maltay
Üye
Ben Samsung ' A Yakıştıramadım, Siz Ne Dersiniz ?...
20/05/2008 tarihinde Kozyatağı Carrefour'da bulunan TeknoSa dan SAMSUNG J 700 cep telefonu aldım. Bir kaç gün sonra üzerindeki kabuk 0.5 cm. kadar kalktı. 27/05/2008 tarihinde yani 6 gün sonra TeknoSa'ya götürerek durumu gösterdim. Ve özellikle iade etmek istediğimi ifade ettim.
Durumun değerlendirilmesi için Başarı Elektronike gönderilen telefonla ilgili olarak 10 gün sonra beni arayan ilgili kişi telefon için 50 YTL ödemem gerektiğini, ödemeyi kabul edersem kapak değiştirilip teslim edileceğini bildirdi. Ben telefon garantisinden bahsettim, bunda benim hatamın olmadığını bildirdim. SAMSUNG müşteri hizmetleri telefonunu alarak bizzat görüşmek istedim.
Aradığım telefonda kerşıma çıkan kişi bana hiç yardımcı olamadığı gibi, "telefonu başarıdan al, kvk ya götür , telpa ya götür onlar ne diyecek" bakalım gibi tavsiyelerde bulundu.
İnanın şok oldum.
Koskoca SAMSUNG un yaptığına bakın.
Bugün TeknoSa'dan aradılar ve tekrar 50 YTL lik masraf olduğunu ve kabul edip etmeyeceğimi sordular. Doğal olarak kabul etmedim.
Yarın veya öbürgün tel. ederek gelin telefonunuzu alın derler.
BANA BİR AKIL VERİN LÜTFEN. NE YAPMALIYIM. DAHA 6 GÜNLÜK TELEFON
20/05/2008 tarihinde Kozyatağı Carrefour'da bulunan TeknoSa dan SAMSUNG J 700 cep telefonu aldım. Bir kaç gün sonra üzerindeki kabuk 0.5 cm. kadar kalktı. 27/05/2008 tarihinde yani 6 gün sonra TeknoSa'ya götürerek durumu gösterdim. Ve özellikle iade etmek istediğimi ifade ettim.Durumun değerlendirilmesi için Başarı Elektronike gönderilen telefonla ilgili olarak 10 gün sonra beni arayan ilgili kişi telefon için 50 YTL ödemem gerektiğini, ödemeyi kabul edersem kapak değiştirilip teslim edileceğini bildirdi. Ben telefon garantisinden bahsettim, bunda benim hatamın olmadığını bildirdim. SAMSUNG müşteri hizmetleri telefonunu alarak bizzat görüşmek istedim.
Aradığım telefonda kerşıma çıkan kişi bana hiç yardımcı olamadığı gibi, "telefonu başarıdan al, kvk ya götür , telpa ya götür onlar ne diyecek" bakalım gibi tavsiyelerde bulundu.
İnanın şok oldum.
Koskoca SAMSUNG un yaptığına bakın.
Bugün TeknoSa'dan aradılar ve tekrar 50 YTL lik masraf olduğunu ve kabul edip etmeyeceğimi sordular. Doğal olarak kabul etmedim.
Yarın veya öbürgün tel. ederek gelin telefonunuzu alın derler.
BANA BİR AKIL VERİN LÜTFEN. NE YAPMALIYIM. DAHA 6 GÜNLÜK TELEFON