Ben Samsung ' A Yakıştıramadım, Siz Ne Dersiniz ?...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maltay

Üye
    Konu Sahibi
Ben Samsung ' A Yakıştıramadım, Siz Ne Dersiniz ?...
:megafon:20/05/2008 tarihinde Kozyatağı Carrefour'da bulunan TeknoSa dan SAMSUNG J 700 cep telefonu aldım. Bir kaç gün sonra üzerindeki kabuk 0.5 cm. kadar kalktı. 27/05/2008 tarihinde yani 6 gün sonra TeknoSa'ya götürerek durumu gösterdim. Ve özellikle iade etmek istediğimi ifade ettim.
Durumun değerlendirilmesi için Başarı Elektronike gönderilen telefonla ilgili olarak 10 gün sonra beni arayan ilgili kişi telefon için 50 YTL ödemem gerektiğini, ödemeyi kabul edersem kapak değiştirilip teslim edileceğini bildirdi. Ben telefon garantisinden bahsettim, bunda benim hatamın olmadığını bildirdim. SAMSUNG müşteri hizmetleri telefonunu alarak bizzat görüşmek istedim.
Aradığım telefonda kerşıma çıkan kişi bana hiç yardımcı olamadığı gibi, "telefonu başarıdan al, kvk ya götür , telpa ya götür onlar ne diyecek" bakalım gibi tavsiyelerde bulundu.
İnanın şok oldum.
Koskoca SAMSUNG un yaptığına bakın.
Bugün TeknoSa'dan aradılar ve tekrar 50 YTL lik masraf olduğunu ve kabul edip etmeyeceğimi sordular. Doğal olarak kabul etmedim.
Yarın veya öbürgün tel. ederek gelin telefonunuzu alın derler.
BANA BİR AKIL VERİN LÜTFEN. NE YAPMALIYIM. DAHA 6 GÜNLÜK TELEFON

safakk

safakk

Üye
hocam telefonda eğer bakın tüketici haklarına gideceğim eğer hala oyalarsanız bu yaptığınız tüketici haklarına aykırı ve benim 15 gün içerisinde benden kaynaklamayan bi sorun olduğu taktirde geri almalısınız siz bilirsiniz ozaman ben tüketici haklerına gidiyorum diyin ve gidin zaten büyük ihtimalle gerek bile kalmadan geri alırlar ama olurda almazlarsa gidin durumu dobra dobra olduğu gibi anlatın mutlaka onlar çözüm yolu bulur:oke:

eses_nuri

eses_nuri

Üye
ustam bunun samsung firmasıyla bi alakası yok genelde teknosa böyle şeyler yapıyor şaşmamak gerek buna tüketici hakem heyetine bi danış derim neler yapabilirim diye :oke: geçmiş olsun ;)

eQooo

eQooo

Üye
doğru dostum bencede samsungla bunun bi alakası yok,Sorun teknosa ve kvk da...garantili ürün satıyolar bide üstüne para istiyolar,hepimizin başına gelebilir...Ama bana kalırsa bunların yaptığı yanına kar kalıcak gibi geliyor...Umarım şikayetini gerekli merciler kabul eder...

deniz-17

deniz-17

Üye
doğru dostum bencede samsungla bunun bi alakası yok,Sorun teknosa ve kvk da...garantili ürün satıyolar bide üstüne para istiyolar,hepimizin başına gelebilir...Ama bana kalırsa bunların yaptığı yanına kar kalıcak gibi geliyor...Umarım şikayetini gerekli merciler kabul eder...

arkadşa katılıyorum ama sende bi nevi haklısın benim başıma gelseydi böyle olay peşini bırakmazdım adamlar diyo seslerini çıkarmıyolar bizde kazıklayalım benden sana söylemesi hakkını sonuna kadar ara ve sonuçsuz kalmaz diye düşünüyorum:hmmm

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
tüketici hakkına başwur ama kapak yanılmıyosam garanti kapsamına girmiyo

polat_ketur

polat_ketur

Üye
bende yakıştıra madım benim de bole olduydy nokıa ya geçtim

looruss

Üye
tşk kardeşşş elinee sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt