Samsung Amerika'da 4 Tane Ofis Açıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Amerika'da 4 Tane Ofis Açıyor !

ABD'de üretim yapan en büyük firmalar arasında gelen Samsung'un Teksas'taki yonga üretim tesisleri 9 futbol sahası büyüklüğünde ve ABD'nin
en büyük yonga üretim tesisi konumunda.
Milyarlarca dolar yatırımı buraya aktaran Samsung, son olarak 3.9 milyar dolarlık daha yatırım yapmıştı.

ABD'deki varlığını her geçen gün artıran Samsung, bu kez San Fransisco Bay Area bölgesine 4 yeni ofis daha açma kararı aldı. Daha önce zaman zaman gündeme gelen bu merkezler Samsung tarafından da onaylandı. Ofislerin konumları ise Silikon Vadisi'ni çevreleyecek bölgelerde seçilmiş. Ofislerin arasında 30 dakikalık mesafe bulunuyor.

Ofislerden birisi Kaliforniya Mountain View'de yeni bir Ar-Ge merkezi. İki binadan oluşan ofis 8.5 dönümlük arazi üzerine kurulacak. 2013 yılında inşaatına başlanacak olan ofis, 2014 yılında tamamlanacak.

İkinci ofis Samsung Açık Yenilik Merkezi. Silikon Vadisi'ndeki girişimcileri şirket ile daha fazla etkileşime geçmeye teşvik edecek olan merkez,Kaliforniya Palo Alto şehrinin yakınlarına inşa edilecek.

Üçüncü ofis ise Menlo Park civarında yeni bir strateji ve yenilik merkezi olarak Eylül ayında hizmete başladı.

Dördüncü ofis ise Kaliforniya San Jose şehrinde Ar-Ge ve satış merkezi olarak faaliyet gösterecek.

komando04

komando04

Üye
büyük paralar kazandı,bende olsam açarım.haber için teşekkürler kardeşim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Batıya açmış. Daha yakın tabi kendine :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Apple ile rekabet kızışıyor :zong:

erko merko

erko merko

Üye
Bu samsung neydi ne oldu be :) Adamlar android ve galaxy serisi ile resmen çağ atladılar nokia'da kafayı çalıştırıp android'e geçseydi zamanında şuan çok daha iyi bir konumda olabilirdi

phasan

phasan

Üye
Bu samsung neydi ne oldu be :) Adamlar android ve galaxy serisi ile resmen çağ atladılar nokia'da kafayı çalıştırıp android'e geçseydi zamanında şuan çok daha iyi bir konumda olabilirdi

Windows android den guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...