samsung apps yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
samsung apps yardımı
arkadaşlar
samsung wave 2 yi aldıktan sonra kullanmaya başlayınca ilk olarak Apps keşfetmek istedim
girdim kullanıcı oluşturmak için mail adresini girdim şifreyi girdim sonra kredi kartı bölümünü hallettim (atla dedim) sonra hata verdi mail adresi yanlış diye şimdi tekrar oturum açmak istediğimde mail adresini değiştiremiyorum fazladan bi nokta var (.com yapacağıma ..com yapmışım)
bunu nasıl düzeltebilirim

elvan1993

Üye
tekrar o yazıya tıkla sonra klavye çıkacak ondan sonra düzeltirsin

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
hocam işin kötüsü maile tıklanmıyor herhangi bişey yapılmıyor sadece şifre girmemi istiyor başka bişey istemiyor

elvan1993

Üye
hadi ya valla aklıma bişeyde gelmiyoki yardımcı oluyum ya sen samsung apps i kapatın bide arkaplandan kapat tamamen belki arka planda açık kalıyosa felan o yüzden olbilir vala aklıma bi bu geldi mail yama yerine hiç mi tıklanmıyo

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
hallettim arkadaşlar hesaplar bölümünden kaldırıp hesabı yeniden yapılandırdım teşekkür ederim

elvan1993

Üye
iyi gözünaydın :D

zözkan

Üye
kardeş benimde aynı sorun var.hesaplara girdim şifre gir diyor.mail.yerine girilmiyor.rica etsem detaylı anlatırmısın.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
telefonunuz içindeki bütün hesap kaldırma ekleme işlemlerini hesaplar kısmından yapabilirsiniz

edsheeranfan

Üye
galaxy s3 kullanıyorum bir şey sorucam ben samsung apsps hesabı aldım fakat mailime baktıgımda onaylama mesajını falan göremiyorum ama hesabı kaldır dediğimde mesajların kişilerin ve diger verilerin silineceğini söyliyür. bu doğrumu hesabı kaldıran arkadaşarım korkuyorum kaldırmaya bilgilerim çok fazla var çünkü telefonda lütfen yardım edin nolur

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Bada'da öyle bir şey söylemiyor. Oturumu kapat seçeneği var ve ona tıklayınca hesabı siliyor o kadar.

Sent with badaBoard!

Takipçi Satın Al

Üst Alt