samsung almayı düşünenler---J 700 lerde kabuk kalkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maltay

Üye
    Konu Sahibi
samsung almayı düşünenler---J 700 lerde kabuk kalkıyor
:sn:
:megafon:Samsung J 700 cep telefonu aldım. 4 gün sonra kapağın sol üst yan köşesinde kabul kalktı.
aldığım teknosa ya götürdüm. servise gönderdiler. servis 50 ytl masraf çıkardı. ödemeyi kabul etmedim.
samsung almayı düşünen arkadaşlar bu konuyu iyice bir düşünsünler...

emara

Üye
ewet bnde de d900i var onda da kalkıyo fakat sadece metalik renklerde bide gümüş

cagatay2008

Üye
bende aldım samsung j700 ekranda ufak kabuk kalkdı delı oluyorum gordukce napcam hıc bılmıorum

gulumse85

Üye
u-600'ün yeni çıktığı dönemlerde internetten araştırırken u-700 gördüm..görüntüsü çok hoşuma gitmişti ve yurt dışından getirttik abimle kendime.1 tanesi bozuldu.ikiside soyulmaya başladı.(metalik).öyle görmek rahatsız ediyordu beni.sadece sürgülü yer yani üst kapağı törpiledim diğer yerlere zarar vermeden.üzerine de simli şeffaf oje sürdüm.görenler çok beğeniyor.daha çok bayanlar hitap eden bişey.istediğiniz zaman asetonla hafifçe silip yenileyebilirsiniz.sürmek istemezsenizde kötü olmuyo..törpilenen yerler açık gri olarakta kullanılabilir.hiç bi yan etkisi olmadı.resimlerini koymak isterdim ama pek belli olmuyor resimlerde..

avast

avast

Üye
ya sınır lı servis dio noolur yardımcı olun bi ne yapmam gerek

Bora

Bora

Üye
Kabuk soyulması tamamen kullanım ile alakalıdır. Siz çok özenle kullanırsanız, bu sorun ortaya çıkmaz.Kabuğun herhangi kısmına bir darbe geldiğinde telefonun o yüzü komple soyuluyor bu telefonlarda. Kendi i550w 'mda kabuk soyulması sorunu yok çünkü Telefonda kabuk yok. Kendinden kalıplanarak desen verilmiş plexi glass cam ve kaliteli plastik ile kaplanmış. Kabuk samsung un sadece 2-3 modelinde var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt