Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi Bir Foto Yayınlamadı TouchWiz Hakkında Adam Akıllı Son 1 Saat Kaldı Barselona'ya Ondada Yayınlanmazsa Bir Foto Artık Samsung Yalancıdır S5 üzerinde hiçbir Fotosu Olmazmı doğru Dürüst
:D

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

blackcat67

blackcat67

Üye
canlı yayın başladı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
izleyelim yeni plastik amiral gemilerini :)

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve KinG Tornado
blackcat67

blackcat67

Üye
bunlar şimdi amiral gemisimi tanıttı yoksa amiral battımı noldu ben anlamadım yani :D

best1905

best1905

Üye
touchwizi değiştirmişler göz boyamaca bu hiç hızlanma yoktur. samsung pişmanlıktır almayınız !!!

A N D Y

A N D Y

Üye
Galaxy Tab 3 7.0 hiç inandırıcı gelmedi

blackcat67

blackcat67

Üye
lte modeli güncelleme alıcakta int versiyonu güncelleme almayacak google şikayet ettikmi görür samsung öyle bir saçmalık olmaz ayrıca grand gibi telefona kitkat veripte s3 gibi amiral gemisine vermemezlik yapacak kadar ahmaklık yapmazlar mart ayı gelsinde görücez artık ben inanıyorum kitkat verecekler s3 tüm versiyonlarına

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
bunlar şimdi amiral gemisimi tanıttı yoksa amiral battımı noldu ben anlamadım yani :D
:D
touchwizi değiştirmişler göz boyamaca bu hiç hızlanma yoktur. samsung pişmanlıktır almayınız !!!
evet
Galaxy Tab 3 7.0 hiç inandırıcı gelmedi
bilemiyorum
lte modeli güncelleme alıcakta int versiyonu güncelleme almayacak google şikayet ettikmi görür samsung öyle bir saçmalık olmaz ayrıca grand gibi telefona kitkat veripte s3 gibi amiral gemisine vermemezlik yapacak kadar ahmaklık yapmazlar mart ayı gelsinde görücez artık ben inanıyorum kitkat verecekler s3 tüm versiyonlarına
s3 e gelmiyecek dıyorlar bılmıyorum İnşallah gelir.

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar bırakın samsung u hepimiz iphone alalım

• Beğen
Tepkiler: bilal72 ve theeternal
bilal72

bilal72

Üye
Arkadaşlar bırakın samsung u hepimiz iphone alalım
Haklısın bence de Türkiye artık Samsung a bi dur desin adamlar artık tınlamiyorlar hem bi rom çıksa dahi en son tr ye geliyor bu eşitsizlige bi dur demek gerek

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın bence de Türkiye artık Samsung a bi dur desin adamlar artık tınlamiyorlar hem bi rom çıksa dahi en son tr ye geliyor bu eşitsizlige bi dur demek gerek
evet yeni amiral gemilerini satmaktan başka düşünceleri yok samsungunzannedıyolarkı guncelleme vermıyınce amıral gemılerını alcaklar samsungun aksine iyice soğuyoruz :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
evet yeni amiral gemilerini satmaktan başka düşünceleri yok samsungunzannedıyolarkı guncelleme vermıyınce amıral gemılerını alcaklar samsungun aksine iyice soğuyoruz :)
Katılıyorum size sömürdükçe sömürüyorlar bizi, en çokta bu olanlara göz yumup sırf güncelleme almıyor diye amiral gemilerine yönelen kullanıcılar beni rahatsız ediyorlar. Samsung da bunları görüyor ve güncelleme vermiyor nasıl olsa amiral gemilerine yönelir kullanıcılar düşüncesindeler...

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum size sömürdükçe sömürüyorlar bizi, en çokta bu olanlara göz yumup sırf güncelleme almıyor diye amiral gemilerine yönelen kullanıcılar beni rahatsız ediyorlar. Samsung da bunları görüyor ve güncelleme vermiyor nasıl olsa amiral gemilerine yönelir kullanıcılar düşüncesindeler...
katılıyorum aksine herkes samsung cihaz almıycak akılları başlarına gelicek her telefona ne kaldırıyorsa sonuna kadar vermek zorunda kalıcak ama olmuyor işte alanlar oluyor :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sosyal tepkinin gücü elbette var ancak bu bir ülke yada kullanıcı grup bazında tepkilerle biraz zor.Küresel teknolojiye karşı tepki okadar basit değil.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS ve theeternal
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Konuyla alakası olmadığını biliyorum ama bu gösteride hTc ne zaman rol alacak.

blackcat67

blackcat67

Üye
iphone almadığıma pişmanım bilseydim şu taksit işi kalkmadan satar alırdım ip5 kendimi enayi gibi hissediyorum 1000 tl para verdiğim telefon güncelleme almayacak bu yüzden androidden her geçen gün soğuyorum google bu işe bir el atmalı her önüne gelen androidi kullanıyor böylede olmaz kullanıcılar mağdur firmalar sallamıyor

• Beğen
Tepkiler: bilal72

ljungberg00

Üye
Aldığıma pişmanım. kalıtesız malzemeler. 1200-1600 arası telefon parası!!

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
aynen zamanında kaç paraya aldım s3 miniyi şimdi bi güncelleme yok

Üst Alt