Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Apps de sadece kredı kartla mı oyun alınıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D B K
Üye
Konu Sahibi
Samsung Apps de sadece kredı kartla mı oyun alınıyor
arkadaşlar parası sorun degıl, oyunları alabılırım fakat kredı kartı sorunum var, yardımcı olur musunuz ? havale yada konturden dusme gıbı bır sıstem ıle oyun alınamaz mı ?
korfare
Üye
Diğer operatörlerde nasıl oluyor bilemiyorum ama aveada TL(kontör) üzerinden oyun ve uygulamalar satın alınabiliyor.
ganster86
Üye
maaş cektiğim banka kartı olurmu ki?
--------------- Ekleme ---------------
ya ben kart bilgilerini giriyorum amir banka ödemeyi reddetti diyor.
Noks
Üye
avealıym ödeme sekli sadece kredi kartı!
ganster86
Üye
kart bilgilerimi giriyorum amir banka ödemeyi reddetti diyor neden acaba?
Noks
Üye
kartın böyle alısverislere acık degildir
korfare
Üye
İki gün önce NFS Shift aldım. Ücreti de hattımdaki TLden kesildi. avea!
Şu anda Premium SMS'i Rusya ve Türkiye'de belirli sağlayıcılar aracılığıyla destekliyoruz.
Rusya'da desteklenen sağlayıcılarımız Beeline, Megafone ve MTS'dir. Türkiye'de desteklenen sağlayıcılar ise AVEA ve Vodafone'dur.Premium SMS kullanarak bir uygulama satın almak için Satın ala tıklayın ve Telefon Faturasını seçin. Eğer SIM Kartınız kontörlü ise, uygulama fiyatı kontörünüzden düşülecektir. Eğer Sim Kartınız faturalı ise, satın aldığınız tutar telefon faturanızda görünecektir.
Samsungapps destek...
Premium SMS olayı var arkadaşım...
akdenizx
Üye
Vodafone'de faturaya yansıtabılıyorum, guzel . kredı kartı ıle bende ıslem yapmaya claıstım ancak olmamıstı sonra vodafone faturasına yansıttım...
sende haklsnda kardeş kart yokk =) aile izin vermeden alamamda ve babamın kartı netten alışveriş olayı ile kullanıldı ondan babadam ver kartını netten oyun alacağım desem dünyayı tersten gösterir bana =)
elvan1993
Üye
ya oyun satın al a gelince faturayı seç tl den gitsin bukadar kontörden gidiyor
C.Can
Üye
Telefondan Samsung Apps'e gir.Satın alacağın oyunu seç "Satın al" butonuna tıkla."Telefon faturası" seç ,hattından lirayı kesip indirmeye başlar
fruit ninja almak istiyorum satın al değince seçeneklerde 'sadece kredi kartı' ve 'iptal' geliyor. acaba telefon faturası gelmesi için başka bişey dahamı yapmak gerekir. ben internetecep telefonundan wifi üzerindenden bağlanıyorum. acaba internete telefon hattı üzerindenmi bağlanmak gerekir.