theeternal
Üye
Herhangi Bir Foto Yayınlamadı TouchWiz Hakkında Adam Akıllı Son 1 Saat Kaldı Barselona'ya Ondada Yayınlanmazsa Bir Foto Artık Samsung Yalancıdır S5 üzerinde hiçbir Fotosu Olmazmı doğru Dürüst

Herhangi Bir Foto Yayınlamadı TouchWiz Hakkında Adam Akıllı Son 1 Saat Kaldı Barselona'ya Ondada Yayınlanmazsa Bir Foto Artık Samsung Yalancıdır S5 üzerinde hiçbir Fotosu Olmazmı doğru Dürüst

canlı yayın başladıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızizleyelim yeni plastik amiral gemilerini![]()

canlı yayın başladıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızizleyelim yeni plastik amiral gemilerini![]()

bunlar şimdi amiral gemisimi tanıttı yoksa amiral battımı noldu ben anlamadım yani![]()

evettouchwizi değiştirmişler göz boyamaca bu hiç hızlanma yoktur. samsung pişmanlıktır almayınız !!!
bilemiyorumGalaxy Tab 3 7.0 hiç inandırıcı gelmedi
s3 e gelmiyecek dıyorlar bılmıyorum İnşallah gelir.lte modeli güncelleme alıcakta int versiyonu güncelleme almayacak google şikayet ettikmi görür samsung öyle bir saçmalık olmaz ayrıca grand gibi telefona kitkat veripte s3 gibi amiral gemisine vermemezlik yapacak kadar ahmaklık yapmazlar mart ayı gelsinde görücez artık ben inanıyorum kitkat verecekler s3 tüm versiyonlarına
aynenArkadaşlar bırakın samsung u hepimiz iphone alalım

Haklısın bence de Türkiye artık Samsung a bi dur desin adamlar artık tınlamiyorlar hem bi rom çıksa dahi en son tr ye geliyor bu eşitsizlige bi dur demek gerekArkadaşlar bırakın samsung u hepimiz iphone alalım
evet yeni amiral gemilerini satmaktan başka düşünceleri yok samsungunzannedıyolarkı guncelleme vermıyınce amıral gemılerını alcaklar samsungun aksine iyice soğuyoruzHaklısın bence de Türkiye artık Samsung a bi dur desin adamlar artık tınlamiyorlar hem bi rom çıksa dahi en son tr ye geliyor bu eşitsizlige bi dur demek gerek

Katılıyorum size sömürdükçe sömürüyorlar bizi, en çokta bu olanlara göz yumup sırf güncelleme almıyor diye amiral gemilerine yönelen kullanıcılar beni rahatsız ediyorlar. Samsung da bunları görüyor ve güncelleme vermiyor nasıl olsa amiral gemilerine yönelir kullanıcılar düşüncesindeler...evet yeni amiral gemilerini satmaktan başka düşünceleri yok samsungunzannedıyolarkı guncelleme vermıyınce amıral gemılerını alcaklar samsungun aksine iyice soğuyoruz![]()
katılıyorum aksine herkes samsung cihaz almıycak akılları başlarına gelicek her telefona ne kaldırıyorsa sonuna kadar vermek zorunda kalıcak ama olmuyor işte alanlar oluyorKatılıyorum size sömürdükçe sömürüyorlar bizi, en çokta bu olanlara göz yumup sırf güncelleme almıyor diye amiral gemilerine yönelen kullanıcılar beni rahatsız ediyorlar. Samsung da bunları görüyor ve güncelleme vermiyor nasıl olsa amiral gemilerine yönelir kullanıcılar düşüncesindeler...