluyor. Samsung'un Politikası bu sekilde. 4.000₺ Para 1 sene amiral gemisi.Android 8 i veririm telefonu yavaşlatırım ama düzeltmem diyor kısaca. Sanki XDA vs yokmuş gibi... 2 3 uılda bir telefon değişeceksek neden 4 bin tl para vereyim...
At gibi giden it fibi döner derler bu gidişle Apple a geri dönücekmişim gibi geliyorEğer Samsungla yola Devam Edeceksiniz bu şekilde oluyor. Samsung'un Politikası bu sekilde. 4.000₺ Para 1 sene amiral gemisi.
Yani 1 Yil 4.000₺'lik Telefonu kullan Seneye yenisi ciksin onu al.
Hayır dönmedi gayette hızlı çalışıyorçok bile verdiler, 8 i nasıl verdiler şaşkınımzaten kağnıya dönmüştür 6 dan yukarası haram s6 ya.
yavaşlatırım ama düzeltmem deyince yavaşladı sandım.Hayır dönmedi gayette hızlı çalışıyor
Samsung 4.0.4 ten 4,3 te, 4.1.1 den 4.4.2 de güncelleme kesen bir firma.3 yıldır J7 2015 modeli kullanıyorum hicbir sorun olmadı. Apple sürekli güncelleme veriyor ama her güncellemesinde sorun çıkıyor. Samsung kimseye telefonunu satın aldığında şu kadar zaman güncelleme vericez ondan sonra da desteği kesicez diye birşey söylemiyor. Ortalama 3 sistem yükseltmesi veriyorlar ki bence bu bile fazlası ile yeterli. Bilgisayarına hiç virüs bulaştırmayan birisi telefonuna da kolay kolay zarar veremez. İnsanlar istiyorlar ki telefona her gün güncelleme gelsin. Samsung un güncelleme konusunda ne kadar sıkıntılı bir şirket olduğunu da biliyoruz. Ama inanın bana apple gibi her gün güncelleme gelmesinden iyidir bu durum.
Hem şikayet ediyorlar hem de kullanıyorlar. Madem güncelleme bu kadar önemli alsınlar o zaman saf androidli telefon. Adam bilgisayarını güncellemez programları miladı doldurmustur ama telefona güncelleme gelmiyor.Samsung 4.0.4 ten 4,3 te, 4.1.1 den 4.4.2 de güncelleme kesen bir firma.
5 ten 8 e kadar güncellemesi takdire şayan, ama kullanıcılar her türlü şikayet ettiğinden kafasına göre takılsın samsung.
Benim bilgisayar Samsung.Bilgisayar ile telefonu, android ile windowsun çalışma sistemini karşılaştıranlara ne desen boş...
Samsungun ürettiği bilgisayarlardaki donanımsal hataları görmüş olsanız mideniz bulanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?